Manhattan ruževi za usne

U Manhattan paleti ruževa rijetko sam pronalazila neke nijanse za sebe, sve su uglavnom zagasite, tamne i po mom mišljenju namijenjene starijim ženama. Za razliku od nekih drugih stvarčica, taj dio njihovog asortimana dugo je bio netaknut od moje strane, a onda sam pronašla jednu nijansu za sebe. Radilo se o svjetlo pink boji koja mi je vječito trebala kada bih htjela kopirati look nekih slavnih osoba. Ruž sam kupila, upotrijebila nekoliko puta i vratila na stalak s ostalim ruževima da čeka novu prigodu kada ću ga koristiti.

???????????????????????????????

Tada je uletio Manhattan s viješću da žele da isprobam neke njihove ruževe i po svojoj želji sam dobila jedan (i pored ovog što imam jedini) jarki ruž za usne.  Kao što već i vrapci na grani znaju, ove nijanse su trenutno izuzetno popularne, a ja sam tu da vam pokažem da i Manhattan u svojoj kolekciji skriva dva takva dragulja po vrlo povoljnim cijenama.

???????????????????????????????

Cijene ovih ruževa su 30 kuna , a dobijete 4 grama proizvoda. Rok trajanja ovih ruževa je 12 mjeseci pa ako se ovaj trend jarkih ruževa produži i na ljeto, nema šanse da ih ne uspijete potrošiti! Ovi ruževi su dostupni u svim drogerijama DM, Muller, Bipa i Kozmo.

Ambalaža ovih ruževa se s vremenom malo promijenila (ovaj s bijelim slovima je novija verzija) i postala oku ugodnija i privlačnija.

???????????????????????????????

Osim toga, vrlo je kvalitetna i čvrsta i čak se ni nakon topljenja u autu nisu raspali :).

??????????????????????????????????????????????????????????????

Sastav proizvoda nije naveden …

???????????????????????????????

E, sada ću ih malo razdvojiti jer se radi o različitim nijansama i teksturama.

page

Prva nijansa je ona koju sam si sama kupila, a radi se o nijansi 57D. Ona sadrži sitan shimmer koji je na usnama gotovo neprimjetan. traje. Za mene ovo nije baš nijansa za svaki dan, više za izlazak ili tako nešto i po svim predispozicijama za to mi najviše odgovara.

Pigmentacija mu je jako dobra i dovoljno je jednom prijeći preko usana da se dobije potpuno prekrivanje i jarka boja.

Dosta je uočljiv na usnama, a ja ću vam priložiti jednu sliku na kojoj se baš vidi koliko dolazi do izražaja.

??????????????????????

page1

Druga nijansa je 34N i radi se  narančastoj nijansi koja ne sadrži nikakav shimmer u sebi, ali isto tako nije ni mat. Daje lagani sjaj usnama i vrlo je kremasta, te se lako nanosi na usne. Ova nijansa mi ne isušuje usne i spada u one ruževe koje uvijek imam u torbici umjesto balzama za usne.

Ovaj ruž se lakše nanosi na usne,ali je i malo manje dugotrajan na usnama što i nije neki problem jer kao što rekoh, lako se nanosi, ne razmazuje se i nije ga problem nanijeti ponovno.

Pigmentacija mu je nešto slabija nego kod prethodnika, no  ako ga par puta nanesete (pređete par puta po usnama) dobit će te jarko narančastu boju. Na ovoj slici usnama se to baš ne vidi, pa ponovno prilažem jednu sliku iz outfit posta da dobijete bolji dojam.

??????????????????????

Jeste li isprobali Manhattan ruževe? Koja je vaša najdraža nijansa?

25 comments

  1. Moreeee *____*

    Da li znaš koji broj je šminka koja nije ni crvena ni naranđasta a ni roza? :0
    Nešta ovako ..

    Ali nije to to 😦 sad nikako da nađem a ni objasniti ne ne znam :S

    Sviđa mi se

Komentiraj