Aussie Miracle Moist

Znate ono kad svi bruje o nekom proizvodu, na sve strane špricaju recenzije raznih blogera, apsolutno svaki “beauty guru“ na You tubeu uvrštava ga u svoje tjedne/mjesečne/ godišnje favorite ili najbolje proizvode ikada? U vama se probudi silna želja da imate taj proizvod iako vam možda uopće ne treba, da ga isprobate i uživate u njemu onako kako svi pričaju… Eh sada, zamislite još da vam netko pošalje taj proizvod totalno besplatno, recimo u zamjenu za recenziju – iskrenu naravno :D. Milina, ne može život biti ljepši! Naravno, svi misle da je tako, jao happy me :D.

???????????????????????????????

E pa nije uvijek tako, samo da znate!!! Zamislite da dobijete jedan tako super cool proizvod, padnete u nesvijest od finog mirisa dok ostali ukućani biježe od „tog smrada“ , umrljate kosu nečime , samo eto da ju imate razloga prati … Jeste li shvatili do sada da pričam o proizvodima za kosu? Vidjeli naslov i tako to :D? — da se vratim na priču— Pod tušem imate osjećaj luksuza jer perete kosu tako „skupim“ šamponom , uživate tri minute dok maska ne počne djelovati… Izađete iz tuša, umotate kosu u ručnik i jedva čekate  da se malo prosuši da ju možete raspustiti i ponovno osjetiti onaj divni miris :D. Priključite sušilo u struju i skinete ručnik da osušite kosu – a kad ono- čudo popetljano ispod! Kao da je došlo 1000 malih paukova i isplelo mi kosu zajedno!!! Odvratno zvuči, no vjerujte , moj bijes je bio još gori. Nikada, ali apsolutno nikada u životu mi se takvo što nije dogodilo! Prije svakog pranja kosu rasčešljam, kada nanesem regenerator, još jednom prođem prstima kroz kosu da se uvjerim da nema čvorića i kosa mi nakon pranja bude divna, mekana i uvijek ju s lakoćom rašćešljam. Na stranu sada što se ona tokom dana popetlja ako nosim šal ili ako ju ne češljam par puta, to je drugo!

Osim što mi je kosa bila popetljana, bila je i strašno suha i oštra i doslovno mi je došlo da se rasplačem. Čak ni nakon najgorih eksperimenata s blajhom i hidrogenom moja kosa nije imala takav osjećaj pod prstima.

Kada sam se nekako uspjela raščešljati i osušiti kosu, ona više nije bila tako strašna. Štoviše, prilično je lijepo izgledala i bila je jako sjajna i nije izgledala suho! Vrhovi su mi bili mrvicu suhi i nešto su se više petljali nego inače, no sve osim toga je bilo pozitivno.

Nakon toga sam mislila da sam možda nekako pogriješila s uporabom (ako je to uopće moguće) ili da mi se kosa treba naviknuti na te proizvode, pa sam ga upotrijebila još dva puta, no uvijek je bila ista stvar i postala sam stvarno frustrirana jer sam svugdje čitala samo odlične recenzije ovih proizvoda!

No, ostala sam uporna, pokušala sam koristiti samo šampon i regenerator, bez maske, i onda je stanje bilo nešto bolje, ne sjajno, ali bolje! Tek kada sam počela koristiti samo šampon, u kombinaciji sa Schwarzkopf maskom za kosu, situacija se drastično promijenila i kosa mi se vratila na staro!

Možda da sada krenem s pravom recenzijom? 😀

Ako već do sada niste shvatili, radi se o slavnim Aussie proizvodima koje smo ja i još hrpa blogerica dobile na isprobavanje.  Točnije, radi se o Miracle Moist šamponu, regeneratoru i trominutnoj maski za kosu. Cijela linija je inače namijenjena za suhu, oštećenu i nesretnu kosu! Samim time, trebala bi odgovarati većini ljudi, meni pogotovo!

Praktički cijela njihova kampanja se temeljila na mirisima ovih proizvoda, i da, imaju predivan miris! Ali kao što svi znamo, mirisi imaju veze s preferencijama ljudi, i ono što se nekome sviđa, nekom drugom može biti fuj (kao većini moje obitelji, kao što sam ranije spomenula). Kada otvorite šampon/regenerator/masku (sve isto miriše) miris će vas najvjerojatnije podsjetiti na Čunga-Lunga žvakače gume. Što nije loša stvar uopće,ja volim taj miris :D. Druga stvar je da recimo kada sam koristila te proizvode na kosi (mokroj, dakako) imali su mi miris po benzinu – koliko god da ga volim snifati dok ga sipam u automobil, nimalo mi se nije dopao taj miris u kosi. Na svu sreću, nakon sušenja više nisam osjetila taj miris, ali ni miris ranije spomenutih žvakaćih guma! Miris se promijenio za 180 stupnjeva u nešto što bi neka bakica našpricala na sebe- ako me razumijete. I koliko sam shvatila, svi su taj miris osjetili čim su ti proizvodi stigli, osim mene, valjda jer sam bila previše uzbuđena.

Dobra je stvar da ako vam se miris sviđa, stajat će vam na glavi dok ju ponovno ne operete nečime drugim, naravno! Ja doslovno 5 dana nisam prala kosu, i kada sam ju napokon raspustila iz punđe pred pranje kose, ona je još uvijek mirisala, i to ne malo!

Šampon

Cijena šampona je 50 kuna, a dobijete 300ml proizvoda što nekako nije strašno obzirom na to da se radi o toliko razvikanom brandu i obzirom da se radi o našoj lijepoj domovini  (očekivala sam barem duplu cijenu nego vani, jel :D).

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Na slici ispod možete vidjeti kako šampon izgleda van ambalaže, koja je moram priznati prilično slatka.

???????????????????????????????

I na kraju, sastav proizvoda. Čak i ja koja sam totalna tuka za to vidim da oni nisu baš pretjerano blagi i sjajni kakvi bi trebali biti.

???????????????????????????????

Regenerator

Cijena regeneratora je isto 50 kuna, a dobijete nešto manje proizvoda , 250ml, što je zapravo standard.

 ???????????????????????????????

Ambalaža, koliko god da je slatka, ne odgovara za proizvod kao što je regenerator! On bi trebao stajati naopačke, no s ovom ambalažom to je teško. Svaki puta kada pokušavam istisnuti proizvod kroz tu malu rupicu namučim se ko kreten udarajući po pločicama i stiskajući ga, i ne daj Bože da mi zatreba još malo, jer onda ponovno moram to sve ponoviti :D.

 ???????????????????????????????

Kod regeneratora mi se ne sviđa ni njegova tekstura koja se čini kao losion za tijelo. Nije dovoljno gust/mastan/ „thick“ – jel :D, kada ga utrljam u kosu kao da nestane, a na to jednostavno nisam navikla, a očito da niti ne daje baš dobre rezultate!

???????????????????????????????

Na posljednjoj slici je sastav.

 ???????????????????????????????

Trominutna maska za kosu

Ovaj proizvod službeno proglašavam najgorim od svih. Cijena mu je 60 kuna, a dobijete 250ml proizvoda. Ambalaža mu je totalno čudna, ne znam kako bi uopće trebao stajati nakon što sam uklonila naljepnicu!

???????????????????????????????

Nešto je gušći nego regenerator, pa mi ga je još teže istisnuti van iz ambalaže, no ako ga okrenem naopako, bojim se da će iscuriti kroz rupicu koja sada više nikako nije zaštićena :/.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tekstura mu je vrlo slična onoj kod regeneratora, samo što je malo gušći, kao što sam već rekla.

???????????????????????????????

Sastav nadam se da možete pročitati na slici ispod.

???????????????????????????????

Ove proizvode možete pronaći u 5 različitih linija u DM-u, a neki od njih dolaze i u mini pakiranju od 75ml (cijena je onda 20 kuna :)).

Eto, nadam se da vas nisam previše udavila s ovom kilometarskom recenzijom, ali morala sam reći što mi je na duši, unatoč svemu!  To ne znači da ću zaobilaziti ove proizvode u širokom luku, štoviše, čim naiđem na njih kupujem neku drugu liniju za koju se nadam da će bolje odgovarati mojoj kosi!

 ???????????????????????????????

Jeste li isprobale ove proizvode? Planirate li ih kupiti? i molim vas, ako sam štogod zaboravila spomenuti, pitajte me u komentarima :).

 *PR proizvodi

34 comments

  1. Iskreno ja sam probala samo ovaj 3 min regenerator/masku i najobolj aje stvar koju sam ikad probala,kosa mi je plava i uvijek izgleda ipocalo ,a aussie me odusevio 🙂

    Mozda drukcije djeluje na neke tipove kose,ali ja nikad bolju masku nisam probala,a probala sam ih previse-nesretna plavuša XD

    Sviđa mi se

  2. Cure probajte biljne šampone sa minimumom hemije, iz apoteke ALLIN i ELEMENTA, slabo pjene, rijetki su ko voda, ali bar su blagi… Ovaj Allin posebno, opet sam mu se vratila … 😀

    Sviđa mi se

  3. koja si ti carica,najvise mrzim kad svi hvale neku aktuelnu stvar na sva zvona a to je zapravo jedan veliki marketinski trik…ok mozda nekom i valja jer nemamo svi isti tip kose al ono,nije da mi se daje 50 kn za sampon koji obecava svasta a ne uradi nista :S sampon je ipak samo sampon koji ima cilj da opere kosu -.- nista vise! jucer dobijem kritiku jer sam rekla da su mi sve maskare nekako iste,te fore ova marka kosta 200 kn i sad je kao bolja,ma daaaj.. ljudi ne kuze da je to sve navlakusa da kupis a u biti se su te formule u neku ruku iste,dok je fora neka ljepsa ambalaza,bolja cetkica i sl. eto..na krv i noz su me pojedinke docekale jer sam jednoj zeni rekla kako sam citala da neku svoju cetkicu omiljene maskare umoci u losu i dobit ce isti rezultat -.- samponi isto tako za sve koje ih toliko hvale po tv na kraju ispadne srot…sjecam se kad je frendica za naJnoviji profesionalni sampon dala 50 kn (necu rec koji) a kosa nakon njega slama puna peruti -.- kao drugo moram rec da su proizvodi iz SAD-a puno kvalitetniji nego kod nas a i jeftiniji,mi kupujemo sasvim druge stvari jer smo svi skupa zaludjeni recenzijama i blogerskim svijetom izvan HR sve sto 5 osoba nahvali kao dobro 6. ce ga kupit 😀 bezvezno mi je to silno potenciranje neceg sto kosta skuplje nego nesto uobicajeno da je bolje,eto ti si pravi dokaz da nije sve med i mlijeko-.- e sad htjedoh ti rec da ti se mozda zapetlala kosa ako nisi dugo sisala vrhove ili opcenito se nisi dugo sisala jer meni se zna desit ak se dugo ne sisam pri krajevima mi zapinje cesalj i petlja mi se kosa jer ta ostecenja i suhocu ne moze popravit nista sem skare,mozda ti se pokazalo pravo stanje kose

    Sviđa mi se

  4. Odlican post 🙂 citam redovito tvoj blog i clanke na šminkerici i uvijek uvazavam tvoje misljenje pri odabiru proizvoda. Stvarno sam odusevljena tobom,tvojim nacinom izrazavanja te stasom Prekrasna sí 🙂 ostani uvijek takva pusa

    Sviđa mi se

  5. odma na početku se ispričavam na offu, al eto ne znam di da te pitam 🙂 gledala sam dns tvoj video na yt, i zanima me ona alverde sjenila smeđa-bež ako se ne varam, da li su mat? i dal su okej, mislim jel bi ih preporučila? sori još jednom na offu 😉

    Sviđa mi se

  6. Ma neka si se ti raspisala, to je super! Sastav je blago rečeno očajan, a vidim da ga većina blogerica hvali, dok su neke rekle da im je ok, samo što im ne odgovara sastav. I sad… Ovo je čisti marketing – masu ljudi hvali ove proizvode, a opet, svjesna sam da za taj grozni sastav trebam dat 3-4 puta više nego za obični šampon i opet me privlači da ga probam. Mislim da ću se iskontrolirat i da ga neću probat koliko god mi miris čunga lunge bio drag! 😉

    Sviđa mi se

  7. ja sam upravo na Ružica glam gledala tebe na videu, i to je sasvim neka druga dimenzija, i mislim da si napravila odličan posao i da biš trebala češće raditi video-tutorijale 🙂
    što se tiče aussie proizvoda ja ih preskačem, jer su prepuni alkohola i silikona :/

    Sviđa mi se

  8. Ja koristim masku za kosu već 3 tjedna i fantastična mi je. Ima odličan miris, ne petlja mi se kosa.
    Imala sam poprilično suhu kosu i s njom mi se stanje drastično popravilo.
    Maska se drži tako da je rupica okrenuta prema dolje, meni u 3 tjedna ni jednom nije ništa iscurilo iz bočice 😉

    Sviđa mi se

  9. odličan post kao i svi tvoji do sad, uvijek iskrena recenzija proizvoda svaka čast.može li netko preporučiti dobar šampon za oštečenu kosu ali da je na prirodnoj bazi?

    Sviđa mi se

    • pa šta ja imam od toga da vam lažem 😀 ako mi nešto odgovara reći ću, a ista stvar i s onim što meni ne valja ili pak- općenito ne valja 😀 zato smo mi blogerice tu 😀

      što se tiče tvog pitanja, ja ne znam 😀

      Sviđa mi se

  10. Drago mi je da konacno neko napravi iskren post, a da je pri tome dobio proizvode na poklon. Vecina sve sto dobije nahvali. Ja sam iz BiH i mogu ti reci posto svi iz HR zadnjih mjesec dana samo hvalospjeve dizu o ovim samponima, a meni je kosa slaba tacka, pa non stop trazim idealan sampon(kosa mi se brzo masti, ravna je i relativno je tanka a nije nesto gusta, uzas) htjela sam posto poto doci do ovog sampona. Tacnije onog za volumen. Sad kad vidim ovaj sastav i tvoju recenziju, vise me nimalo ne mami. Cijena je sasvim ok, kad bi to bio kvalitetan sampon. Radije cu dati 10 evra za 250 ml Davines ili Ducray sampona ili u salonu uzeti Tony&Guy

    Sviđa mi se

    • Ma ja osim Macadamia proizvoda nisam probala ništa skuplje… I to samo zato što su mi proizvodi koje sam do sada koristila bili sasvim okej pa mislim da nema smisla da bacam novce na nešto skuplje ako ovo funkcionira 😀

      Sviđa mi se

  11. Hahah kako si me nasmijala sa opisima 🙂 Iskreno kao i uvijek kod tebe 🙂 Toliko su isforsirali ovu liniju šampona i marku,sve je to divno,lijepo i krasno da miriši ali sastojci su mi blago rečeno užas.Ne želim to priuštiti svojoj tankoj kosi,držim se ja provjerenih proizvoda 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj