Golden Rose Terracota duo sjenilo

Danas vam predstavljam posljednji Golden Rose proizvod koji sam dobila :(. I pomalo sam tužna jer nemam više nijedan od ovih odličnih proizvoda da vam predstavim… Kada bih sumirala cijelo to iskustvo, mogla bih reći samo da sam jako, jako ugodno iznenađena i da će se njihovi proizvodi od sada češće nalaziti mojoj make up kolekciji.

???????????????????????????????

Radi se o vrhunskim proizvodima, po prihvatljivoj cijeni, a jedini im je nedostatak, po meni, relativna nedostupnost, odnosno mali broj mjesta na kojima se mogu kupiti- barem u Hrvatskoj.

Da ne duljim previše, danas ću vas upoznati s jednim njihovim duo sjenilom za oči, u prekrasnim šampanjac- brončanim nijansama koje vrlo lako možete upotrebljavati svaki dan.  Radi se o Terracota Eyeshadow duu u nijansi  310.

???????????????????????????????

Cijena ovog proizvoda je 45 kuna, a dobijete 2,5 grama proizvoda. Možete ih pronaći u dosta j nijansi,a  sve ih možete pogledati na njihovoj web stranici, a sve objave, popuste i nagradne igre možete pratiti ako lajkate njihovu Facebook stranicu.  Kupiti ga možete na Golden Rose prodajnim mjestima u Osijeku (Portanova i Nama /Refan), Zagrebu i u Rijeci, u robnoj kući Ri.

Ambalaža je kao i obično vrlo lijepa, izgleda luksuzno i dolazi u kartonskoj kutijici. Napravljena je od dosta kvalitetne plastike i dovoljno je čvrsta da preživi život u kozmetičkoj torbici u mojoj napućenoj torbi, a isto tako i nekoliko padova s visina.

???????????????????????????????

Boje su dosta pigmentirane, uzme li se u obzir o kakvim nijansama se radi. Tekstura im je malo tvrđa,no baršunasta i boja se  vrlo lijepo hvata kistovima ili prstom. Ne sadrži nikakav shimmer, samo su dosta sedefasta i daju gotovo metalik izgled na koži. Nema nikakav poseban miris.

???????????????????????????????

Trajnost na koži je sasvim solidna, recimo na licu traje cijeli dan (ja ju koristim kao highlighter), a na kapcima nešto kraće, no baza za sjenilo tu spašava sat i produžava rok trajanja, ali i sam intenzitet sjenila.

Ja ovo sjenilo volim nanositi ispod obrve, u unutarnji kut oka i na ostatak lica kao highlighter jer je nijansa (kada se spoje dvije nijanse) jako neutralna i divno se stopi s mojom kožom i uopće se ne primijeti da imam nešto na njoj. Izgleda kao da se moja koža sjaji nekako iznutra :).

Sama ambalaža je dovoljno velika da u nju bez problema stane i veći kist za lice, pa nemam apsolutno nikakvih problema s nanošenjem ovog proizvoda.

Na slici ispod možete vidjeti sastav ovog proizvoda.

???????????????????????????????

I za kraj naravno swatchevi. Na prvoj slici možete vidjeti kako ove nijanse izgledaju zasebno, ali pomiješane.

??????????????????????????????????????????????????????????????

I na kraju, evo kako izgleda na licu. Ja sam ga nanijela na vrhove obraza, nos, bradu i u unutarnji kut oka.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Kako vam se sviđa ovaj proizvod? Hoćete li ga kupiti? Jeste li isprobali Golden Rose sjenila?

*PR proizvod

28 comments

  1. Lijepo ti stoji prirodan look, i super ti je pletenica.Mogla bi nas počastiti sa člankom sa frizurama koje nosiš,ako stigneš naravno uz sve obaveze. I daj mi reci koji ti je to ruž ili sjajilo na usnama? Prelijepa nijansa 🙂

    Sviđa mi se

    • ne vidi se baš neka razlika. probala sam staviti svjetlije na kapak i tamnije na pregib ali nije bilo nekog efekta, radije ih koristim samo preko cijelog kapka (jedno ili drugo, ili pomješane) ili ovako kako vidite na slikama, kada kao ne nosim make up 😀

      Sviđa mi se

Komentiraj