Golden rose ruž za usne s vitaminom E

I danas je taj dan :D. Dan kada ću vam predstaviti svoj omiljeni proljetni ruž! Nikada nisam nijedan ruž toliko nosila na usnama kao što nosim ovaj :). Totalno osvježi svaki look, jednostavan je za kombiniranje, a uz plavi tuš koji ću vam još malo predstaviti, čini savršenu proljetnu make up kombinaciju!

???????????????????????????????

Radi se o Golden rose ružu za usne s vitaminom E, kojeg možete kupiti po cijeni od 34,00kn na njihovim prodajnim mjestima u Zagrebu, Osijeku i Rijeci. Na njihovoj web stranici možete provjeriti koje sve nijanse imaju u ponudi, a ova koju sam ja dobila je broj 51.

???????????????????????????????

Sastav proizvoda možete vidjeti na slici ispod :).

???????????????????????????????

Ovaj proizvod bi, ako je vjerovati onome što piše na ambalaži, trebao hidratizirati i zagladiti vaše usne te trajati jakooo dugo. Što mislite, radi li to? Odgovor je da, da i da!

???????????????????????????????

Zapravo, ne znam što bi uopće trebalo značiti ovo da zagladi usne, ali one u svakom slučaju jako dobro izgledaju s njime :D. Uopće ih ne isušuje i stvarno dugo traje na usnama! Preživio je čak i nedjeljni ručak, s time da se izbrisao malo na sredini usana, no dok su rubovi usana  netaknuti, vrlo lako ga je popraviti čak i bez ogledala.

Jako lijepo i lagano se nanosi, izgleda uredno na usnama, i to sve bez kista za ruž što je još jedan  veliki plus.

???????????????????????????????

Boja je vrlo pigmentirana i dovoljno je stvarno jako malo da usnama date malo boje, no ukoliko ga nanesete normalno, dobiti će te ono što vidite na slikama :D. Ne sadrži nikakav shimmer ili šljokice, no usnama daje blagi sjaj.

page

Što se tiče pak ambalaže, kao i većina njihovih proizvoda ona dolazi u zlatnoj kartonskoj ambalaži, koja daje dojam skupljeg proizvoda, kao što sam već spominjala. No, i sama plastična ambalaža ovog ruža je vrlo lijepa i elegantna, i nadasve vrlo kvalitetna!

???????????????????????????????

U pakiranju dobijete 4grama proizvoda, kojega biste trebali potrošiti u dvije godine, no ja se nekako bojim da ću dokrajčiti ovaj ruž i puno prije toga :D. Na svu sreću, cijena mu je vrlo pristupačna pa mi neće biti problem obnoviti zalihe :).

??????????????????????

*PR proizvod

25 comments

  1. Moja mama je nekad davno ih kupovala kod nas su se na pijaci prodavali, prije 10-ak godina cijena im je bila oko 1,5 evro, mama ih je voljela, ali ja sam insistirala da ih ne kupuje, jer su sa pijace… Tad se i moralo, bila su teska vremena 🙂 A danas ipak kozmetiku volim u radnji kupovati :/

    Sviđa mi se

      • Banja Luka. (nadimak govori 😀 )
        Ovo sam rekla za ranije da je bilo, ali i danas se prodaje na pijaci, s tim da ima neka radnja Golden Rose kod nas koju sam uocila tek u zadnjih par godina, ranije nije bilo. A dugo su prisutni kod nas, i jako su povoljni. Da nisu dobri, sigurno ne bi zadnjih 15 godina ako ne i vise bili prisutni kod nas, da nema potraznje 🙂

        Sviđa mi se

  2. Baš volim tvoje članke u kojima staviš puno slikica 🙂 Odlični su mi ruževi,imam br. 56 i 53, oduševljena sam dugotrajnošću,duplo skuplji mi toliko ne traju.Moji favoriti definitivno, mislim da ću ih do ljeta skupit barem 10 😀

    Sviđa mi se

    • hehhe, pa kad uvijek imam 1000 slika proizvoda i swatcheva i onda se ne mogu odlučiti koje da stavim i onda dobijete slikovnicu 😀 ali iskreno, i ja volim takve članke , u kojima praktički ne morate ništa ni čitati da bi shvatili o čemu se radi 😀

      Sviđa mi se

  3. čak se i meni svidja koja volim jače, predivan je i krasno ti stoji, a cijena mu je stvarno nevjerojatno povoljna! jako puno hvale čujem za GR proizvode. Jedva čekam probat.

    Sviđa mi se

Komentiraj