Moje omiljene torbice + što nosim u njima

Vjerujem da ste do sada kroz moje članke/postove s outfitima primijetili da stalno nosim jedne te iste torbice. Nije to zbog toga što nemam nikakve druge, baš naprotiv, samo, to su one koje uvijek nosim sa sobom, koje se slažu sa svom mojom odjećom, a veličinom, bojom i dizajnu odgovaraju – mojim omiljenim torbicama!

Nije mi ih bilo teško odvojiti jer je razlika između onih koje koristim često i nikada, i više nego očita, i ispao mi je glupi broj od sedam torbica, no nema veze. U ovom postu ću vam ih predstaviti, te pokazati što najčešće nosim u njima.

??????????????????????

Ako vas zanima, možete zaviriti i u članak o tome što sam nosila u torbici prošle godine, ili pak što nosim sa sobom na plažu.

Krenimo s najmanjom torbicom koju imam. Radi se o kopiji slavne Chanelove 2.55  i neka se javi onaj tko nema ovakvu torbicu u barem jednoj boji (a ja ih želim u svim bojama :D). Kupila sam ju na štandu u Crikvenici prije dosta godina za nekih 150 kuna i sve što imam za reći je da me jako iznenadila kvaliteta. Malo je lanac promijenio boju, no torbica sama  po sebi je još uvijek kao nova. Preživjela je hrpu izlazaka, slikanja, padanja, prolijevanja, no i dalje je najpraktičnija torbica za izlazak jer je ujedno i elegantna i mogu je prebaciti preko ramena i nesmetano plesati bez straha da će mi je netko pokupiti.

??????????????????????

Druga torbica je i druga po veličini i radi se o klasičnoj pismo torbici koju sam također za od prilike isto novca, kupila na istom mjestu kao prethodnu i imam sve jednako za reći o njoj. Brdo godina, brdo izlazaka, a torbica je kao nova! Zapravo laže, imala je i lanac za preko ramena, no njega sam davno skinula i od tada je nosim bez njega. Vrlo lako se kombinira, može biti i svečana i romantična i rokerska po potrebi :D.  Ima hrpu raznih pretinaca i tajnih džepića i sama je po sebi vrlo praktična i mekana i baš ju volim :).

??????????????????????

Iduća je moja Esprit torba koju ste vidjeli prošle godine u članku što je u mojoj torbi na Šminkerici. Kupila sam je u Tower centru za nekih 250kn na sniženju i dugo je vremena bila moja omiljena torba. Napravljena je od eko kože, vrlo je mekana, praktična, ugodna za nošenje i u nju stane stvarno puno stvari. Vrlo je kvalitetna i čvrsta, a boja ide uz manje-više sve :).

??????????????????????

Ovu torbu sam naručila s eBaya i platila sam ju oko 120 kn i užasno mi je žao što nemam link za nju jer bi vam ga najradije svima dala da si ju naručite jer je fenomenalna. Napravljena je super čvrste umjetne kože, kopče na njoj su stvarno kvalitetne i evo nakon godine dana dosta čestog korištenja sve je još ispravno na njoj, nigdje se nije poderala, oštetila – ništa!!! Inače je u mojoj omiljenoj boji i nju sam najviše nosila tijekom zime uz moje omiljene čizme u boji konjaka :D.

??????????????????????

Ovo je moja omiljena bijela torbica koju sam u biti kupila mami prije par godina za samo 100tinjak kuna na nekom štandu, i kada je njoj dosadila, ja sam si ju uzela i još uvijek je čitava! To mi je najljepša bijela torbica koju sam ikada vidjela i nikada nisam požalila što sam je kupila. Više ju nekako nosim preko ljeta ali nije pravilo.

??????????????????????

I skoro posljednja, ali ne i najmanje bitna je svakako torbica koju sam dobila prošle godine od dragog za rođendan, a željela sam ju najviše na svijetu. Radi se klasičnoj Mango torbici koju valjda svaka druga cura ima, no ne smeta mi jer je super! Ide uz sve živo i ne živo i stane hrpa stvari u nju. Jedino me iskreno malo razočarala kvaliteta, za tu cijenu sam očekivala više. Već se malo oštetila, a novčanik koji je također došao uz nju je praktički u raspadu…Ako imate drugi izbor, radije ju ne kupujte!  Cijena joj je oko 300kn.

??????????????????????

I sada je došao red na posljednju torbicu. Nju sam kupila u Deichmannu za jedno 150kn prije godinu-dvije i to je torbica koju nosim isključivo ljeti. Što zbog uzorka, što zbog toga što je platnena. Super je kvalitetna, stane puno stvari u nju i baš je ljetna!

??????????????????????

I da, zaključak, visoka cijena ne znači uvijek nužno kvalitetu. Vrijedi i obrnuto!

Sada možemo na sadržaj moje torbice. Vidjet će te da pokušavam nositi samo ono što mi stvarno treba i što ću koristiti tokom dana. Ipak su vrućine pa nastojim smanjiti težinu torbe koju nosim :D.

??????????????????????

Prve su na udaru razbacane stvari po torbici. Tu se uvijek nađe neki ruž, balzam ili nešto treće što je pobjeglo iz kozmetičke torbice, obavezni dezodorans te krema za ruke. Ova Nuxe koju trenutno koristim (drugu tubicu!!) i svi koji su je probali su oduševljeni pa ju preporučujem još jednom :D. Tu je i Floceta koju u zadnje vrijeme stalno nosim uz sebe jer me obožava kojekakva gamad izgristi pa se moram mazati njome :D.

??????????????????????

U kozmetičkoj torbici nastojim održati red i ubaciti samo one proizvode koji mi trebaju za svaki dan ili koje sam taj dan stavila na sebe. Tu je kremica za lice s viskom zaštitnim faktorom koju nanosim više puta dnevno ako sam izložena suncu, pre fini balzam za usne od čokolade i antibakterijski gel za ruke.  Osim toga, tu je i korektor za sitne popravke ili brzinsko sređivanje lica, četka za kosu u kojoj je malo ogledalce, mala pinceta i  obavezna turpijica za nokte (koju NIKADA ne bih izbacila iz torbice!!!).

??????????????????????

Naravno, tu su i mobitel i mali fotić bez kojih ne izlazim iz kuće!

??????????????????????

Osim njih, ne mogu izaći niti bez novčanika, da, oba dva! U jednom (crnom)  mi stoje bankovne kartice, osobna, zdravstvena i tako to, te novac i vozačka (što ovaj novčanik čini „glavnim“). U ružičastom su sve ostale kartice (dm, Bipa, Mana, Emmezeta, Metro i stara X-ica koju uvijek imam uz sebe ako mogu dobiti kakav „studentski“  popust negdje 😀 ).I da, tu su i razni kuponi iz DM-a i računi koji mi mogu zatrebati :).

????????????????????????????????????????????

Još jedna stvar bez koje ne mogu iz kuće su moje sunčane naočale i maramice :D. Tu je i krunica koju sam dobila na poklon i uvijek mi je u svakoj torbici, tek toliko da bi imala neki mir :). A i mislim da me čuva (dobro, ne krunica, ali znate tko :D)  jer sam se bezbroj puta izvukla iz bezizlaznih i gadnih situacija (bilo u prometu, životu, s ljudima…).  I naravno, kemijska, iako nema nikakav blokić jer su mi svi simpatični ostali kod kuće, uvijek se nađe neki papirić ili nečija ruka da se nešto zapiše-  ova kemijska piše stvarno po svemu :D.

 ??????????????????????

I to bi zapravo bilo to :D.  Da moram uzeti samo 3 stvari, bile bi to mobitel, novčanik i naočale, (dobro, i turpijica koju i tako nikada ne vadim :D), no vjerujem da bi to bio izbor 90% ljudi :D.

Što vi nosite u svojim torbicama? Koliko ih uopće imate i koliko često ih mijenjate?

15 comments

  1. kako ti mene razveseliš!! što se torbica tiče -imamo ISTI ukus (chanel, mango i ljetna -imam skoro pa iste), a što se sadržaja tiče- ZASTRAŠUJUĆE IDENTIČAN hahahahah i ja uvijek nešto posvećeno nosim…pusa iz tmurnog Zg!

    Sviđa mi se

  2. pa čak i nemaš puno 😛 mislim da i ja imam otprilike taj broj u posljednjih godinu dvije sam ih nakupovala 😀 trudim se mijenjati ih stalno da ne bi bilo da mi samo stoje i uspijevam u tome 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj