Lierac Luminescence serum

Ovaj proizvod je novost za mene jer se još nisam susrela s ovim tipom proizvoda i nisam bila sigurna što je uopće njegova uloga i što bi on trebao raditi mojoj koži. Prednosti beauty bloganja je svakako svakodnevno otkrivanje novih proizvoda, a ovaj je definitivno bio lijepo novo otkriće.

Luminescence serum

Ukratko, ovaj blistavi mliječni serum bi trebao proljepšati vašu kožu u trenu. Naravno, nismo male bebe i ne nasjedamo na takve izjave 😀 ! Kako neki proizvod može u jednom potezu uljepšati vašu kožu?

Hahah ja ne znam kako, ali ovaj proizvod može. Da vam ukratko opišem što se dogodi. Ja ga nanesem na čisto oprano lice, svako jutro u vrlo maloj količini i slobodno cijeli dan hodam bez mrve pudera ili BB kreme na licu. Ovaj serum ujednači ten i ako nemate nekih velikih problema na koži i niste previše zahtjevne po pitanju matiranja i savršeno sakrivenih nedostataka ovaj proizvod bi vas mogao oduševiti. Sitne crvene točkice (svježi ožiljci od bubuljica) gotovo potpuno nestanu, crvenilo s obraza postane minimalno, a podočnjaci također. Za dane bez make upa ja sam i više nego zadovoljna.

open-uri20120923-24156-1l35oov-0-medium

Naravno to ne znači da ga treba nositi samo bez make upa! Naprotiv, možete ga pomiješati s kremom za lice koju koristite, tekućim puderom ili nekim drugim serumom.  Ja ga ipak najviše volim staviti direktno na kožu, a potom nanijeti tekući puder na praktički savršenu podlogu. Recimo samo da Facefinity nanesem u samo jednom vrlo tankom sloju i to mi bude dovoljno :). (Inače idu dva sloja + treći kao korektor ukoliko je potrebno).

??????????????????????

Koža čak i nakon nanošenja pudera izgleda  blistavo (ne sjajno u lošem smislu), svježe, odmorno i jednostavno lijepo! On djeluje na vašu kožu izvana, ali i iznutra (umanjuje vidljivost nesavršenosti).

??????????????????????

Inače dolazi u predivnoj ambalaži s pumpicom (slika na početku članka), ali ni ovo mini pakiranje nije loše. Sedefasto bijelo pakiranje s tankim dozatorom koji uvelike olakšava doziranje ovog proizvoda koji je sam po sebi prilično rijedak.

???????????????????????????????

Tekstura mu je prilično vodenasta i vrlo lako curi iz tubice pa treba biti oprezan da  ne bi završili s previše proizvoda (kao ja na swatchevima 😀 – btw dovoljna vam je trećina te količine da prekrijete cijelo lice). U sebi sadrži sitni shimmer koji se u samom proizvodu jedva vidi golim okom (ali fotić je zmaj pa sve vidi :)), a nakon razmazivanja po koži još manje.

??????????????????????

Još jedna stvar koju moram spomenuti je miris ovog proizvoda koji podsjeća na najfinije parfeme. Znam da ovo ne zvuči baš dobro za kožu, i vjerojatno nije, ali koliko vidim, nije među najzastupljenijim sastojcima pa valjda ne šteti :D. Sve u svemu,  miris je predivan i da saznam za parfem s identičnim mirisom odmah bi ga kupila. Naravno, nakon nanošenja na kožu taj miris ishlapi.

Glavni sastojci ovog proizvoda su ekstrakt sjemeni leće koji pomaže stegnuti pore i umanjuje vidljivost nesavršenosti na koži , te biserne čestice koje trenutno osvjetljuju ten.

Ostale sastojke možete pročitati na slici ispod.

???????????????????????????????

Originalno pakiranje sadrži 30 ml što je ogromna količina s obzirom na to koliko ovaj proizvod može trajati. Ja sam dobila tester od 8 ml, i nakon svakodnevnog korištenja tokom mjesec dana (tokom kojih sam se nažalost totalno „navukla“ na njega) još uvijek ga ima barem pola!

Kažem da sam se nažalost „navukla“ na njega jer nije baš jeftin sport koristiti ovakve luksuzne proizvode. Naime, cijena mu je oko 500 kuna, a možete ga kupiti u svim boljim ljekarnama.

 ????????????????????????????????????????????

Što se tiče toga vrijedi li ovaj proizvod te novce, još uvijek se premišljam :D. Da imam viška, vjerojatno bih ga kupila, no u današnjoj situaciji sumnjam. Vjerujem da ima ljudi koji si ga mogu priuštiti i njima ga toplo preporučam, a nama ostalima –  pa, mislim da ću se baciti na traženje povoljnijeg dupea :D.

I za kraj, ponovno proizvo u akciji! Na prvoj slici nemam apsolutno ništa na licu, lice je puno ožiljaka od burnog proteklog mjeseca (ne znam što mi bi, ali na svu sreću sada je prošlo i lice se već vratilo u normalu :D) i stvarno loše izgleda! Na drugoj slici možete vidjeti lice nakon što sam nanijela serum. obrazi su vrlo blago rumeni, ožiljci slabije vidljivi, a koža blista!

????????????????????????????????????????????

Koristite li proizvode ovog tipa? Da li vam je žao dati puno novaca za preparativnu kozmetiku?

*PR proizvod

15 comments

  1. vjerujem da Lorealov youth code luminize ima sličan učinak (ja ga imam i po onome kako ti opisuješ djelovanje ovog seruma, vrlo su slični), samo je lorealov nešto više od 100 kn…pa eto…za nas koji nemamo viška 😀

    Sviđa mi se

  2. samo da kažem kako se ovaj serum vani/online može kupti skoro duplo jeftinije (ca 25-30 € na cheapsmellsu, amazonu i sl.) dok se na jagodici trenutno nalazi na nekoj akciji gdje se za 52€ dobije serum + krema od 15ml…pa eto, ako nekom može pomoći… :=

    Sviđa mi se

  3. super su fotke i vidi se da djeluje… za moj džep je to nažalost preskupo i nikada si ga neću moći priušititi, ali drago mi je da si ti uvijek iskrena u recenzijama …

    Sviđa mi se

  4. predivna recenzija 🙂 baš mi tako nešto treba…ja sam koristila onaj Lancome-ov ali nije mi tako djelovao na lice…baš naprotiv…msilim da mi se od njega pogoršalo…možda ću probati ovaj! i ta cijena ti je skroz okej za te stvari… 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj