Manhattan Pink cupcake rumenilo

Danas vam pišem o jednom predivnom Manhattan rumenilu koje mi nije izlazilo iz glave sve dok ga nisam dobila. Kada sam ga dobila, skoro sam kupila i drugu kombinaciju boja, ali sam se suzdržala jer realno, imam toliko rumenila da ne znam kamo bih s njima.

??????????????????????

Danas pričamo o nijansi PINK CUPCAKE, a ona sadrži svjetlo ružičastu nijansu za highlight, jedno baby pink rumenilo i jedno narančasto rumenilo – za koje sam ja iz ne znam kojeg razloga mislila da je bronzer  >.<.

Dolazi u količini od 7 grama, što u biti i nije previše s obzirom na veličinu proizvoda, a trebalo bi ga potrošiti unutar 2 godine od otvaranja!

??????????????????????

Cijena ovog rumenila je 59 kuna , a možete ga kupiti u DM-u, Bipi, Mulleru ili Kozmu za sigurno :D.

Ambalaža je lijepa i vrlo kvalitetna, kao i kod svih Manhattan proizvoda, a još je k tome i prozirna, pa ima dupli plusić od mene. Totalni sam sucker na tako nebitne stvari :D.

??????????????????????

Ova rumenila nemaju nikakav posebni miris, a sastojke možete pročitati na slici ispod.

??????????????????????

Tekstura im je mekana i baršunasta i zbog toga se malo truse, pogotovo rumenila jer njih nanosim većim kistom i čim ga „umočim“ čestice se razlete okolo. Htjela bih spomenuti i da mi se čini da je ružičasta nijansa rumenila malo premalena i zbog toga uvijek moram stisnuti kist za rumenilo kada „kupim“ boju s njega. Nije neki veliki problem, ali recimo u žurbi se sigurno ne bih odlučila stavljati to rumenilo.

??????????????????????

Što se tiče pigmentacije, ružičasto rumenilo je nešto slabije pigmentirano, no za neki prirodni svakodnevni look je jako lijepo. Daje svjež izgled licu i ne sadrži nikakve šljokice, shimmere, niti ima sedefasti odsjaj.

Narančasto rumenilo je puno bolje pigmentirano, no ono ima blagi sedefasti odsjaj što se na prvu (u ambalaži) ne vidi. Na swatchu gdje su sve tri nijanse pomiješane, jasno se vidi koja boja prevladava. Ovo je ujedno i najveće rumenilo u ovoj paletici.

Svjetlo ružičasta highlight nijansa je dosta dobro pigmentirana za ono za što služi. Sadrži sitni shimmer koji se ne vidi „iz aviona“ i hladnog je pod tona. Mene jako podsjeća na MUA highlighter, pa eto, ako je on nekome nedostupan, ovo je odličan dupe.

Za kraj evo i swathevi. Prva slika je slikana na suncu, a druga u hladu. Prva nijansa od dolje gledajući su zapravo sve tri nijanse pomiješane, a ostale vjerujem da onda možete raspoznati.

 ????????????????????????????????????????????

I na kraju svih krajeva, evo kako ova rumenila izgledaju na licu. Na prvoj slici nosim narančastu nijansu, a na drugoj se vidi kako izgleda ovo ružičasto rumenilo. Na posljednjoj, malo tamnijoj slici, vidi se kako izgleda highlighter i to na suncu.

 ??????????????????????????????????????????????????????????????????

 Sviđaju li vam se ova rumenila?

*PR proizvod

23 comments

  1. Hahahaha ali to što sam ja na početku kad sam videla taj proizvod u trgovini mislila da je to sve rumenilo i da se nanaša zajendo na lice (ono sa jednim kistom na lice) :S:S:S hahaha tako da ti puno hvala na ovoj recenziji!!!

    Drugo ako može neki “tutorial” kako se pravilno nanosi rumenilo?

    Treče znam da su te več neke molile za recenziju”Alverde fixierendes spray” pa da te podsetim :DD Ili ako imaš neka izkustva da mi kažeš da li se to nanosi posle ili prije make upa??? Kad ga stavim posle makeup-a jako jako JAKO je kiseo (limun) i razmaže mi svu maskaru tako dam sam zbunuta oko toga izdelka ..

    Preljepa si!!!! ♥
    Koji puder i koju nijansu nosiš ako se sme znati?

    Veliki pozdrav iz Slovenije!!! ♥

    Sviđa mi se

  2. ja ću samo nešto reći! obožavam tvoje psotove i tebe! znaš zašto? zato jer imaš super recenzije, sve pokažeš kako izgleda na licu (očima, napraviš look…) oko svega se potrudiš i to se baš baš vidi!

    volim i druge postove, ali ti čak i obične recenzije učiniš zanimljivima!

    bravo!

    Sviđa mi se

  3. Divna si 🙂 definitivno si mi olakšala odluku, uzimam ovu niajnsu 😀 gledam ih već mjesecima hahaha blijeda sam jako i mislim da će mi rozo super štimati, a i narančasto je wow, barem na tebi!

    Sviđa mi se

  4. Obožavam čitati tvoje recenzije! Uvijek kvalitetno obradiš temu, od fotkica do teksta i što je najbitnije, zanimljivo je za čitati! I imaš predivnu kožu 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj