Misslyn trio palete sjenila

Ne tako davno stigle su mi dvije Misslyn trio paletice na recenziranje i prvo što sam zamijetila su boje od kojih jedna savršeno odgovara boji mojih očiju, a za drugu nisam baš bila sigurna- dok ih nisam isprobala.

???????????????????????????????

Dolaze u maloj kompaktnoj ambalaži koja je vrlo čvrsta i kvalitetna, no na to sam već navikla kod njihovih proizvoda. Također je i prozirna što je kod mene uvijek dodatni plus (nemam pojma zašto toliko volim prozirnu ambalažu,valjda jer lijepo izgleda na slikama i ne prlja se jako :D).

???????????????????????????????

Uz njih dolaze i mali spužvasti aplikatori s kojima znate što mi se uvijek dogodi :D. Ambalaža sadrži 2,3 grama proizvoda koji bi trebalo potrošiti u roku 18 mjeseci od otvaranja.

Cijena ovih paletica je oko 53 kune i možete ih kupiti u Mulleru.

???????????????????????????????

Bacimo se sada na sama sjenila. Problem koji sam primijetila kod njihovih paletica je taj da su im nijanse uvijek jako slične i da rijetko kada možete složiti neki look koristeći samo nijanse iz jedne paletice. Iako bi na prvi pogleda rekli da dobijete sve što trebate,  svjetlu nijansu za highlight, srednju nijansu za preko cijeloga kapka i tamniju za pregib kapka. No, u stvarnosti to baš i nije tako. Realno, ne želim koristiti sve nijanse iste boje, ne želim zeleni highlight ispod obrve ili u unutarnje kutu oka  i ne želim sve sedefaste nijanse na kapku :D. Dobro, s ovom paleticom sa smeđim nijansama se već nešto da složiti, no i to ovisi o preferencijama.

???????????????????????????????

Sama njihova tekstura je čvrsta, no vrlo baršunasta i praškasta kada se dodirne prstom. Kod nanošenja kistom se stvarno minimalno truse i lijepo se nanose na kapak. Kod blendanja malo gube na intenzitetu,no to se lako popravi dodavanjem još sjenila.

???????????????????????????????

Pigmentiranost ovih sjenila je srednja. Na swatchevima na ruci izgledaju puno bolje i intenzivnije nego na kapcima, što će te moći vidjeti skroz dolje na slikama looka koji sam iskombinirala s ove dvije paletice.

???????????????????????????????

Što se trajnosti tiče, ona je odlična, čak i bez baze, mada sam ih tako samo jednom nosila. Ne nakupljaju mi se  u pregibu i ne nestaju tokom dana.

Jedino što mi se ne sviđa je to što se dosta truse kada se nanose kistom, kako u ambalaži, tako i po licu (dosta toga padne ispod oka, unatoč tome što kistić otresem).

No dobro, nakon ovih općenitih informacija, bacimo se na pojedinačne boje.

Nijansa 67

 ???????????????????????????????

Radi se o sedefastim zelenim nijansama sa zlatnim podtonom koji prilično dolazi do izražaja kod svih nijansi i to se jasno vidi na swatchu. Upravo zbog toga su ove nijanse zelene posebne i drugačije od svih koje imam i super su za kombiniranje sa zlatnim sjenilima, a tu kombinaciju obožavam nositi na kapcima! Boje su stvarno lijepe i ljetne i vjerujem da ću ih puno nositi 😀

 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nijansa 20

???????????????????????????????

Ovdje se radi o nježno ružičastim i bordo crveno- smeđem bojama kojima se lako može kreirati lijepi look na zelenim i plavim očima :D. Srednja nijansa  je gotovo mat i to je čini idealnom nijansom za pregib kapka, no negativna strana joj je pigmentiranost! Koliko god da sam je nanosila, jako bi se slabo vidjela pa sam na kraju završila s najtamnijom nijansom na pregibu kapka (što možete vidjeti na slikama ispod 🙂 ) i vanjskom dijelu kapka. Prva nijansa je pomalo čudna, kao da sadrži nekakav shimmer u sebi ali se on nekako ne vidi …ali čini da se sjenilo izgleda pomalo neravnomjerno naneseno, a u biti uopće nije…

 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

I za kraj možete vidjeti look koji sam napravila kombinirajući ove dvije paletice. Na gornjem kapku je klasika, najsvjetlija nijansa iz palete broj 20 ispod obrve i u unutarnjem kutu oka, na pregibu je srednja, a ostatak prekriva posljednja, najtamnija nijansa.

Na donjem kapku na vanjskom dijelu je najtamnija zelena nijansa, a na unutarnjem najsvjetlija koja je u unutarnjem kutu oka povezana s najsvjetlijom nijansom iz prvo spomenute paletice.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

I to bi u biti bilo to, ukoliko imate još nekih pitanja, tu sam J.

19 comments

  1. kako teku pripreme za vjenčanje, hoćeš napraviti neki post sa frizurama ili make upom za svadbu , molim te 😀 kreće sezona i uskoro će i moji svatovi, a bojim se da mi se make up ne otopi … 😦

    Sviđa mi se

  2. Prvo,moram reci da su ti slike,tj.podloga wooooow,vratila sam se par puta da im se divim…
    A ti,ti si curo predivna,sva zracis…bas si lijepa!
    Jel to neki tweety ili snoopy na majici,ne mogu skuziti,ja obozavam crtane likove:)
    Pozz

    Sviđa mi se

  3. “Kod nanošenja kistom se stvarno minimalno truse i lijepo se nanose na kapak.”

    “Jedino što mi se ne sviđa je to što se dosta truse kada se nanose kistom, kako u ambalaži, tako i po licu (dosta toga padne ispod oka, unatoč tome što kistić otresem).”
    A da se odlučiš?

    Sviđa mi se

    • prvi dio je iz prve verzije recenzije koji sam zaboravila obrisati 😀

      solidno ostaju na kapku i nanose se,ali se truse kada se nanose kistom. prvi puta sam isprobala s aplikatorom koji dođu uz njih pa se nisu trusila 😀

      Sviđa mi se

  4. Recenzija je stigla u pravi čas. Upravo su na sniženju, u CM-u. 30 %
    Primijećivala sam ih i ranije, nedavno je stigla ta kozmetika kod nas, ali nisam još probala, osim u radnji, na prstima djeluje ok.

    Ja baš i ne volim providnu ambalažu, nekako mislim da se bolje čuva kozmetika u pakovanjima kao što su Artdeco kutijice, zaštićene od svjetlosti. Ali i neke skuplje od Artdeco koje imam su providne, Collistar su takva, Pupa, itd… Ma sva skoro…. 😀
    Šta da se radi, ionako ambalaža samo poskupljuje proizvod

    Sviđa mi se

Komentiraj