MUA Sheer lip gloss tubes

Danas ću vam pisati o sjajilima iz čijeg imena možete iščitati pola recenzije :).  Dakle, radi se o MUA sjajilima za usne koja dolaze u 7 različitih nijansi koje možete pogledati ovdje.  Cijena im je 1 funtu, a količina koju dobijete je 15ml , što je više od bilo kojeg sjajila (labela, lip staina :D) ovog tipa koje trenutno imam.

???????????????????????????????

Kupiti ih možete na MUA web stranici, a poštarina je oko 5 funti, kao i uvijek.

Sama tekstura im nije jako ljepljiva ili teška, no bez obzira na to dosta dugo mogu trajati na usnama. Ja ih najčešće nosim preko nekog ruža, pa tako dulje traju.

???????????????????????????????

Sama po sebi nisu jako pigmentirana, ali daju neku blagu bojicu usnama. Čak i smeđa boja izgleda lijepo, obzirom na to kako izgleda u tubici. Žao mi je što nisam dobila i jednu ružičastu boju jer mi predivno izgledaju na stranici :D.

???????????????????????????????

Jako su finog slatkasto – voćnog mirisa, a i okusa 😀 – ako je to nekome bitno :).

???????????????????????????????

Ja sam dobila dvije nijanse, ružičasto koraljnu  – Happy days , i smeđu-Perk me up  i obije sadrže sitni shimmer u sebi, no on se ne osjeti na usnama i nije onako neugodan, kao što znaju biti ti shimmeri kod nekih jeftinih sjajila.

page2page1

Ambalaža je klasična, ništa posebno. Htjela bih samo naglasiti da proizvod lako curi van i da treba paziti kod pritiskanja da vam ne bi sjajilo završilo gdje ga ne želite :D. Sviđa mi se što je dosta veliko pa ga uvijek lako pronađem u torbici.

Na slici ispod možete pročitati sastav ovih proizvoda. (jednak je na oba sjajila, ali se na ovom lakše vidi pročitati 🙂 )

 ???????????????????????????????

Nekako mislim da mi je ovo najkraća recenzija nekog proizvoda, no ja stvarno ne znam što bih drugo pametno mogla napisati o ovim proizvodima :D.

*PR proizvod

7 comments

Komentiraj