Nokti s efektom krzna?! :D

Jeste li kada razmišljale kako bi bilo imati nokte s krznom? Vjerujem da je vaš odgovor ne, ali, očito ne dijele svi NAŠE mišljenje. Nekome u MUA tornju je palo na pamet napraviti upravo tako nešto- doduše, meni to više liči na lošiju kopiju Ciate-ove Velvet manicure seta, no dobro, ipak je to njihova specijalnost hahha :D.

???????????????????????????????

Pahuljice za ovu manikuru možete kupiti u sveukupno pet boja (baby ružičasta, pink, plava, ljubičasta i bordo crvena), a ja sam na recenziranje dobila dvije. Jedna je indigo ljubičasta boja (koja na slikama na žalost izgleda plavo), Fluffy Bobbin, a druga je bordo crvenu boja pod imenom Fluff & Cuddles.

???????????????????????????????

Dolaze u prilično lošoj ambalaži koja bi se mogla vrlo lako polomiti pri padu, a i svaki puta prilikom zatvaranja (zavrtanja poklopca) imam problema.  Količina koja se dobije je 1,5 grama, što na prvu zvuči jako malo- no imajte na umu da su te „pahuljice“ jako lagane i ima ih stvarno dosta unutra.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Cijena im je 3 funte po komadu, a možete ih kupiti na MUA web stranici. Poštarina je oko 5 funti, bez obzira na količinu stvari koje naručite, samo obratite pažnju da ne pređete 160 kn, skupa s poštarinom jer se nakon toga naplaćuje carina.- Ili se strpite dok ne uđemo u EU :). Za sve dodatne informacije, novosti i pogodnosti najbolje bi bilo da pratite njihovu Facebook stranicu.

Eh sada vas sigurno zanima kako se ova manikura radi. Na poleđini ambalaže je napisan postupak,a na njihovoj stranici imate video i slikovni tutorial ,no ja ću vam objasniti kako sam je ja radila,jer je meni osobno taj moj način bolje funkcionirao.

???????????????????????????????

Znači ovako, prvo bi na nokte nanijela jedan sloj laka za nokte i pustila ga da se potpuno osuši. Dok bi se prvi sloj sušio, s promučkala bih kutijicu s pahuljicama da izađu van kroz rupice. Nakon toga bih na jedan nokat nanijela još jedan sloj laka za nokte, i odmah prije sušenja bih na njega posipala prstohvat pahuljica i pustila 15-tak sekundi da se prosuši. Nakon toga bih malo pahuljice pritisnula prstom i otepla višak pahuljica s njega. Taj postupak sam ponovila sa svakim noktom posebno.

???????????????????????????????

Prilikom izvođenja ove manikure nastane priličan nered (pogled u pozadinu 😀 ), koliko god pazili, no nije ga teško počistiti (čitaj otpuhati :D).

???????????????????????????????

Što se tiče trajanja na noktima, ova manikura mi se olinjala (doslovno!!:) ) nakon tri dana i onda sam jednostavno sve skinula odstranjivačem laka za nokte.

Osjećaj na kontima je jako zanimljiv i obožavam ih dirati dok je manikura „svježa“.  Malo je čudno što nokti ostanu mokri nakon pranja ruku i tako to, no ne treba previše dugo da se i oni osuše, a i s vremenom sam se naviknula na to.

 ???????????????????????????????

Sve u svemu, nije loše iz isprobati, no nije baš praktično za čestu uporabu jer  treba dosta vremena da se napravi manikura, a trajnost joj nije baš neka. Iskreno, sama nikada ne bih kupila ove proizvode, no drago mi je što sam ih isprobala.

???????????????????????????????

*PR proizvodi

15 comments

  1. Ne svidja mi se, uostalom ja samo stavljam lak i nista vise, nikakvi gelovi, nadogradnje. Mislim da je ovo stvarno pretjereno za pojam nas pojam, mozda negdje u svijetu ovo moze proci, kako je neko spomenuo kod Lady Gage i njoj slicnih 😀

    Sviđa mi se

  2. Ne svidja mi se ovaj trend.kic.zamislite nekoga tko dobar dio dana provede u kuhinji,kao sto provedem ja,mama dvoje djece, i ljubicaste dlacice koje upadaju u hranu i svugdje su po tanjuru hahah 😛
    Isto je i s onim kuglicama nail caviar ili kako se zovu..slatko izgledaju ali spadaju svugdje.mozda za nekoga tko ima taj luksuz da ne radi nista u kuci.

    Sviđa mi se

Komentiraj