MUA intenzivna sjajila

Kada čujem riječ sjajilo,automatski pomislim na polu prozirne ljepljive proizvode koji daju usnama vlažan izgled, a boju dobijete eventualno ako ispod stavite ruž – ma o kakvoj god „boji“ sjajila za usne da se radi!

Capture

E pa vidite, u ovoj priči se ne radi o takvim sjajilima! Baš naprotiv, ova sjajila su poput turbo sjajnih tekućih ruževa u bezbroj predivnih nijansi. Šalim se, radi se ipak o samo osam nijansi, od kojih ja imam tri. Jednu ( ovu krem) sam dobila na recenziranje, preostale dvije sam sama kupila kada je bila ona -50% akcija!

??????????????????????

Redovna cijena ovih intenzivnih sjajila za usne je samo dvije funte (20!!!!kuna), a količina koju dobijete je 5,1ml, što nije previše, ali ajde, kažite kada ste posljednji put potrošili do kraja neko sjajilo :D.

???????????????????????????????

Ambalaža ovih proizvoda je iznenađenje, i čini mi se da svi njihovi proizvodi koji dođu više od 1 funte imaju puno bolju ambalažu! Ova je debela, čvrsta, kvalitetna i upravo tako i izgleda! Aplikatori su klasični, ali vrlo precizni zbog kratke drškice (dijela od samog aplikatora do čepa proizvoda). Stvarno su slatka i stanu u svaku torbicu.

???????????????????????????????

Isto tako, vrlo lako se nanose, čak i bez ogledala. Trajnost im je solidna obzirom na to da se  radi o sjajilima koja nisu pretjerano ljepljiva, niti ih je potrebno staviti u debelom sloju kako bi boja došla do izražaja.

???????????????????????????????

Sva ti sjajila imaju predivan miris, čini mi se po vaniliji (koju obožavam) i još nečemu nevažnom u pozadini :D. Obožavam ih mirisati dok se šminkam :D.

Pigmentacija ovih sjajila je stvarno sjajna, no to sve će te moći vidjeti na swatchevima :). Sada ću vam predstaviti nijanse koje imam, i malo vas bolje upoznati s njima :D.

???????????????????????????????

Prva na redu nijansa je Seald with a kiss. Radi se o klasičnoj nude boji koja ima mrvicu prljavo roskastog pigmenta u sebi, pa s njome na usnama nećete izgledati kao da ste nekidan umrli. Ne sadrži nikakav shimmer ili šljokice u sebi i vrlo lako se može nositi i sama, iako je najslabije pigmentirana od ove moje tri nijanse.

page2

Druga nijansa je moja omiljena, u smislu da mi je boja najljepša, no ne nosim ju baš nešto često… Nijansa se zove Sweet nothings, a radi se baby pink boji koja meni ne stoji baš najbolje, no često se uhvatim da b+mi treba baš takva boja ukoliko želim rekreirati neki look. Ova nijansa ima nekakav shimmer u sebi, koji uopće ne dolazi do izraža niti smeta na usnama.

page

I posljednja nijansa je ona koju najčešće nosim! Obožavam crveni ruž, no jednostavno ga mrzim stalno provjeravati, nanositi kistom da bi bio savršen itd. i tu je mjesto našlo ovo sjajilo! Boja je idealna za mene, strava je pigmentirano i ne trebam niti ogledalo da ga nanesem! Inače, ime nijanse je Pucker up!

page1

I to bi bilo to od mene za danas :). Znam da nije neka duga recenzija, no mislim da slike same po sebi govore tisuću riječi!

Javite ako ste isprobale ova sjajila ili ako biste htjele :)! Ova sjajila možete kupiti na MUA web stranici, s time da poštarina iznosi oko 5 funti :).

Koja nijansa vam je najljepša? Koju biste od tih osam boja izabrale za sebe?

* Bež nijansa je PR proizvod, ostale sam kupila sama 🙂

40 comments

    • kao prvo, to su sve slike od onog jednoga dana kada su mi bile takve obrve, msilim da je riječ bila o onim yves rocher ruževima ili tako nešto, tako da to nije svaki dan…
      druga stvar, to je zapravo prirodna boja mojih obrva koja je totalno ista kao i boja moje kose, tako da ono…sta da ja… teško ih mogu posvjetliti nešto previše…

      Sviđa mi se

  1. airy mene zanima koji je ruz na na naslovnoj slici, prvi red treca slika s lijeva na desno…Gotovo sve sam clanke pretrazila ali ne mogu naci :)))

    Sviđa mi se

  2. MUA me stalno iznenađuje svojim kvalitetnim proizvodima, zasad imam samo palete i ruževe njihove, ali definitvno planiram nabaviti još koju sitnicu 😀 😀

    Sviđa mi se

  3. Hej, ja sam te samo htjela pitati kada ćeš napraviti neki post s outfitima, na primjer proljetnim? BTW odlična recenzija 😀 meni je ovo rozo mrak :O

    Sviđa mi se

  4. Obožavam nude i crvene nijanse. Koji izbor, ha? hahah 😀 Znam da se puno razlikuju te nijanse, ali nekako to najčešće nosim. Možda i neke nijanse kao “ružin pepeo”, rozo-smeđe koje nisu baš toliko nude nego imaju više pigmentacije. Trenutno sam opsjednuta crvenim ruževima i naručila sam si 2 iz Avona, Poppy Love koji je kričavo crveni, ali fenomenalan, i još jedan koji je klasična crvena boja. Također sam uzela narančasti, barbie rozi i boju fuksije jer se danas nose narančasta i fuksija, pa why not? 😀
    Ne volim sjajila, ali svakako si me potaknula da razmislim o kupnji ovih :O

    Sviđa mi se

Komentiraj