Manhattan gel liner

Kao što već vjerojatno  znate, i  Manhattan je izbacio na tržište neke nove i zanimljive proizvode, a među njima i gel linere. Kako svi mogući i nemogući „gurui“ na You tubeu koriste te famozne gel linere, bio je red da stignu i kod nas, no nakon nekoliko neuspješnih pokušaja (barem po mom iskustvu), došao je red na isprobavanje i Manhattan gel liner.

 ???????????????????????????????

Oni dolaze u dvije nijanse, jedna se zove 02 Fairy Flight , a druga 01 Sapphire seas i to je zapravo nijansa koju sam ja dobila na isprobavanje! Kao što joj i ime kaže, radi se o tamno plavoj boji, bez ikakvih šljokica i shimmera u sebi, s gotovo totalno mat efektom.

 ???????????????????????????????

Boja na prvu nije ništa posebno, no nakon nanošenja, osobito ako crtu malo „podebljate“ doći će do izražaja njena ljepota, pigmentiranost i intenzitet. (Uzmite u obzir da na slikama nije ona nije u svom punom sjaju :)). Čini mi se da ova nijansa naglašava „zelenu stranu“ boje mojih očiju i to mi se baš sviđa! Ne moram ni spominjati da ga obožavam nositi uz jarko ružičasti ruž na usnama :D.

 ???????????????????????????????

Sama ambalaža ovog proizvoda je već viđena kod proizvoda ovog tipa i izgleda prilično kvalitetno i funkcionalno. U poklopcu dobijete kistić koji možete koristiti prilikom nanošenja ovog proizvoda, samo što se meni osobno čini da je malo neprecizan i debeo, no ukoliko nemate tanji kist i ovaj će vam poslužiti uz malo prakse.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Ja sam koristila dva kista za nanošenje, i najboljim se pokazao Sigmin tanki kist  za eyeliner jer je njime najlakše povući tanki liniju i napraviti oštar završetak (cat eye). 1. Essence kosi kist, 2. Sigma i 3. I 4. Kistić koji dobijete uz proizvod.  (Redom od dolje prema gore- prema najdebljoj crti)

??????????????????????????????????????????????????????????????

Kako na ambalaži piše i da je ovaj tuš vodootporan, morala sam ga testirati. Kao prvo, dok se tuš malo ne prosuši nemojte jako dizati kapke da vam se ne bi dogodilo što i meni na slici ispod :D.

???????????????????????????????

Kada se pak osuši, tuš ne mrda više nikamo. Neće se razmazati u unutrašnjem kutu oka (a to mi se često događa), neće se obrisati ako slučajno prstom pređete preko vanjskog ruba oka ili ako vam poteče suzica. Isto tako, bez problema će preživjeti neku slabiju kišicu, ali recimo tuširanje neće :D.  Zapravo, jedan dio je preživio, nakon tuširanja ostao je kao plavi trag na kapku kojeg sam bez problema skinula dvofaznim odstranjivačem šminke, kojim ga i inače bez problema skidam.

 ???????????????????????????????

Kako prije nisam imala previše iskustva s gel linerima, pri prvom nanošenju sam imala malih problema jer je prilično sklizak/mastan ili tako nešto, no vrlo brzo sam se naviknula. Sada moram priznati da mi je lakše staviti taj liner nego tekući, brže je a i ovaj mi ljepše izgleda, osobito u ovo doba :D. S ovim tipom linera nemojte očekivati neku pretjeranu preciznost (onu koju možete dobiti s tekućim), ali ja mislim da je i rezultat koji sam ja dobila i više nego okej. I da, uvijek krenite s manje proizvoda na kistiću i boju nadograđujte – ne želite panda eyes :D.

Cijena ovog linera je 34,90kn a možete ga kupiti ekskluzivno u DM prodavaonicama.

Na slikama ispod možete vidjeti kako izgleda tuš na kapku, i kako izgleda sveukupno na meni, mada ste te slike vidjeli sada već 100 puta :D. Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna ovim tušem :).

page????????????????????????????????????????????

*PR proizvod

37 comments

  1. bas je lijep 🙂 morat cu nabavit i ovaj dvofazni odstranjivac za uklanjanje jer me catricov gel liner (dok ga nsiam razbila-slucajno) ubio u pojam sa skidanjem, btw koju maskaru preporucas trenutno? kupila sam od essenca multi actio i koma mi je, a svi je nahvalili

    Sviđa mi se

    • ja trenutno obožavam MF 2000 calorie vodootpornu maskaru, bila sam ju popljuvala na šminkerici jer je prva koju sam kupila bila suha, ali su me cure uvjerile da nije, i kada sam kupila novu preporodila sam se! najbolja maskara ikada, naravno, u kombinaciji s mojim “novim” trepavicama 😀 meni su koma sve essence maskare 😦

      Sviđa mi se

      • Bježite od essence maskara, mojim prijateljicama su opadale trepavice od njih, prvo su mislile da nije od make up removera, ili jakog povlačenja prilikom skidanja, međutim nije to, već ta maskara, ne znam koja je bila, ali po meni nije ni bitno, ja bježim od svih njihovih…

        Ontopic: divan ajlajner 😀

        Sviđa mi se

        • inace ona maskara koju sam dobila na tvojoj nagradnoj igri(za Bozic) od Catrice je bila pre savrsena maskara ali naravno povucne je iz asportimana 😦 2000 calorie sam imala isti problem sa zadnjom, bila je ful suha i jako se preslikavala, uzimam onu brown black, morat cu kupit vodotpornu hvala, dali se ta preslikava? ovu essencovu cu ili prosljedit ili bacit jer su i meni pocele trepavice otpadat, uzas

          Sviđa mi se

          • preslika se malo sada kada mi trepavice diraju onaj dio između kapka i obrva, ništa strašno, obrišem prstom, ali dok mi nisu bile duge trepavice nisam imala tih problema 😀 samo ne kužim zašto se to događa kad je vodootporna al ajd :/

            Sviđa mi se

  2. Boja je bas lepa mada mi se nekako cini da je pigmentacija malo slabija. U odnosu na Inglot koji obozavam mi je losiji. Madacena mu je 3 puta manja tako da za te pare cu rado da ga namazem dva puta i nadogradim boju :)))

    Sviđa mi se

  3. Prelijepa si 🙂 Ja nisam u DM-u ni nigdje vidjela ove proizvode :/ Ja bi isto taj plavi jer imam istu boju očiju kao i ti 🙂 i divna crta linerom, stavrno si napredovala u svakom pogledu 🙂 puse!!

    Sviđa mi se

  4. Baš se vidi da na close up slikama da su ti trepavice narasle od onog seruma.Primjetila sam ja i savršenu crtu gel linerom ali trepavice su ti stvarno puno bolje nego prije 😀 Sviđa mi se ovaj gel liner,pogotovo jer nije skup 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj