L’Oreal Professionel Mythic Oil maska za kosu

Znam da jako brzo nakon prošlog članak s proizvodima kojima njegujem kosu dolaze novi proizvodi i nemojte misliti da mi ne možete vjerovati ili tako nešto :D. Prošla recenzija je napisana na temelju višegodišnjeg iskustva sa Schwarzkopf proizvodima, što god isprobavala njih uvijek imam u rezervi za svaki slučaj :). Naravno, ne bih bila BB da s vremena na vrijeme ne isprobam i neki novi proizvod, pa vam zato donosim recenziju još jednog proizvoda za njegu kose s čijom recenzijom ne želim čekati ni dana više :).

???????????????????????????????

Radi se L’Orela Professionel Mythic Oil maski za kosu (ako već niste shvatili iz naslova). Preporučena prodajna cijena ove maske za kosu je 167,00kn, dolazi u pakiranju od 200ml i možete je kupiti u frizerskim salonima, a kako bi lakše pronašli frizerski salon u vašoj blizini kliknite ovdje. Trebalo bi je potrošiti u roku od 12 mjeseci.

Prvo što mi je zapelo za oko kod ove maske je njezina lijepa ambalaža. Nema neki inovativni dizajn ili bolju funkcionalnost nego ambalaže drugih maski za kosu, no kombinacija boja i dizajn mi se jako sviđaju.

???????????????????????????????

Drugo što mi je opasno zapelo za nos je miris ove maske za kosu! Ne mogu točno odrediti po čemu mi miriše, samo znam da „vuče“ na neke prirodne proizvode, da je jako neobičan, ugodan i da jako dugo traje na kosi. Čak u toj mjeri da mi je nakon pranja žao staviti neki drugi proizvod i čak da recimo kada stavim nakon pranja ulje iz iste linije – moja kosa još uvijek miriše po maski i to mi se i više nego sviđa.

Tekstura ove maske je vrlo gusta, nije jako masna i bijele je boje. Vrlo lako se grabi prstima, nanosi i razmazuje po kosi.

???????????????????????????????

Moram reći i da se prilično slabo troši. Potrebna je mala količina i meni je nakon 5-10 korištenja  nedostaje jedno centimetar proizvoda (kada sam je dobila bila je do vrha krcata :D).

Ja ju na kosi držim nekoliko minuta (koliko mi treba da operem tijelo), a nanosim je odmah nakon pranja kose šamponom- dakle, bez regeneratora jer nema potrebe za njime. Ja je koristim svaki puta kada perem kosu- dakle, svaka tri dana od prilike.

???????????????????????????????

Nakon ispiranja kosa mi je mekana i toliko lijepo voda klizi s nje da mi se izravna već prilikom ispiranja. I pogodite što- nije mi potreban regenerator u spreju spomenut u prošloj recenziji  da se počešljam, što je velika ušteda vremena :D.

Kada se kosa osuši super se ponaša. Mekana je, sjajna i glatka i više ni ne tražim :). Osim ovog proizvoda koristila sam i ulje i kremu za zaštitu kose od sunca, ali o njima u nekoj drugoj recenziji J.

???????????????????????????????Sastav ovog proizvoda pogledajte na slici ispod.

???????????????????????????????

Jeste li vi isprobale ovaj proizvod, ili neki drugi iz iste linije?

*PR proizvod

18 comments

  1. Ej Suzy! 😉
    Evo mojih odgovora.

    1. O da da da da, obožavam šljokice svugdje i u svim varijantama.
    Tolko da sam uzela Zarin parfem sa sitnim šljokicama, tolko da koristim losione sa šljokicama (obožavam ona limitirana Baleina ljetna izdanja, pa uvijek nakupujem zalihe), Yves Rocher suho ulje sa šljokicama, toliko da me odmah privukao onaj rozi Loreal Elseve šampon sa šljokicama,
    Obožavam shimmer na licu, šljokičaste pigmente,…
    O da, obožavam ih..
    Jedino mi još nije palo na pamet da si kupim onaj lak za kosu sa šljokicama i da se sprejam.. 😃

    2. Ah, tko ne pada na lijepu ambalažu…(još ako je pink i šljokičasto hihi)
    Vizualan efekt je bitan (kao i sa muškarcima, uvijek prvo padnemo na vanjštinu ne znajući što se zapravo krije iznutra :D)
    No, puno važnija mi je kvaliteta.

    3. Nažalost nisam imala prilike isprobati Loreal profesionnel proizvode za kosu, ali isprobala sam gotovo sve drogerijske njihove preparate za kosu i omjer cijene i kvalitete je sasvim solidan.
    Već dugo slušam hvalospjeve o njihovim uljima i priželjkujem…

    4. O naravno, naravno.
    Zato sada tipkam u zadnji čas, umjesto da štrebsam..
    Kosa mi je u lošem stanju, od blajha i svega (muke po plavušama)
    A žao mi je kratiti ju.
    Cvilim za svakim centimetrom kose … 😞
    Ako bi se ovo pokazalo kao spas za moju kosu, bez razmisljanja bih kupila full size…

    Hvala na pažnji.
    Lp..
    Kristina!

    😊

    Sviđa mi se

  2. Trebam savjet! Imam dugu crnu kosu,nisam se nikad farbala pa mi kosa ima dosta sjaja. Svi su odusevljeni mojom kosom,pogotovo zbog tog sjaja kose,a ja nikako ne. Operem kosu i taj dan je ok,a sjutra vec pocinje da se masti u tjemenu. Ima da poludim od toga . Jos kako ja imam frizuru “sa strane”, cesto je prstima diram da je namjestim i to je vjerovatno jos vise izmasti. Sampon koji koristim ne smije da sadrzi balzam jer ce mi kosa biti odmah premasna. A kako ne koristim balzam moram da je “na muke” rascesljavam onako mokru a znam da to nije dobro. Jos imam tanku dlaku koja je jaako mrsi.
    Koristim sampon od breze,Afroditin. Htjela bih neku masku za kosu da probam. Ima li neka koja ne masti kosu ? I da li ova L’Oreal Professionel Mythic Oil masti kosu ? Hvala puno…
    p.s. Ako neko zna neki trik protiv mascenja kose,bas bih bila zahvalna…

    Sviđa mi se

  3. možeš li napraviti post o online kupovini? kako započeti, kako se osigurati i koje su tvoje omiljene online trgovine? sigurna sam da bi puno cura to željelo vidjeti. 🙂

    Sviđa mi se

  4. Obožavam te čitati, redovita si u pisanju članaka, nasmiješ me, vedra i vesela te često poslušam tvoje savjete u vezi kupovine… ali nekako sam nestrpljiva oko tvoje svadbe? bude li još koji članak oko nje, nekako mi se čini da je to vrlo skoro 😉

    Sviđa mi se

  5. ja bi kosuuuuuuuuuuuuuu vidla ahhaha

    šlm se, meni su okej i one obične iz dm-a maske jer mi je kosa super–..ali i ova maska je primamljiva!

    Sviđa mi se

  6. Imam ulje za bojanu kosu i stvarno je predobro,obožavam ga. Mislila sam uzeti šampon pa da probam ali sad si me zainteresirala i za masku 🙂

    Sviđa mi se

  7. Kupila sam ju na zimu s hqhaira s nekim mystery popustom od 30% tako da me kostala samo 10 funti. Potpisujem sve što si rekla, stvarno je odlična maska! I moram priznati da je mene na isprobavanje najviše privuklo pakiranje jer je divno 😀
    I moram priznat da me malo nerviraju ovi komentari – joj kako skupo, za to kupim XXL pakiranja ulja 😀 Valjda ljudi ne shvaćaju da ulja ne odgovaraju svima u njezi kose.

    Sviđa mi se

  8. Preskupo, ako se ne varam 20 evra o.O
    Volim ulagati u njegu, ali za taj novac kupim kokosovo ulje, maslinovo, ricinusovo, jojobino, orahovo zatim kapi koprive, pantenol i neke čajeve kojima ispiram kosu, što mi je sasvim dovoljno za njegu kose.

    Ali svakako bolje od onih maski u radnjama koje sam prestala kupovati.

    Sviđa mi se

Komentiraj