Maybelline Color Whisper

Već sam pisala o Maybelline Color Vivids ruževima i njima sam jednostavno oduševljena, no danas vam želim pisati o proizvodima koji su čista suprotnost spomenutima. Radi se o otprilike u isto vrijeme lansiranim Color Whisper ruževima za usne.

???????????????????????????????

Njihova cijena je oko 60 kuna, a možete ih pronaći u svim drogerijama. Sastav proizvoda možete vidjeti na slici ispod.

???????????????????????????????

U ovoj verziji Maybellineovih ruževa radi se ruževima koji su zapravo balzami za usne s nešto pigmenta u sebi i apsolutno svi od reda su ih hvalili, pa sam i ja nabavila jednu nijansu- za probu! I drago mi je što nisam uzela više! Za cijenu od 60 kn, mogu kupiti barem 4 Labella u različitim bojama koji će mi zbilja i njegovati usne :).

Dakle, moja nijansa je 130 – Pink Possibilities, a osim nje dostupno je još 7 nijansi.

???????????????????????????????

Neke su svjetlije, a postoje i dvije tamnije. Ova moja nijansa ne sadrži nikakve vidljive šljokice, a najrealnija nijansa se vidi na slikama ispod.

????????????????????????????????????????????

A evo kako ju je moj fotić “uhvatio” na prirodnom svjetlu, na suncu i u hladovini.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Pigmentacija ovog ruža je zbilja slaba, a od neonski ružičasto koraljen boje (koju moj fotić nije sposoban uhvatiti)  tubici na usnama se uspije dobiti lagana baby pink boja i punoooo sjaja. Realno- rezultat koji se postiže  i puno jeftinijim ruževima!

Osim slabe pigmentacije (kod dvije tamnije nijanse ona je ipak malo bolja, barem koliko se da zaključiti iz swatcha na ruci !), ni trajnost na usnama im nije jača strana. Ne da ne može preživjeti jelo ili piće, već nakon nekoliko minuta jednostavno sklizne s usana kao da ga nikada nije niti bilo.

???????????????????????????????

U to kratko vrijeme koliko se i zadrži na usnama jako voli pobjeći i izvan njih.

Samo nanošenje je jednostavno, lijepo klizi po usnama, a amabalaža je vrlo lijepa i praktična, mada, uopće ne bi bilo na odmet da su i na ruževe za naše tržište ubacili naziv Whisper na samu ambalažu.

page

Nije da ću baciti u smeće ovaj „ruž“, ali definitivno ću se malo zapitati prije negoli se upustim u kupovinu razvikanih proizvoda.

I da, jako dobro znam da je ovaj proizvod više manje namjenjen da radi ono što sam opisala da radi, samo meni to ne opravdava cijenu…

??????????????????????????????????????????????????????????????????

9 comments

  1. Draga, evo odnedavno te pratim pa sam tako pogledala hrpu članaka, i naletjela i na onaj gdje si šminkala za neki tutorijal. Jako lijepo sve to ispalo (iako je to jedini video na koji sam naletjela, tvoj). Slatka si i imaš ukusa ;): Zanima me bi li mogla snimiti neki videić o cipelema, npr. gdje ih kupuješ (osim Lidla heheh), kupuješ li kožne i sl. jer po slikicama se da zaključiti da ih imaš mnogo, a ja eto muku mučim s time što ne znam gdje kupiti za dobru cijenu, dobre, pa makar i kožne, (Piterello je skroz u banani)…

    Sviđa mi se

    • ne kupujem samo u Lidlu 😀 Deichmann je okej, imaju stvarno povoljne i kvalitetne cipele, a sad hoćeš li kupovati od prave kože ili ne ,ovisi o svoti kojom raspolažeš.meni osobno je bitno da je iznutra prava koža ako su cipele zatvorene, a u deichmannu stvarno ima veliki izbor po povoljnim cijenama…i Aldo volim kada trebam cipele za neku važniju priliku 🙂

      Sviđa mi se

Komentiraj