Majine duminice- DARIVANJE!!!

Kao što sam i najavila, danas vam donosim nešto lijepo, odnosno priliku da osvojite predivne radove nadarene Marije, moje skoro pa sugrađanke :). Za početak možete pročitati što Marija kaže za sebe, a u nastavku ću vam predstaviti neke njezine radove.

74246_412058035531628_1915409625_n

 Moje ime je Marija iako me, od kad znam za sebe, svi zovu Maja pa se i sama često tako predstavljam. Prije 12 godina napravila sam prvi komplet; ogrlicu,naušnice i narukvicu od fimo mase i žice. Tada nitko nije bio upoznat s takvim načinom izrade nakita pa su sa svih strana stizale narudžbe i razne želje. I tako je to krenulo da mi od tada do današnjeg dana ruke neprestano rade. Izrađujem nakit i modne dodatke kao što su torbe, rajfovi, kopče za kosu i broševe od raznih tkanina, perla, eko kože. I sama sam mama pa ne zaboravljam najmlađe te radim i baby trake za kosu. Volim cvjetne motive pa uživam u izradi prigodnih i blagdanskih cvjetnih aranžmana. Također me veseli izrada suvenira na drvetu ili staklu i oživljavanje starih stvari; obuće ili torbe u decoupage tehnici. Trudim se da svi moji radovi prate trendove i želje, ali i sadrže moj potpis te tako ostanu prepoznatljivi kao Majine duminice.

???????????????????????????????

Kao  što je Marija i sama rekla, ona izrađuje nakit i razne druge rukotvorine, te ih prodaje po (po meni)  vrlo pristupačnim cijenama) koje će te sada imati prilike vidjeti.

Započeti ću s naušnicama 🙂

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ove narukvice su nešto što ja još nisam nigdje vidjela i totalno sam se zaljubila u njih, osobito u ovu prvu jer mi je baš nekako morska :D.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Iduće što će te vidjeti su moji omiljeni komadi nakita, ogrlice. U zadnje vrijeme obožavam statement ogrlice, a među njima debelo prednjače kragnice, ova Marijina prva je jedna od najljepših koje sam ikada vidjela!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????

Osim toga, Marija izrađuje i prstenje i broseve čiji nisam poseban fan jer mi smetaju u radu, ali ne mogu poreći da izgledaju super zanimljivo.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tu se mogu pronaći i ukrasi za kosu, te baby trake za kosu na koje sam se totalno rastopila kad sam ih vidjela.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????

Osim ukrasa tog tipa, ona radi i nešto što mi je posebno drago – ukrašava stvarčice decoupage tehnikom. Kažem da mi je drago jer sam upravo člankom na tu temu dobila mjesto u postavi Šminkerice prije više od godinu dana. (to sigurno niste znali :P).

 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

E SADA, VI IMATE PRILIKU OSVOJITI OVAJ DIVNI SET NAKITA KOJI VAM JE MARIJA PRIPREMILA

DSC07320

PRAVILA NAGRADNE IGRE!!!

Više njezinih radova možete pronaći na njezinoj Facebook stranici, do koje možete doći klikom OVDJE.  Naravno, ukoliko želite sudjelovati u nagradnoj igri trebate lajkati njezinu stranicu, isto kao i moju (klik ovdje) i obavezno trebate pratiti moj blog– pronađete na njemu, s desne strane kućicu u koju upišete svoju mail adresu.

U komentarima na ovaj post napišite zašto baš vi trebate osvojiti ovu nagradu, a mi ćemo za točno tjedan dana random izvući jednu dobitnicu.

Molim vas samo da uz komentar ostavite svoju valjanu email adresu kako bismo vas mogli kontaktirati ukoliko ste vi sretna dobitnica!

Nadam se da vam se sviđa nagrada i da će te sudjelovati!

79 comments

  1. […] Nakon toga sam ponovno surađivala s jednom curom iz okolice Osijeka. Radi se o Mariji i njenim Majinim duminicama. Marija izrađuje predivne komade nakita, uglavnom od tkanine, a većinu toga ste već vidjele na meni, no nikada nije na odmet ponovno pokazati za one kojima je promaklo . Prisjetite se posta o Majinim duminicama klikom ovdje. […]

    Sviđa mi se

  2. Nagradna igra je zavrsena. Svaki komentar nakon ovog mog nece se uzeti u obzir….sada se bacam na popisivanje, a onda vas prepustam cikecu randomu…. zelim puno srece svima, i tipkam vam kasnije sa sretnim vijestima.

    Sviđa mi se

    • Random je odabrao osobu pod nickom MalaMaja! ja sam je obavjestila putem maila da mi se javi, a ukoliko se ne javi u roku dva dana, biramo drugu dobitnicu!

      Svi ostali, nemojte biti tužni! Uskoro vam priremam još jendo darivanje, doduše ne ovog tipa, ali nadam se da će te ipak biti zadovoljni!

      Sviđa mi se

  3. Mislim da ne možeš imati previše prijateljica ni previše pari naušnica , kao što su ove prekrasne naušnice Majinih duminica 😀 , jer je Majin rad jedinstven i poseban te izvlači iz svakoga ono “nešto” posebno . 😀

    Sviđa mi se

  4. Nisam takva osoba koja može reći “E, ja sam sad baš prava osoba koja mora osvojiti ove predivne rukotvorine.” No, one bi me, dakako, i previše razveselile u ovim tmurnim danima. Inače obožavam nakit i veselim se svakom komadu kojeg brižljivo čuvam. Tako bi i ovo ako se neka sreća nasmiješi i odluči da bih baš ja, jedna od mnogih koje su pisale, jednom u životu dobila nagradu 😀

    mail:kiky.na@gmail.com

    Sviđa mi se

  5. nema nekog posebnog razloga zasto bi bas ja trebala biti ta sretnica,jednostavno volim nakit,a ovim divnim stvarcicama se istinski divim,svaka cast airyfairy koja zna prepoznati remek djela i vama na vasim divnim nausnicama,trakicama za klince,narukvice,brosevi sve za 5,za osvojiti svijet;))

    Sviđa mi se

  6. Ove zlatno-bež nijanse lako se kombiniraju, a daju poseban sjaj preplanuloj koži i mislim da bi mi jedan ovakav kompletić bio pun pogodak za ljeto 🙂 Da ne govorim koliko obožavam rukotvorine ovako kreativnih ljudi 🙂

    Sviđa mi se

  7. Voljela bih osvojiti nešto od Majinih duminica jer su prekrasne! Inaće sam zaigrana osoba i uvijek volim nositi boje ili neki zanimljivi detalj koji će naglasiti moju veselu osobnost. Majin nakit bi mi sigurno dobro došao i nosila bih ga uvijek i svugdje jer već imam maštarijica i dumanja uz što bih ga sve kombinirala i izgledalo bi sjajno. A ja bih, naravno, bila presretna i ponosna jer je moje, prekrasno, veselo i ujedno UNIKAT! 🙂 ❤

    Sviđa mi se

  8. Nadam se da ću ja osvojiti ovaj nakit jer je stvarno predivan, i jer obožavam ove boje, a i slaže mi se uz novu haljinu! Btw, Marija svaka čast, tvoji satovi su mi stvarno savršeni! 😀

    Sviđa mi se

  9. Pogledala sam nakit i mogu reći da sam oduševljena zbog toga sam se i odlučila prijaviti za ovaj prekrasan poklon jer vrlo rado bih bila ponosna vlasnica ove zlatne narkvice. Naime ja obožavam narukvice tako da bi se ova idealno uklopila i upotpunila u moju dosadašnju kolekciju. Kombinirala bih ju uz traperice i novu kušulicu bež boje, a pošto nam se ljeto bliži idealna bi bila i uz haljine maxi kroja.. uhhh svašta mi se već mota po glavi, ali da ne zaboravim spomenuti ovim divnim naušnicama bih iznenadila svoju sestru poklonivši joj ovaj prekrasan par jer su totalno u njezinom stilu, vjerujte mi bila bi odušeljena.. tako da bi ovom nagradom uveselili i jakooo obradovali dvije mlade studentice koje bi vas promovirale gdje god bi pošle 🙂 ukoliko mislite da upravo mi zaslužujemo vaš poklon.. dobrovoljno se javljamo!! 🙂

    Sviđa mi se

  10. Ja mislim da zaslužujem ovaj nakit zato što sam mlada mama i više nemam puno vremena za uređivanje, a i novca za moje gluposti je sve manje pa bi mi ovo jako dobro došlo 🙂

    usput, pohvale za blog Airy i pohvale Maji na predivnom nakitu!

    Sviđa mi se

  11. elegantno, moderno, otmjeno.. ništa više mi ne treba 🙂
    sav nakit (a pregledala sam ga i nagledala ga se) je baš po mom ukusu, ono što nosim na posao, na fakultet, u grad…
    ukoliko bih baš ja bila pobjednica, obećajem da bih ga čuvala, redovito šetala i ponosila se njime kad ga izvedem u grad na sokić, kavu ili sladoled.
    nagradna igra je odlična, svaka čast na ideji i hvala organizatorici 🙂
    Lijep pozdrav iz Osijeka punog komaraca! 🙂
    mail: ines@pannonian.org

    Sviđa mi se

  12. Obožavam ručno rađeni nakit i stvarno mi se sviđa ovaj set. Super je, trendi i paše uz sve :)..Uskoro mi dolazi promocija i stvarno bi mi trebalo ovako nešto lijepo i posebno da upotpunim svoj outfit 🙂

    Sviđa mi se

  13. Trebam osvojiti zato što sam žena koja obožava nakit i koja će ga predstaviti u svom gradu u najboljem svjetlu. 🙂 Treba me malo uveseliti jer sam prehlađena, a ova kiša me dodatno rastužuje.

    Sviđa mi se

  14. Nemam facebook ali to me nemora sprijeciti da kazem da sam odusevljena ovim nakitom,volim unikatne stvari i dovoljno mi je samo sto ovaj prekrasan nakit mogu da gledam,jer neznam sto bi tek bilo da ga nosim..Mojoj sreci nebi bilo kraja..Svaka cast i sve pohvale::))

    Sviđa mi se

  15. Željela bi osvojiti ovaj prekrasan poklon jer bih voljela iskombinirati uz svoju odjevnu kombinaciju a to bi me jako krasilo i veselilo naravno:-)

    Sviđa mi se

  16. ja sam velika ljubiteljica nakita,jednostavno kad vidi sve te drangulije kako se sijaju moraju biti moje 🙂 volim svaki komad nakita kombinirati uz neki odjevni predmet,obozavam visece nausnice,tako su elegantne,profinjene 🙂 za svaki dio nakita sam posebno vezana,znam kad je kupljen,gdje i koliko sam ga platila i nikad mi nije zao dati novac za nausnice mada ih imam hrpu,cak sam i zbog popularnih nausnica i nakita od bizuterije skupila hrabrost da probusim usi u 8 razredu a uvijek sam se bojala i odbijala da to uradim,eto ja trebam da dobijem ovaj nakit jer je prekrasan i bit ce mi drago da ga nosim i imam medju svojim nakitom 🙂

    mail: taskica20@gmail.com

    pratim i jednu i drugu na fejsu Tamara Č. i Airy na blogu kao Tamy 🙂

    Sviđa mi se

  17. samohrana sam mama, urbana sam, volim ovaj osvježavajuči i mladenački nakit kojim se sve dobne skupine mogu pomladiti. jednostavno je nosiv, preljep.

    Sviđa mi se

  18. Nakit obožavam kao i večina djevojaka/žena….ove godine imam obljetnicu 10 godina mature, te idem na prijateljevu svadbu….sve u svemu kako sam nezaposlena ovo bi mi itekako dobro došlo….još da je striček random na mojoj strani 🙂
    silvija2012@gmail.com

    Sviđa mi se

  19. ja sam baš ljuta jer uvijek kad su ova darivanja imam filing da sam zakinuta jer nemam facebook pa onda ispada da se ne mogu igrati,
    ali mariji/maji svaka čast, zapravo me sve podsjetilo na bombone koliko je slatko 🙂

    Sviđa mi se

  20. Ja bih trebala osvojit ovaj set jer obožavam nakit i sve majine duminice 🙂 od lutkica za majicu kojih imam već nekoliko i broševa do kragnica i ostalog…. savršeno izrađuje te svoje duminice i sa zadovoljstvom ću prošetati ovaj set nakita :*

    Sviđa mi se

  21. Zašto baš ja? Možda zato što sam se prosto oduševila i rastopila kada sam vidjela ovaj nakit a i dpbro bi išao uz mnogo stvarčica u mom ormaru 🙂

    Sviđa mi se

  22. Velika sam ljubiteljica nakita bilo koje vrste ili materijala, a posebno volim unikatan nakit, komade koje neće imati pola grada, koji odišu osobnošću, originalnošću i glamurom, a ovaj nakit je upravo takav i zbog toga bih bila presretna kada bi random ovoga puta ipak bio malo više naklonjeniji meni, nego ostalim djevojkama jer svatko od nas voli poklone, a kada je riječ o ovakvom prekrasnom daru nemoguće je ne nadati se i maštati o svim mogućim i nemogućim kombinacijama uz ovaj prekrasan nakit 🙂

    Sviđa mi se

  23. Mislim da bi trebala osvojiti ovu nagradu, jer sam mama malih klinaca i rijetko imam vremena za sebe, pa eto da bar ponekad stavim neki dobar nakit na sebe….

    Sviđa mi se

  24. Mislim da bih trebala osvojiti ovu nagradu jer sam se na prvi pogled zaljubila u svaku stvarčicu koju je Marija(Maja) napravila 🙂 Podržavam je u potpunosti i nadam se da će i dalje nastaviti izrađivati ovaj prekrasan nakit i ostale stvarčice 🙂 Sretno!

    Sviđa mi se

  25. Mislim da je od same svrhe finalnog proizvoda bitnija struktura, ono početno, iskonsko. A to je ljubav koju ulažete u izradu ovog prekrasnog nakita. Tom ljubavlju udahnjujete život u svoj nakit. Želim postati dio prekrasne umjetničke vizije i tu ljubav širiti dalje noseći ovaj divan nakit. Nakit je uistinu poseban i unikatan i zaista možemo osjetiti pozitivnu energiju koju nam Vaš nakit šalje!

    Sviđa mi se

  26. Mislim da bih baš ja trebala dobiti ovaj divni poklon jer bi obradovao dvije osobe – mene i moju majku! Ona obožava ove boje i bila bi jako happy :)))

    Sviđa mi se

  27. Obožavam nakit, i volim se kititi, ovaj nakit bi mi baš išao uz jednu novu zlatnu torbicu, da se sve uklopi u jednu divnu cjelinu.

    Sviđa mi se

  28. Ja ovaj mjesec imam krstitke svoje male curice i baš mi ovo treba da look bude potpun. Cijela sam se ozarila kad sam vidjela što se daruje 🙂 savršeno 🙂

    Sviđa mi se

  29. Hmmm, zasto ja? Evo ovako, iskreno da kazem nisam ljubitelj takvog nakita niti ga nesto preferiram jer je nekako ‘prenadjinfjan’ za mene… ali kada vidjeh ove nausnice prvenstveno i narukvicu, ja sam se zaljubila.. totalno ono sto ja zelim, bas po mom ukusu.. nisam se nadala da cu ikada pronaci ista za sebe na foru tog nakita, ali hvala sminkerici kaj su otkrili MAJU 🙂
    Pa Majo draga preobratila si me na svoj nakit… i sigurna sam ako osvojim nagradu kupujem jos nesto uz to 🙂 postarina po jednom trosku 🙂 pa eto curke, mislim da zasluuzujem ovu ljepotu bas ja jer ovo je definitivno ”preobratilo moju vjeru” hehe.. I nakit na koji sam okretala glavu sada mi se predstavio u novom i ljepsem ruhu i jedva cekam placu za jos koji komad 🙂

    Maja the best si !!!! Iii super zanimljiva fora s imenom 😀

    Sviđa mi se

  30. ljubav na prvi pogled! :O
    mislim da zaslužujem dobiti ovaj predivan set jer se i sama namjeravam uskoro upustiti u izradu nakita i raznoraznih sitnica jer sam takva kreativna osoba i obožavam sve to, a ovaj predivni set bi me samo inspirirao u tome i sigurno bih ga često nosila u ljetnim kombinacijama s dugim lepršavim maxi suknjama i majicama bez rukava… 🙂 lijep pozdrav!

    Sviđa mi se

  31. Nemam pametan razlog zasto bi bas ja trebala dobiti, osim da bih bila jako sretna kad bi stricek random bas mene izabrao. Obozavam nakit svih vrsta i oblika i ovaj koji je nagrada mi se jako sviđa, a i super bi se uklopio u moju garderobu 🙂

    Sviđa mi se

  32. Mislim da bi trebala osvojit ovaj nakit jer imam bijelu čipkastu svečanu haljinu za sestrinu krizmu (ja sam joj kuma) uz koju bi ovaj nakit prekrasno pristajao. Pusa svima :* 🙂

    Sviđa mi se

  33. mislim da bih ja trebala osvojiti ovaj nakit zato što ove godine ima par svadbi i krstitke na kojima sam kuma te bi mi ovaj nakit dobro došao, a ujedno bih smanjila i trošak ne kupujući ga 🙂

    Sviđa mi se

  34. Trebam osvojiti ovu nagradu jer obožavam rukotvorine i unikatni nakit. Mislim da je Maja vrlo uspješna u izradi raznog nakita i zaslužuje sve pohvale. Svaka od nas želi nositi nešto posebnio, unikatno a to s ovim nakitom možemo i postići.

    Kristina Pešut
    kripesut@gmail.com

    Sviđa mi se

Komentiraj