FAIL outfiti :)

Iako to nisam rekla, danas vas čeka nešto malo drugačije… Kako je protekli tjedan vrijeme bilo katastrofično i sve vrijeme sam bila u termo tajicama i izmjenjivala jedina dva pulovera koja sam si ponijela na more. Jedan dan sam skoro navukla i rukavice koje sam slučajno ponijela jer su ostale u jednoj torbici.

No dobro, sada se vrijeme popravilo, došao je red na novi outfit post, a ja nemam nikakve slikice za vas pa sam odlučila s vama podijeliti neke outfite s kojima nisam bila zadovoljna pa ih nisam objavila u proteklim postovima, naravno, budem objasnila i zašto nisu uspjeli :).

Outfit 1.

Ovaj outfit je fail zato što je duplić. Još prošlo ljeto sam na Šminkerici objavila post u kojem sam nosila ovu haljinu, možda malkoc  drugačije jer je bilo toplije…No sve je to tu negdje. Haljina je kupljena na eBayu za nekih 50tak kuna. Remen sam dobila uz neku drugu haljinu, a jaknica je također s eBaya i platila sam ju oko 120kn. Balerinke su iz Lidla (50kn), a torbica je s nekog štanda u Crikvenici i bila je oko 100kn. Naušnice su iz Takka (40kn), a kopča na kosi je by Majine duminice (Hvala Marija!). Narukvice su neki mix….

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Outfit 2.

U ovom outfitu mi se nikako ne sviđa kako mi stoji majica. imam taj model u dvije boje, no nikako da izađem na kraj s njima jer ih želim nositi no izgledam si smiješno u njima i ne znam zašto točno. Majica je inače iz New Yorkera i bila je oko 50kn, a suknja je iz H&M-a i platila sam ju oko 100kn.  naušnice su iz Accessoriesa i platila sam ih 30-40-50 kn… Narukvice su neki mix, balerinke su iz Lidla, a torbica je Esprit (250/300kn).

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Outfit 3.

Ova kožulja mi takooo ne stoji… Nekako si u njoj izgledam puno deblje nego što zapravo jesam … I moram naći neki bolji način da ju uklopim u neki outfit…A nekako mi se ni cipele ne slažu s ovom suknjicom… Ali zato je ogrlica od Mateje nakit predivna! Košulja je bakina, suknjica je H&M (100kn), a cipele su iz Alda (250kn). Čak mi ni raspuštena kosa ne ide uz ovaj outfit i nemam pojma kako sam uopće izašla iz kuće takva…Vjerojatno jer nemam ogledalo do poda…  A tek smeće u pozadini 😀 Umrite od smijeha  😀

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Outfit 4.

Ovo bi mi bilo lijepo da mi se nije majica stalno povlačila dolje da predivna ogrlica by Majine duminice bila višlje – tj. Između majice i ogrlice ovog tipa mrzim vidjeti kožu, i u početku mi se to nije vidjelo, no kada sam došla do restorana i tako to, sve mi se nešto pobrkalo i tek sam na slikama shvatila da nešto ne valja… Uglavnom, hlače su iz Kik-a , ali u Njemačkoj(50-60kn), potkošulja je iz New Yorkera (40tak kuna),a vestica je s eBaya i nemam više link za nju na žalost. Torbu sam već spominjala,  narukvice su mix svega i svačega, a naušnice su iz Takka(40kn).

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Outfit 5.

Ovaj outfit mi je ostao još od kada sam bila kod kuće. Volim ga nositi i sve, ali ni na jednoj slici mi se  nisu vidjele cipele pa ga nisam htjela objaviti. Hlače su iz C&A (100kn), košulja je iz Lidla (120kn) ,a majica ispod vjerojatno iz New Yorkera. Remen je iz Njemačke, torba je s eBaya, isto kao i narukvica.

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Outfit 6.

Ovaj mi je outfit propao jer sam ga htjela uklopiti u članak kako kombinirati hlače s uzorkom, no nakon svih gluposti na Šminkerici odustala sam od njega i većinu slika obrisala, a ove su mi slučajno zalutale u krivi folder pa su se sačuvale. Hlače su iz New Look-a i platila sam ih 150kn, a majica je toliko stara da nemam pojma odakle je ni koliko je koštala. Torba je Esprit, lančić je s eBaya, a ablerinke iz Pittarella (150kn).

??????????????????????????????????????????????????????????????????

I tako, koji outfit vam je najgori? Ehheheh Što mislite o ovakvim člancima?

101 comments

  1. Sve mi je preljepo. Ja sam takve građe i ne znam se tako nikada obući,istina treba imati malo mašte za odjevanje,ali dala si mi puno ideja….

    Sviđa mi se

  2. ja sam, pa može se reći lijepo građena, ali se bzvz odijevam jer nemam baš previše mašte, volje i smisla za kombiniranje različitih uzoraka i krojeva. sigurna sam da bi pored Airyfairy bila totalno neprimjetna jer mi je stil dosadan i neupečatljiv. Zato me Airy svaki put razvesele tvoji outfiti jer pršte energijom tako da čak i ja dobijem poriv odmah kupiti i odijenuti nešto zanimljivije i biti malo drugačija. eto, to mi je super

    Sviđa mi se

    • nije to ta torba…stavila sam negdje link baš identične kao što je ta moja, ali trenutno ih jako malo ima na ebayu… :/ moja je odlična, koža je bolja nego prava, debela, čvrsta, i nakon godinu dana jako čestog korištenja je kao nova!!!

      Sviđa mi se

  3. Fail ? Pa to je tiičan Suzana- stil, a da nisi napisala fail nebi nitko niti skužio ništa. Mada su meni sasvim dobri.

    Ne razumijem babaroge koje govore da ti minice i kratke hlače ne stoje. Ok, činjenica je da imaš deblje noge,
    tj. da imaš višak kilograma (nećemo se lagati), ali tko kaže da svi trebamo biti po nekoj savršenoj mjeri ? Glavno da je čovjek
    zdrav, sve ostalo.. hm rekla bi da je ljepota u oku promatrača.
    Šta, vani 40 stupnjeva i sad bi Suzana trebala biti u dugim hlačama ?

    Ja pak sebe smetram premršavom, zapravo nisam mršava nego sam visoka i sama sebi čudno ispadnem
    na fotkama (i da imam velke noge tj.stopalo), al da prestanem nositi neku odjeću/obuću samo jer
    se nekom ne sviđa- moš mislit. Nit me ko hrani nit oblači, a s tuđim mišljenjem valja obristati..znate.

    Sviđa mi se

  4. Mrzim balerinke tako da mi je to jedina mana u svim slikama :PPP ja bi starkice u bojama stavila na sve outfite ili neke ljetne tenisice sa uzorkom, krpene stvari i tako to 😛 Uvjerena sam da bi tenisičice “razbile” svaki outfit i učinile sve to još slađim i manje “uštogljenim” ali FAIL ne postoji !!!! 🙂

    Sviđa mi se

  5. po meni nisu uopće loši, da si ga objavila pod nazivom ”sto sam nosila…” nebi ni u jednom trenu pomislila da se radi o nekom failu….samo, nekako mi te naočale koje imas ne pašu baš na svaku kombinaciju, ne mislim ništa zlonamjerno nego ono super su mi za neke casual/ sportiva outfite, ali za elegantne (rekla bih romantične, jer mi tvoj stil tako nekad izgleda 🙂 ) i kad si bas sređena outfite nekako mi djeluju ”preteško” nezz, mislim da bi neki drugi oblik bio puno bolji…i da blago tebi što ides svako malo u njemačku, i ja biiii 🙂 hehehehe

    Sviđa mi se

  6. Ja ovdje ne vidim nikakav fail! Možda neke sitnice, ali ništa strašno. Npr. onaj 4. outfit mi je presladak, samo mislim da te hlače malo skrate u donjem dijelu, bilo bi bolje da su hlače višljeg struka. A za onu bakinu košuljicu, stvarno je divna ali čini mi se da ti je malo velika, ne znam kakve je dužine, ali mislim da bi super išla na nekakve traperice ili hlače s uzorkom. A za ovu bijelu suknjicu iz H&M sam već rekla da mi je lijepa i super ti stoji.

    Sviđa mi se

  7. Draga Airy, draga si mi i simpatična i zaista mi se sviđa kako unosiš radost u sve čime se baviš. Nemam apsolutno nikakvog razloga da budem ljubomorna na tebe ili nešto slično, tako da je sve što ću napisati apsolutno dobronamjerno. Malo sam starija od tebe i slično smo građene, pa mislim da mogu da ti dam koji savjet. Kao prvo, u stiklama ili platformama noga će ti izgledati duže i tanje. Za bolji efekat, gledaj da stikla ne bude predebela, kao i da prednji dio platforme ne bude previsok. Što se suknjica tiče, probaj one ravnijeg kroja, dužine do nekih 5-10 cm iznad koljena. Moj favorit su teksas suknjice zato što su savršene za kombinovanje. Gornji dio mora biti strukiran, ako ne želiš izgledati predebelo. Isto tako, nastoj da ne bude preuzak, jer to nikako ne izgleda dobro na djevojkama sa većim grudima. Lijepo si i ženstveno građena, a to je idealno za haljine, pa to iskoristi maksimalno. Kraćušne suknjice i šarene baletanke možda djeluju slatko, ali meni na tebi izgledaju infantilno i čini mi se da tvoja ljepota ne može doći do izažaja. U malo suptilnijim autfitima bi zablistala, vjeruj mi.

    Sviđa mi se

  8. ja uvijek kažem da blistaš, da si sva pozitivna i puna dobre vibre… pa ću to opet ponoviti… i sve su mi kombinacije lijepe, ništa nije fail… samo tako hrabro naprijed sa prekrasnim osmjehom i cijeli je svijet tvoj! 🙂

    Sviđa mi se

  9. Meni si ti jednostavno preslatka. Imaš predivnu kosu i predivno lice i jako ti lijepo stoje različite boje i različiti uzorci. Hlače s uzorkom su predivne i moram ti reći da si ih super iskombinirala.

    Ono za što ja navijam, možda kao prijedlog za buduće postove s odjevnim kombinacijama, je da uzmeš neke odjevne predmete, npr. te hlače, ili neku haljinu ili nešto treće i možda profuraš za različite prigode. Tj. da napraviš 3-4-5 kombinacija s jednim istim predmetom npr. za svaki dan, večernji look, fax, svadba, štogod. Imaš materijala za to i ako stigneš, navijam za to. 🙂 (Naravno ne mislim sad da sve to moraš nositi dok si na moru, ali ako se nađe višak vremena zašto ne za inspiraciju drugima.) 🙂

    Meni se recimo jako sviđa ona ljubičasta košulja. Pokušaj ju na traperice isfurat, možda neki tanji remen niže u struk pa da prosudiš na što bolje izgleda. Ili ju prekrojiti malo. 🙂

    I da, jesi kad nosila suknje da su do koljena ili pokriju samo koljena (ne mislim na one midi suknje između koljena i gležnja)? Ja nisam previše višlja od tebe, ali našla sam nekoliko suknji do koljena ili malo ispod koljena koje daju dojam profinjenosti (ne mislim sad nešto bapsko). 😀 Tebi super stoje suknje visokog struka. Sve koje nosiš su pretpostavljam nekih 40-45 cm duljine. Ja tebe mogu zamisliti u nekoj suknji npr. 50cm duljine, na pete ili balerinke i izdužit će te. Ok, jedino je istina što ih je malo teže naći. 😀

    Sve u svemu, uvijek se radujem tvojim postovima i tako si draga i jednostavna da u svemu super izgledaš jer odišeš ljepotom. Istina neke stvari ne pristaju svima, ali zašto se nečega odreći ako nam se sviđa i ako ne izgleda prekritično. 🙂 Jedva čekam tvoji idući post s odjevnim kombinacijama. 😀

    Sviđa mi se

    • hvala puno 🙂

      što se tiče ideje može, imala sam tako nešto na umu još za šminkericu ali nakon onog svega sam izgubila volju! čim uhvatim vremena budem nešto smislila na tu temu 🙂

      što se tiče suknji do koljena, imala sam je u ejdnom outfitu (crna pencil suknja, relativno uska) pa su svi rekli da mi bzvz stoji pa ju više ni ne nosim…a sad mi je i velika zapravo ..
      imam i dužu suknju tako što je od struka pa u A, ali izgleda preglomaazno na balerinke na primjer jer sam mala, .ali na štikle je ono, još okej samo što njih ne nosim baš svaki dan i u svakoj prigodi pa ono…
      https://airyfairymakeup.com/2012/12/29/novogodisnji-outfiti/ u predzadnjoj kombinaciji ju nosim 🙂

      Sviđa mi se

  10. Ja sam čitajući post dobila drugi dojam – da ti super stoje ove skater suknje s tim malo višim strukom. Fino ti izdjednače figuru, što je po meni puno bitnije da odjeća na nekom izgleda proporcionalno. najmanje mi se sviđa onaj outfit s plavom ogrlicom, ponajviše mi je tu kriva ogrlica jer mi se baš i ne sviđa što je tako velika i sva fluffy :D. A što se tiče tih majica iz NYera, probaj odrezati prvi dio čipke, dobit ćeš malo dublji izrez i samim time će ti bolje stajati.

    Sviđa mi se

    • pa i ja sam mislila da mi dobro stoje 🙂 ma mogu ja na tim majicama otpustiti bretele (sada su skupljene najviše što je moguće) i onda bude taj prorez veći, samo onda mi se i kroz tu “čipku” vidi malo previše 😀 ma neću se skirati radi toga 😀 ima i boljih majica od tih 🙂

      Sviđa mi se

  11. ma najbolja je slika sa smećem XD XD nisu fejlovi šta ti je, možda nisu top of the line ali baš si kjut u svima 🙂 baš mi uljepšaš dan s ovakvim postovima! puno pozdrava!

    Sviđa mi se

  12. ja ovdje ne vidim ni jedan fail outfit :)) previše se opterećuješ sitnicama, neke stvari drugi ljudi ne primjete, samo ti, znam jer takva je situacija i kod mene 😀
    i zanima me ova vestica s ebaya, gledala sam ih i ja ali se bojim da mi budu premali 😦 a koliko vidim nas dvije smo tu negdje tako da nadam se da neće, koliko si visoka? 🙂 samo mi nekako ovo kod pazuha izgleda da steže, iili mi se čini? :/

    Sviđa mi se

  13. ma ja tako uživam čitajući tvoje postove, baš uljepšaju dan 🙂 kad sam vidjela naslov pomislih ajme što je sad ovo kad ono sve nešto lijepo pa gledam gdje je tu fail no dobro to samo ti znaš 🙂 (hmmm već sam napisala jedan komentar nadam se da se onda nije objavio kad ponovno pišem drugi xD) uglavnom, stvarno ne razumijem kako su cure zlobne. kad sam pročitala onaj komentar baš sam se naljutila i uvrijedila kao da je upućen meni. mislim stvarno je bezobrazno komentirati nekome imaš predebele noge za suknju i balerinke…stvarno? zar to znači da svi moramo biti mršavi ko šibe??? koliko se netko može nisko spustiti to nije normalno 😦 i ne razumijem kakve ima veze to što nosiš maminu i bakinu odjeću? ako ta dizajnerica nije primjetila da se sad baš po trgovinama najviše nalazi takve odjeće kakvu nalazimo baš u maminim i bakinim ormarima onda đabe taj faks…baš užasno od cura što su takve zlobne 😦
    Airy ti se samo nemoj i dalje obazirati na takve komentare i budi i dalje tako lijepa i pozitivna i vesela i neka te to ne dira 🙂 imaš svoj stil i tako ga i dalje furaj i boli te briga za ostale 🙂 eto toliko od mene heheh pozdrav iz Osijeka :* ❤

    Sviđa mi se

  14. Meni se vecina ovih outfita bas svidja i lijepa si i vesela na svim fotkama! 😀

    A sto se tice ovog sto kazes da mislis da ti majica iz NYera i ova kosuljica cudno stoje, mozda je to zato sto nisu malo uze u struku? Ja imam vece grudi i nikako mi ne stoje majice koje nisu uze u struku. 😦 Npr. jako mi se svidjaju one majice kratkih rukava koje se sire od grudi nanize, ali izgledam debelo u njima jer mi se na grudima “napnu” pa na trbuhu izgleda kao da nosim sator. 😀

    Sviđa mi se

    • mislim da si u pravu, ove majice su onako duže, kao tunike i šire se prema dolje…mislila sam da će pomoći ako ih nosim tako stegnute u struku ali ništa :/ a taj mi je gornji dio jako lijep, osoito na onoj drugoj tamnijoj (tamno zelena je), baš dođe do izražaja… 🙂

      Sviđa mi se

  15. jako mi se sviđa ovaj bijeli šosek iz H&Ma i slažem se s tobom da te ta ljubičasta bluza čini debljom.isto kak te one smeđe hlače čine nižom,barem meni izgledaš niža hehe. ostatak mi je skroz ok. 🙂

    Sviđa mi se

  16. Mislim da su negativni komentari koje su neki zločesti ljudi ostavljali na Šminkerici malo utjecali na sliku koju imaš o sebi. Ti si prekrasna mlada žena, zdravog tijela, prelijepog osmijeha i zračiš takvom pozitivnom energijom da ti zavidim! I meni se ovi outfiti sviđaju upravo zbog te tvoje divne osobnosti koja naprosto pršti iz tebe. 😀

    Sviđa mi se

  17. kombinacije su ti super i daješ puno ideja drugim curama ..imas jako zanimljive članke i ja te obožavam gledati i čitati..samo tako nastavi

    Sviđa mi se

  18. Oprosti na ovom komentaru ali moram se razjasniti. Imaš predebele noge za suknjice i baš ti ni balerinke ne stoje,a ona bakina košulja omg. Strava i užaš. Nije ni čudo što ti se ne poklapa s suknjom,košulja iz pradoba. Ne znam zašto ali nikad mi se ne sviđaju tvoji outfiti uvijek suknjice koje ti ne stoje,ili odjeća koju nosi tvoja mama i baka O.o. Znam da će sada tu neke cure reći da sam ljubomorna ili da nemam pojma,ali one cure koje stvarno znaju o modnim stvarima složiti će se sa mnom. I da cure koje se nađu pametne ja sam završila dizajnera modnog,tako da znam šta valja a šta ne valja,a njezino kominiranje bakine odjeće i njezine nije nikako u stilu. Pozdrav

    Sviđa mi se

    • ahhaha zbog takvih koji su završili “DIZAJNERA MODNOG” zato nam i je svijet jadan i pun anoreksičnih glupača i curica koje su opterečene izgledom i ubijaju se čim imnetko kaže da nisu dosta mršave!

      i ako nsii vidjela, naslov članka je FAIL outfiti, što bi očito trebalo značiti da airy smatra da nisu dobri i ti si samo ponovila što je ona napisala u opisu zašto ne valja outfit! i košulja je divna, samo možda u nekoj drugoj kombinaciji, a ti da si enka dizajenirica znala bi prepoznati lijepu stvar!

      i da, znala bi i da stil nije ono što se svima sviđa nego da je stil osoban, svaka osoba ga razvija samostalno u skladu s mogućnostima,željama i svojim izgledom a ne onim što neki dizajner msilim da je stil!

      i airy je divna mlada žena , uspješna, lijepa s predivnim blogom i stvarno nema smisla da trpi ovakve gadne komentare!

      Sviđa mi se

    • Meni samo jedno nije jasno u ovom komentaru, kako ti se da potrošiti vrijeme na pisanje kilometarskog odlomka i to negativnog? Mislim da svi preskaču nešto što im se ne sviđa,i ne troše vrijeme na kritike jer se o ukusima ne raspravlja…I ne zanima me da si završila tri studija dizajnera modnog (??) , jako si ogorčena osoba jer umjesto da tratiš vrijeme na lijepe pozitivne stvari ti pljuješ nečiji odabir i stil,te građu tijela koju nije lako promijeniti.
      Mislim da ti nijedan studij neće pomoći da shvatiš da svatko gradi svoj stil i osobnost,da nisu svi klonovi i da nisu sve žene na svijetu mršavice i sluge modnim pistama i trendovima. Iskreno mi je žao ljudi koji svoje frustracije rješavaju negativnim komentarima i pljuvanjem, to je samo odraz tebe kao osobe i tvog neodgoja i nekulture.
      Mislim da Airy nije zaslužila ovo jer je definitivno jedna od najboljih blogerica u Hrvatskoj, sadržajem na blogu i stalnim postovima usprkos poslu je prestigla i portal Šminkericu.

      Sviđa mi se

    • draga moja dizajnerice steta tebe tvojeg obrazovanja kada nemas pojma o pojmu.
      ako nisi primijetila danas svi kombiniraju oldschool stil i moderno, pogledaj malo po netu ili jednostavnije okreni se za djevojkama po gradu.
      ko si ti da osudujes druge i da komentiras tude stilove i tjelenu gradu?! o.O
      airy meni si zakon, kosulje od “bake” su ti zakon.nastavi samo tako! 🙂

      Sviđa mi se

  19. outif 2 je odličan! i majica ti odlično stoji!
    i zadnji mi je super… već dulje vrijeme razmišljam da si kupim neke hlače s uzorkom… možda napokon i kupim 😀

    Sviđa mi se

  20. Ne obaziri se na ružne komentare, Nitko nije savršene građe tijela. To svakako nije razlog da prestaneš nostiti one komade odjeće koji ti se sviđaju. Samo tako nastavi 🙂 Nisu ovo nikakvi fejlovi (osim ono gdje se ne vide cipele, ali dobro zanemarivo :D, a ono sa smećem je samo smješno ). Na svakoj slici si prekrasna!

    Sviđa mi se

  21. Drugi outfit je meni osobno predobar,samo bi neke druge cipelice mogla iskombinirati..Super ti stoje suknje,i dobila si lijepu boju,vidi se na nogama. Hvala Bogu pa nismo svi jednakog oblika tijela i u tome je baš čar mode i kombiniranja odjeće,svakome drugačije stoji neka kombinacija ali to nije nimalo loše 🙂
    Super si iskombinirala hlače sa cvjetnim uzorkom,i kombiniranje ogrlice i balerinka u outfitu 4. je također pohvalno 🙂

    Sviđa mi se

  22. toliko volim tvoje outfit postove da su mi i ovi fail odlični! obožavam te gledati na slikama jer jednostavno inspiriraš i nebudi toliko stroga prema sebi!

    Sviđa mi se

  23. ja želim napraviti modni blog samo zbog tebe! ti si mi najdraža blogerica i najveća inspiracija!!! jesi razmišljala da se prebaciš samo na modu?

    Sviđa mi se

  24. daj molim te! da i vreću obučeš bila bi predivna jer si jendostavno takva! zračiš i to se vidi! uljepša mi se dan kda vidim tvoj post

    Sviđa mi se

Komentiraj