Bioderma Sensibio AR micelarna otopina

O Bioderminim micelarnim otopinama već ste mnogo puta čitale, a danas je red na još jedan takav post. Samo, ovog puta se radi o jednoj posebnoj micelarnoj otopini.

Po čemu je ona posebna u odnosu na one druge?

Po tome što je namijenjena čišćenju osjetljive kože sklone crvenilu. Mislim da se većina nas može pronaći ovdje :D. S njome radite sve kao i običnom micelarnom otopinom- dakle skidate šminku s lica i područja oko očiju, osvježavate lice i što god vam već padne na pamet,a  pri tome ste sigurni da nećete iz iritirati lice, a mislim da je svima s osjetljivom kožom to najvažnije.

???????????????????????????????

Postupak skidanja šminke je totalno jednak i  mislim da to već svi znaju.  Može se koristiti do dva puta dnevno i ne treba se ispirati vodom. Ova micelarna otopina ima isto ružičasti čep kao i klasična iz Sensibio kolekcije, također nema boju, miris, niti teksturu koja se razlikuje od obične vode.

Jedino što ju razlikuje od klasične Sensibio micelarne otopine su sastojci. Ovako od oka se vidi da ova AR ima puno više sastojaka koji imaju ulogu u sprečavanju pojave crvenila. Kada sam već kod toga, možete sami pogledati.

Na prvoj slici su sastojci iz klasične micelarne otopine, a na drugoj su sastoji AR sensibio micelarne otopine.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Pročitajmo i što Bioderma kaže za nju:

Djelovanje i aktivni sastojci

  • temeljito čisti i uklanja šminku (micele estera masnih kiselina)
  • održava hidrolipidnu barijeru kože
  • djeluje umirujuće, omekšava kožu i vraća joj svježinu (ekstrakt krastavca, ekstrakt Aloe vere)
  • djeluje na uzročnike trajnog i privremenog crvenila (patent Rosactiv®)

Što se tiče mog iskustva, moram priznati da prilikom upotrebe ove micelarne otopine nisam primijetila neke velike razlike u odnosu na onu prošlu. Nije da sam imala neko kronično crvenilo na licu, ali znalo mi se događati da mi bude crveno područje oko očiju kada se probudim ili recimo da mi se lice zacrveni nakon skidanja šminke.

Sada, dok upotrebljavam AR micelarnu otopinu, crvenila oko očiju ujutro nema ,  ono blago crvenilo nakon skidanja šminke nestane u rekordnom roku.

???????????????????????????????

Nisam dobila nikakav osip ili nešto slično i ja sam sasvim zadovoljna i djelovanje ove micelarne otopine i stvarno ne znam što bih još mogla reći o njoj a da već nisam rekla u recenziji „obične“ verzije na koju se možete prisjetiti ovdje.

Jednako dobro skida make up, osvježava, ne isušuje mi kožu već joj daje neku dodatnu vlažnost. Nakon uporabe ovog proizvoda ne moram iste sekunda nanijeti kremu na lice da bi se mogla nasmiješiti i tako to :D.

???????????????????????????????

Cijena ove micelarne otopine je jednaka kao i „običnoj“ verziji, samo što ova nova dolazi samo u pakiranju od 250ml. Cijena je oko 80 kuna i možete je kupiti u ljekarnama.  Podsjetite se na AR BB kremu klikom ovdje.

Jeste li isprobale Biodermine micelarne otopine? Kakva su vaša iskustva s njome? Hoćete li probati i ovu verziju?

*PR proizvod

18 comments

  1. Isprobala sam malo pakiranje od 100ml. Moram priznati da je ovo prvi pms bez akni. Ova micelarna je zakon. Moja koža je masna i osjetljiva, puna mitesera, griseva i često akni. Izluđivala me koža posljednjih godina, ništa nije vrijedilo do ove čarobne otopine. Preporučujem svakako i kupujem veliko pakovanje. Iako služi za temeljito čiščenje lica, meni je svakako zakon za uklanjanje prištića…

    Sviđa mi se

  2. slike su odlične 😀 obožavam te morske!!! kada će opet neki outfit post? hahah ps, kupila sam onu bb kremu i sasvim je okej, uopće mi se ne zamasti lice ni nakon par sati, a imam neku masnjikavu kožu 🙂

    trenutno koristim neki tonik, ali kada ga potrošim mogla bi probati i ovu micelarnu 🙂 skida li maskaru?

    Sviđa mi se

  3. morat ću probati 😀 obožavam njihove proizvode, i ubrala sam nekidan malo testera one bb kreme i čini mi se jako dobra 🙂 hvala na preporuci!!!

    Sviđa mi se

  4. Koristila sam ovu micelarnu prije godinu dana dok nije bila popularna na svakom blogu i ništa posebno za moje lice,dobro skida šminku kao i ostali odstranjivači.Mislim da je previše hvaljena,ali opet sve ovisi,nismo svi isti i ne odgovaraju svima isti proizvodi 🙂

    Sviđa mi se

  5. to znači da se i maskara može skidati? ne nadražuje oči? nikad nisam koristila micelarnu i mislim da bih trebala početi pa zato pitam. a budući da sam lijena, ne da mi se koristiti petsto različitih proizvoda za skidanje šminke..

    Sviđa mi se

Komentiraj