Golden Rose lak za nokte

Vjerojatno su već svi isprobali ove Golden Rose lakove za nokte osim mene, no eto, napokon su došli i u moje ruke. Za početak ću samo reći da su ovo najbolji lakovi koje možete kupiti za 15kn na našem tržištu.

???????????????????????????????

Možete ih kupiti u Osijeku u Nami i Portanovi, u Zagrebu  i u robnoj kući Ri u Rijeci, a dolaze u stvarno velikoj paleti nijansi, a njih možete pogledati na njihovoj web stranici. Ukoliko želite pratiti najnovije događaje po pitanju ovog branda, lajkajte njihovu Facebook stranicu.

???????????????????????????????

Ja sam na recenziranje dobila nijansu broj 124. Radi se o crvenoj nijansi s ružičastim podtonom koji ne dolazi previše do izražaja na mojim  noktima, već samo u bočici.  Ne sadrži nikakav shimmer ili šljokice u sebi i već to je bilo dovoljno da me ova boja „kupi“. Lijepa je uobičajena nijansa koja ide uz sve, a obzirom na trajnost mislim da ću je često nositi na noktima.

???????????????????????????????

Tekstura ovog laka za nokte je prilično rijetka, no unatoč tome se jako lako nanosi i ne razlijeva se po noktima.

???????????????????????????????

Ambalaža ovih lakova mi je uvijek bila pomalo neobična, činila se ne kvalitetna i pomalo „kineska“.  Kada sam zapravo uzela ovaj lak za nokte, shvatila sam da nisam bila baš u pravu. Drška kistića zapravo jako lijepo leži u ruci, a okrugli klasični kistić je zapravo vrlo dobar. Jako lijepo i precizno  nanosi lak na nokat i ne ostavlja tragove.  Sadrži 11ml proizvoda što je vrlo zahvalna količina za cijenu koju plaćate.

Ovaj lak za nokte je vrlo pigmentiran, a da bi dobili boju kao na slici ispod potreban je samo jedan jedini tanki sloj ovoga laka. Obzirom na tanki sloj, ovaj lak se suši gotovo odmah što je za mene strašno nestrpljivu po tom pitanju – jako bitna stvar.

??????????????????????????????????????????????????????????????

S druge strane, vjerujem zahvaljujući tankom sloju u kojem ga je potrebno nanijeti, ovaj lak na noktima traje stvarno dugo. Ja sam ga držala na noktima tjedan dana, i do tada se ogulio s vrhova noktiju. I to ne da su otpadali komadi laka, već se doslovno izlizao. Na slici ispod možete vidjeti kako je izgledao nakon tjedan dana na noktima. Zanemarite kožicu oko noktiju, kao što rekoh, nisam je dirala tjedan dana :D.

???????????????????????????????

Jeste li isprobali Golden Rose lakove za nokte? Koje nijanse su vam najdraže?

*PR proizvod

14 comments

Komentiraj