Manhattan lakovi za nokte

Danas vam donosim recenziju jednog predivnog Manhattan laka za nokte koji ne skidam s noktiju ovog proljeća :). Samo, vjerujem da kada malo pocrnim, još bolje ga neću skidati sa noktiju, ruku, a bome ni nogu jer na njima izgleda toliko slatko ad mi se prvi puta u životu svidjelo kako mi stopala izgledaju u sandalicama :D.

???????????????????????????????

Radi se novim proljetnim nijansama popularnih Manhattan Quick dry, 60 seconds lakova za nokte, koje sada možete pronaći u 5 novih nijansi. Cijena im je 26,90 kn, a možete ih pronaći u svim drogerijama. Količina koju dobijete je 7ml ,što za tu cijenu nije loše, a trebali biste ga potrošiti u roku 30mjeseci što je fenomenalan rok trajanja za jedan lak za nokte, a kako mi ovaj nije jedini njihov koji imam, garantiram da traju i duže!

???????????????????????????????

Također, ovi lakići u sebi imaju metalnu kuglicu koja pomaže pri tome da lak duže ostane u tekućem stanju, osobito ako ih tu i tamo promućkate i razradite.

???????????????????????????????

Što se tiče ambalaže, ona je slatka, no vjerujem da tome najviše doprinosi boja ovog lakića. Drškica kistića je vrlo kratka, no zbog lijepo oblikovanog poklopca vrlo lijepo leži u ruci i omogućava jednostavno nanošenje. Dlačice na kistiću su solidne i prilično dobro nanose lak na nokat, naravno, ne mogu one same obaviti posao pa je potrebna i mirna ruka (koju ja nemam) za lijep rezultat :D.

???????????????????????????????

Što se tiče pigmentiranosti, vjerujem da bi većina ljudi bila zadovoljna i s jednim slojem ovog laka za nokte jer mu je prekrivanje prilično dobro, no ja imam nekakve crte po noktima zbog nedostatka nekog vitamina pa je meni potrebno dva sloja da to prekrijem.

???????????????????????????????

Što se tiče sušenja, prvi sloj se osuši za tih 60 sekundi koliko u Manhattanu tvrde da mu treba, samo, drugom sloju treba puno duže. Meni je to malo problem jer sam užasno nestrpljiva i uvijek upackam lak jer moram nešto „hitno“ napraviti – zapravo-možda to meni duže traje nego što zapravo  jest … No, za ovako lijepu boju isplati se strpjeti.

??????????????????????

Što se tiče trajnosti, ovi lakovi su prilično trajni općenito i bez problema mi izdrže 3-4 dana na noktima što mi je sasvim dovoljno. I da, na nožnim prstićima izdrže puno duže :D.

Nijansa koju sam dobila je broj 25G, i nekako na slikama nisam mogla uhvatiti njezin pun sjaj.  Radi se predivnoj breskvasto koraljnoj boji bez ikakvog shimmera u sebi. Boja je mrvicu intenzivnija u stvarnosti  od ovog kako izgleda na mojim jadnim noktićima i ispaćenim rukama, ali trenutno radim u kuhinji pa imajte malo razumijevanja :D.

????????????????????????????????????????????

Osim te nijanse, odlučila sam u ovu recenziju uklopiti još jednu koju imam od prije (imam ih i više,samo ostalih niajnsi više nema u ponudi, a neke niti nemam kod sebe…)

Dakle, druga nijansa je prava hot pink nijansa, također bez ikakvog shimmera u sebi. Sve ostale predispozicije ova dva laka za nokte su jednake.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na ova dva prstića možete vidjeti kako ova ružičasta izgleda na noktima, drugu nijansu zanemarite jer je više nema u prodaji 🙂

???????????????????????????????

Kao zaključak bi samo htjela reći da se radi o vrlo dobrim lakovima, po povoljnim cijenama koji su često na raznim akcijama :). Možda malo podcijenjeni kod nas i malo se o njima piše, i definitivno su zaslužili više :).

*prvi lak je PR proizvod

Volite li vi Manhattan lakove za nokte? Koje nijanse imate?

18 comments

Komentiraj