Kako nositi preveliku košulju- i to žutu!

Nedavno sam dobila na recenziranje nekoliko slatkih košuljica koje su mi malo prevelike…Hahhaha, šalim se! Samo sam ih dobila od jedne dobre tete koja je jedno 12 brojeva veća od mene! Posebno mi je za oko zapela ova žuta košulja, od 100 postotne svile i jednostavno sam je morala nositi. Em što sam opsjednuta žutom bojom ovo ljeto ( a jadna štedim pa si ne mogu kupovati više odjeće i treba iznositi sve ono što sam do sada nakupovala), em što je super kvalitetna, em što nemam pojma, sviđala mi se i točka.

??????????????????????

Uglavnom, na ovoj prvoj slici možete vidjeti koliko mi je zapravo velika, dobro, vjerojatno će te to sada vidjeti i na ostalim slikama, ali to je i poanta ovog posta. Nema veze što je veliko- bitno da se nosi…Ili, kako god!

Eh, i naočale shvatite kao potrebu, a ne dio outfita :D.

Kombinacija 1. Žuto + Plavo  = Poslovni look

S plavim trapericama nikada ne možete pogriješiti :D. No, ne bih ja bila ja da nisam morala još nešto dodati. Plave štiklice iz Piazze Italie, plavi sakoić i remen s eBaya i plava narukvica od She Loves Chic. Torbica je nekog štanda u Crikvenici i baš me briga jer je to moja najdraža bijela torbica :D.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kombinacija 2. Žuto + Crno = Look za izlazak

Suknjica je iz H&M-a i vjerujem da svaka od vas ima neku sličnu u ormaru :D. Štiklice su iz Deichmanna  i obožavam ih jer su super udobne i kvalitetne. Torbica je isto s nekog štanda, a ogrlica je s eBaya.

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Kombinacija 3. Žuto + Bijelo = Look za kavicu i šetnju

Ovdje imam predivnu bijelu ogrlicu od She Loves Chic koju će te vidjeti u još outfita jer ide uz većinu onoga što nosim  :D. Suknjica je iz H&Ma, a sandalice su iz Pittarella.  Torbica je ona ista kao u prvom outfitu. Narukvica je HyMy by Petra, a naušnice su by Mateja Nakit.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kombinacija 4. Žuto + Cvjetni uzorak = Look za školu/fax/trčanje po gradu

Mislila sam da nikada neću obući ove tajice, ali eto, i to se dogodilo. Inače , one su s eBaya, stigle s 6 mjeseci zakašnjenja! Znači, uvijek ima nade :D. Balerinke su iz Lidla, a torbica je s eBaya. Inače, ovo je jedan onako, opušteni outfit za dane kada imate puno toga za obaviti i želite da vam bude udobno :D. Cvjetić na pletenici je Majine duminice.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kombinacija 5. Žuto + Mint = Look koji može proći za sve već navedeno 😀

Plava boja provjereno ide uz žuto, ali nekako mi ni ova ne izgleda loše :D. Hlače su ih H&M-a, šarene narukvice su She Loves Chic, a naušnice su by Mateja Nakit. Sandale su iz Pittarella, a torbica je isto s nekog štanda tu u Crikvenici.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

I to bi bilo to :D. Imam još nekih kombinacija u glavi, ali nisam htjela pretjerivati, vruće je :D. Koja kombinacija vam se sviđa najviše, a koja najmanje? Imate li kakvu ideju za neki drugi odjevni predmet koji bi htjele da ovako kombiniram?

35 comments

  1. Odlicne su ti kombinacije, svaka bukvalno! Uvek volim da gledam ove tvoje outfit postove jer zaista znas lepo da ukombinujes odecu 🙂
    Jedna mala zamerka (od osobe koja ima jos veci visak kilograma od tebe), suknjice A kroja ti ne stoje najbolje, pa gledaj da ih izbegavas.. Verujem da se osecas lepo u njima, ali nama “guzatijima” neke stvari bas ne stoje. 😉
    Samo tako nastavi i ako mozes uskoro neki post o sminkanju ociju, neki lepi make up look 🙂 Uvek sam volelal te tvoje i posebno sam im se radovala 😀

    Sviđa mi se

  2. najviše mi se sviđa ova druga crno žuta kombinacija (tak bi to i ja napravila)
    a najmanje mi se sviđa 3 kombinacija jer imam dojam da te košulja i lančić stišću oko vrata i guše (ali to ti je moj problem pa mislim da svi to imaju 🙂
    inače mi je sve vrlo slatko i sram me što ne znam tako iskombinirat 1 stvar na 10 načina…
    može jedan post o frizurama za vjenčanje?
    ne znam šta bi sa svojom 😀

    Sviđa mi se

  3. sjaš 😀 odlične su kombinacije! ja bi neke s trapericama da napraviš jer njih nocim cijelo vrijeme 🙂 voliš li ti nositi cropped topiće?

    Sviđa mi se

  4. Tako ja nešto ukradem mami i samo prevežem kaiš ispod grudi i nosim tako 😀
    Divna si, zaista! I svaka odevna kombinacija mi se dopada!

    Sviđa mi se

Komentiraj