Maybelline Color Sensational Vivids

Mislim da ste do sada već sve čule za Maybelline Color Sensational Vivids, no kako ste htjele i moju recenziju, evo je! Ja sam si priuštila dvije nijanse, vjerojatno one najčešće spominjane, pa neću puno pisati, ali ću vas zatrpati slikama!

???????????????????????????????

Kod nas je dostupno 10tak nijansi, a među njima ja sam izabrala  902 Fuchsia Flash i 910 Shocking coral.

??????????????????????

Tekstura ovih ruževa je predivna, kremasta, lako se nanose i lako se nanose unatoč tome što se radi o intenzivnim nijansama.

??????????????????????

Ambalaža je još divnija, no nije nešto posebno kvalitetna, osobito ovaj plastični poklopac koji se vrlo brzo izgrebao i više ne izgleda tako privlačno.

Vrlo su pigmentirani, i u jednom sloju prekrivaju prirodnu boju usana. Obije ove nijanse ne sadrže nikakav shimmer u sebi,a  usnama daju mat efekt.

??????????????????????

S druge strane, ne isušuju mi usne nimalo i obožavam iz nositi jer su lagani na usnama, lagani na usnama, a neću ni spominjati koliko su popularni :).

??????????????????????

Ono što me iznenadilo kod ovih ruževa je njihova trajnost koja je puno bolja od većine drogerijskih ruževa. Ponekad se šokiram kada se nakon par sati pogledam, a on još uvijek stoji na mojim usnama, gotovo jednako intenzivan.

Cijena ovih ruževa je oko 65 kuna i mogu se kupiti u DM-u, Bipi, Kozmu,  Mulleru, a vjerujem i ostalim drogerijama. Gramaža ne piše na njima, ali ovako od oka bih rekla da se radi o oko 4 grama.

Sastav ovih ruževa možete vidjeti ovdje.

??????????????????????????????????????????????????????????????

I sada slijedi nekoliko slikica, s time da obratite više pažnje na to kako ruž izgleda na cijelom licu jer je na tim slikama njihov intenzitet totalno realan :).

Prvi na redu je 902 Fuchsia flash.

 page14??????????????????????

I drugi, 910 Shocking coral.

page2??????????????????????Jeste li već ugrabile ove ruževe? Koje su vaše omiljene nijanse?

29 comments

  1. :))) predivni su. Ja imam fuchsia flash, i jos cu da kupim vibrant mandarine i naaaaaaaaajvjerovatnije i shocking coral ❤ (sumnjam da cu mu moci odoljeti, preeeedivan je)

    Sviđa mi se

  2. ja imam vibrant mandarin, ali htjela bih ih skupiti sve!! jesi li probala i whispere? ja bi njihovu recenziju s onako, par nijansi 😀 da znam koje da uzmem 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj