Golden Rose ruž za usne

Stvarno mi je jako žao što nemam vremena za neke zanimljivije postove od recenzija u posljednje vrijeme, ali ovo radno vrijeme u privatnom obrtu je stvarno full time posao i ne ostaje mi vremena ni za obrve počupati, a kamoli što drugo.

Zato danas, još jedna recenzija predivnog Golden Rose nude ruža za usne za koji odgovorno tvrdim da na mojim usnama izgleda kao vjerna kopija MAC-ovog Creme ‘d Nude ruža.

???????????????????????????????

Cijena mu je samo 25 kuna, a dobijete 4,2 grama proizvoda što je čak nešto više od prosjeka. Možete ih pronaći u ukupno bezbroj nijansi,a  sve ih možete pogledati na njihovoj web stranici, a sve objave, popuste i nagradne igre možete pratiti ako lajkate njihovu Facebook stranicu.  Kupiti ga možete na Golden Rose prodajnim mjestima u Osijeku (Portanova i Nama /Refan), Zagrebu i u Rijeci, u robnoj kući Ri.

???????????????????????????????

Kao i većina Golden Rose proizvoda, dolazi u zlatnoj kartonskoj kutijici, a ispod nje se nalazi kvalitetna ambalaža od crne plastike u kombinaciji sa zlatnom unutrašnjosti. Sve to zajedno daje dojam puno skupljeg proizvoda nego što to on zapravo jest.

???????????????????????????????

Sam proizvod unutra je nude boje, s malo prljavo ružičastog podtona u sebi što znači da bi trebao pristajati svim tonovima kože. Ne sadrži nikakve šljokice ili shimmer u sebi, no daje notu sjaja usnama.

???????????????????????????????

Pigmentiranost mu je iznenađujuće dobra i u jednom laganom sloju lako prekrije prirodnu boju usana, no ne stopi ih s bojom kože lica i ne uzrokuje „zombi look“. :D.

???????????????????????????????

Vrlo lako i lijepo se nanosi na usne, ne uvlači se u porice i ne razmazuje se lako oko usana. Usne ne isušuje, čak mi se čini i da ih malo njeguje pa ga volim nositi u torbici sa sobom umjesto balzama za usne.

Što se tiče trajnosti na usnama, ona mu nije jača strana. Kako je dosta kremast, vrlo brzo sklizne s usana. Nije da neće preživjeti piće ili dva, ali nemojte očekivati ništa dugotrajnije.

Što se tiče mirisa, tek tu sam naišla na problem. Zapravo ne mogu odrediti radi li se o mirisu ili okusu, ali kada stavim ovaj ruž na usne imam osjećaj kao da sam stavila „likvi“ na usne. Taj osjećaj ne traje dugo, ili se ja samo priviknem na njega ali u početku me to jako smetalo. Možda je vremenom i ishlapio taj miris/okus…

Ima li koja od vas takav problem?

Na slici ispod je sastav ovog proizvoda, pa možda koja od vas pronađe i sastojak koji uzrokuje taj osjećaj :D.

???????????????????????????????

I za kraj, swatchevi na usnama. Na žalost ovoga puta nemam sliku cijelog lica jer sam ih negdje zagubila u ovom mom lapiju krcatom slikama :/.

page

Jeste li isprobale Golden Rose ruževe?

*PR proizvod

21 comments

  1. Imam jedan takav ruž od GR i očaj je baš, ali prije toga sam kupila jedan u nijansi 57 (baš onako hot pink) i taj ne ide s usana ni nakon čega ( nakon izlaska ga jedva skinem). 😀

    Sviđa mi se

  2. Baš ti lijepo stoji ova boja! Ja sam slične boje i podtona kože kao i ti, ali me uvijek strah nude ruževa jer si izgledam ispijeno :-/
    Tebi odlično stoji pa se možda i ja zaletim do portanove po ovu nijansu 🙂

    P.s. I ja se pridružujem onima koje čekaju još postova o vjenčanju :))) frizure, makeup, haljina poslije ponoći ako ćeš je imati.. Ma što god ti padne na pamet, sve je zanimljivo 🙂

    Sviđa mi se

  3. Kako ti lijepo stoji 🙂 Ja ne volim baš nude nijanse jer sam sad u fazi kričavih nijansi ruževa i briga me kak mi stoji,ja si to furam i super mi je. Golden Rose ima velik izbor nijansi ruževa,postali su mi omiljeni u zadnje vrijeme,i oni i Catrice. Baš sam se jučer htjela počastiti Catrice Matt about pink ružem ali kad sam vidjela da žena ispred njihovog štanda isprobava ruževe na sebi i to ne testere izgubila sam volju za kupnjom :/ Ugl. Golden Rose ima kod mene i veći plus pri kupnji jer dolaze zapakirani u kutijicama pa je možda malo više higijenski nego ovi bez zaštite po štandovima.

    Sviđa mi se

Komentiraj