Blue turpentine by Victorija Druško

Nedavno sam u svom postu o omiljenim fashion blogericama uvrstila i jednu mladu Osječanku s bloga Blueturpentine  koja se iz mase izdvaja unikatnim načinom odijevanja i posebnom osobnošću. Nakon toga me ona kontaktirala da se zahvali i došle smo na ideju da ju ja predstavim mojim čitateljicama i da napravimo jedan malo veći zajednički GIVEAWAY! I ne , ne šalim i ne varaju vas oči…Prošli praktički nije niti završio, a već imam novi…Dobro, to ništa nije planirano, ali uvijek imam neke okrugle brojkice za proslaviti :D.

 IMG_4614

Sve u svemu, Victoriju sam zamolila da se malo sama predstavi, pa vi pogledajte što ona kaže o sebi:

Zovem se Victorija, imam 21 godinu, živim u Osijeku. Kreativna sam nasmijana mlada dama koja uživa u fotografiranju i kombiniranju ponekad i nespojivih odjevnih predmeta. Inspiraciju pronalazim u svemu sto me okružuje, u svemu vidim neku ljepotu. Volim se igrati sa teksturama i materijalima. š uvijek gradim svoj stil, ne mogu se orijentirati na jedan stilski pravac – moda prolazi i opet se vraća. Obožavam vintage torbe i remenje koje sam dobila na dar od bake.

IMG_8437

Ako ste čitali moj bog, primijetili ste da uvijek imam bar jednu pjesmu. Poezija, moja druga ljubav. Čitam dosta hrvatskih pjesnika, većinom su to underground pjesnici u čijima se pjesmama pronalazim ili koje opisuju taj dan. Blog pišem i stvaram sa puno ljubavi i strpljenja.

IMG_8951

Po struci sam dizajner odjeće, u slobodno vrijeme šijem, izrađujem nakit od gline koji je kasnije obrađen akrilnom bojom. Inspiraciju cesto pronalazim u glazbi, npr. punkushke, punk babushke koje obožavam. Sijem i lutke, sanjam o tome da jednoga dana budem lutkarica u kazalištu.

IMG_9509

Naravno, ne znam kuda ce me život odvesti. Uživam u svakome danu.

IMG_6371Ispod ću vam staviti slikice njezinih radova, no ako vas zanima više, kliknite ovdje.

544406_172275329587776_2105964608_n59223_182566731891969_1976498492_n532010_182567085225267_497986167_n577791_172275599587749_1480482234_n544505_176642549151054_1310664360_n

Dobro, sada kada ste ju malo upoznali, zavirite na njezin blog :). Kako ova mlada dama izrađuje i nakit, odlučila vam je nešto pokloniti, a da ne bude usamljena u tom naumu, i kako je ovo ipak BEAUTY blog (a u zadnje vrijeme poklanjam samo nakit 😦 ), i ja sam kupila neke sitnice za vas. Kupila sam manje-više sve što će vam trebati za savršeni pin-up look :D. Ili kakav god vi želite, uglavnom, stvarčice su na slici ispod :).

???????????????????????????????

Victorija poklanja jednu Punkushku i Meow broš.

525370_182567125225263_1722504811_npoklon

Bacimo se sada na pravila nagradne igre.

          Morate lajkati moju i njezinu Facebook stranicu

          Morate share-ati poveznicu s objavom nagradne igre

          Morate pratiti moj i njezin blog

          Morate ostaviti komentar na ovaj post sa svojim imenom i prezimenom i prijaviti se sa SVOJOM VALJANOM E-MAIL ADRESOM u kojem će te postaviti što zanimljivije pitanje za Victoriju ili mene 😀

          Svi koji izgube lozinku od maila, koriste tuđi e-mail, koji imaju dva imena ili prezimena,100 Facebook profila ili su profesionalni igrači nagradnih igara svih vrsta, te svi oni koji mene ili bilo kojeg drugog sudionika u ovog nagradnoj igri pokušaju prevariti biti će diskvalificirani i više nikada neće biti uzeti u obzir da dobiju nagradu na mom blogu, a vjerojatno i šire jer će se to saznati!

I to bi bilo to! Nadam se da vam se sviđaju nagrade i da će te sudjelovati 🙂

Puno sreće svima :*

44 comments

    • Moji najdrazi pjesnici su Bukowski, Jesenjin, Morrison, E.A.Poe te naši underground pjesnici koji su fantasticni.

      Ne mogu tocno reci u cijima se pjesmama najvise pronazalim, ovisi o raspolozenju 😉 :*

      Sviđa mi se

  1. Nataša Radić svuda

    Pitanje za obje. Koliko vam je stalo do mišljenja drugih i koju ste najljepšu gestu u životu doživjeli, dobili, a koju najlošiju, najneobičniju?

    Sviđa mi se

  2. Samanta Barukčić
    https://www.facebook.com/samanta.barukcic.3

    Victorija, stil ti je zaista simpatičan, a boja tvoje kose me oduševila.

    Airy, oduvijek me zanimalo da li osobe koje se bave šminkanjem poput tebe i ostalih blogerica, dakle osobe koje znaju sva moguća pravila i “ne-pravila” šminkanja, zamjećuju na drugim djevojkama takve stvari.Dakle, da li ti npr. kada odeš negdje, nebitno, večernji izlazak, šoping, itd., zamjećuješ greške u šminkanju kod ostalih cura.Ok, razumijem, pravila su tu da se krše, ali da li ti baš nekada nešto zapadne za oko a za što smatraš da nikako ne bi trebalo biti tako kako je?
    Uh, al’ sam ga zakomplicirala 😀

    Sviđa mi se

  3. Tina Augustanec (isto FB ime), martina850@gmail.com

    ^^ jooooj mene si Viktorija odmah osvojila cim sam ugledala Edgara A. Poe-a ❤ ❤ ❤ Raven!! prekrasne stvari izradujes i zelim sve najbolje u daljnjem kreativnom radu… veselim se sto imam jos jedan interesantan blog za citat…

    p.s. pozz AiryFairy i hvala kaj si nam predstavila ovu mladu damu 🙂

    Sviđa mi se

  4. Gordana Mandić Čotra
    gmcotra@gmail.com

    Sve pohvale mladim i svestranim, kreativnim ljudima…. ali neznam čemu svi pate da su drugačiji, pod svaku cijenu? To je danas valjda prioritet broj 1, samo da je drugačije pa onda znači da je dobro….
    Pitanje: Po čemu smatrate da ste drugačiji ili posebniji?
    Moram priznati ova narančasta kosa zbilja vas razlikuje od ostalih…. i dobro je nosite…

    Sviđa mi se

  5. lajkala, zapratila i prošla hrpu postova krasne Victorije! Sviđa mi se jako njezin stil i sama bi se tak oblačila,da sam samo malo hrabrija 😀 punkushke su zakon ❤

    ali najviše od svega mi se sviđa lutkica Jacka Skellingtona! Veliki sam fan filmova Tima Burtona, pa pitanje, koji "bad guy" iz njegovih filmova ti je najdraži ? 🙂

    (Anita Sambol, gooner.roza@gmail.com)

    Sviđa mi se

  6. Cura je zakon. Ima baš jedan osebujan stil koji mi se jakoo sviđa 😀 Nadam se da će ostvarit svoj san, da postane lutkarica. 🙂
    Pitanje: Početak je uvijek težak, što te je privuklo i potaknulo da se upravo time počneš baviti?

    Sviđa mi se

    • Tesko pitanje.

      Odabrala bih Lindsay Lohan predivna je djevojka no malo ju je ponjela slava i los nacin zivota.
      Vatila bih njezinu prirodnu boju kose (bakreno crvena)
      Mislim da bi joj odlicno stajao mix boho stila i elegancije. Tesko je zamisliti taj mix no meni kao vizija izgleda fantasticno 😀

      Sviđa mi se

  7. Ja nažalost zaista nemam inspiracije za pitanje (zakuhao mi mozak), ali samo hoću reći da su mi ove Viktorijine stvarčice stvarno zakon! Catwoman mi je favorite heroj 😀 Uvijek se zagledam u nešto posebno i drugačije nego u gro c/p istih stvari kakve se mogu vidjeti – da ne vidiš uopće razliku između nakita osobe a, b, c i d = sve isto.
    Iz tog razloga ću se prijaviti za ovaj giveaway, makar nisam sigurna ispunjavam li uvjete (bez zanimljivog pitanja). Airy, i tvoj dio nagrade mi je super. Zaista si lijepe stvarčice prikupila.
    Pratim vas obje. Airy – preko maila (azziella@gmail.com), FB Lorena Azziella Roberts te GFC: azzie, Viktoriju – preko bloglovina (nick Azzie Elbub) i FB Lorena Azziella Roberts, a moje ime je Sanja Đarmati. Inače ga nikad ne ostavljam po blogovima, ali fan sam ovog nakita :D.

    Sviđa mi se

  8. Meni uvijek malo upadne u oci jedna stvar kad postoje uvjeti za giveaway, a to je da se pretpostavlja da danas svi koriste Facebook sto bi prakticno znacilo da su iskljuceni oni koji nemaju priliku “reklamirati na Facebooku” pa valjda oni ni ne zasluzuju dobiti nesto jer to ionako nece nitko znati. 🙂 Bas cesto o tome promislim kad god se radi o takvim giveaway-ima. Steta, nije bas fer.

    Sviđa mi se

    • Hvala ti!

      Nastojim ne zapusiti svoje hobije, jednostavno uvijek nađem vremena.

      Na blogu predstavljam underground pjesnike. Svoju cu poeziju uskoro objaviti. Odjecu pronalazim u second hand shopovima, na web shopovima, u high street trgovinama. Neke predmete sam naslijedila od bake, neke mi je darovala majka.

      Sviđa mi se

  9. darivanje je super, uvijek me zanima kad vidim tako nešto drugačije i kreativno, što se ističe na prvu gdje umjetnik pronalazi inspiraciju??

    Sviđa mi se

    • lijepo, sve je još pod kontrolom…lagano radim dekoracije, pravne i crkvene stvari su sve riješene, sve što mi je još trebalo je naručevno i sada se bacam na smišljanje make upa, manikure i frizure 😀 za haljinu ću se definitivno odlučiti tek sredinom devetog mjeseca 🙂

      Sviđa mi se

Komentiraj