Golden rose terracota rumenilo

Nedavno sam dobila paketić Golden rose kozmetike za recenziranje, i ovim putem im se želim zahvaliti na toj prilici! Moram vam reći da mi skoro sve što sam dobila jako sviđa! Nemam nikakvih prijašnjih iskustava s ovim brandom, tako da nisam znala što mogu očekivati, no na svu sreću, radi se prilično kvalitetnim proizvodima!

Danas vam donosim recenziju njihovog Terracota rumenila u nijansi broj 2. Osim te nijanse, ovo rumenilo je dostupno u još 7 različitih nijansi, no iskreno- da sam sama birala, istu nijansu bih odabrala :D.

golden-rose-terracotta-rumenilo-boje

Količina ovog rumenila je 4,5 grama, rok trajanja od otvaranja je 18 mjeseci,a za njega trebate platiti 54kune.

Golden rose proizvode možete kupiti u Zagrebu u Importane centru, u Osijeku u Portanovi i u Rijeci u robnoj kući Ri. Za više informacije posjetite njihovu web stranicu ili Facebook.

Ambalaža ovog proizvoda dolazi u sjajnoj kartonskoj kutijici koja je prilično kvalitetna i daje dojam luksuznog proizvoda. Sama plastična ambalaža je također prilično lijepo dizajnirana i kvalitetna. Vrlo lako se otvara i zatvara pa ne morate brinuti da će te polomiti nokat dok ju otvarate.

???????????????????????????????

Tekstura ovog rumenila je klasična za pečena rumenila, možda nijansu mekša. Boja se kistom i prstom vrlo lako „hvata“. Pigmentacija je odlična, no ne pretjerana- što nije loša stvar jer ne možete pretjerati pri nanošenju, a opet, dozvoljava nadogradnju.

???????????????????????????????

Sadrži vrlo sitan srebrni i zlatni shimmer koji se na licu ne primjećuje, no daje mu divan sjaj koji opet nije pretjeran i ne izgleda kao da ste nanijeli highlighter na obraze.

???????????????????????????????

Trajnost mu je solidna, osobito ako nemate naviku puno dirati lice tokom dana! Jedno pristojno vrijeme nošenja make upa od recimo 8 do 10 sati će izdržati bez problema.

???????????????????????????????

Ovo rumenilo nema nikakav poseban miris, možda malo po nekom puderu u kamenu :/, nemam pojma, ne osjeti se jako pa nije ni važno.

Swatch na ruci:

????????????????????????????????????????????

A u jučerašnjem LOTD postu ste mogli vidjeti kako izgleda na licu :). Izabrala sam slike na kojima rumenilo najviše dođe do izražaja!

????????????????????????????????????????????

Vrlo lako se blenda na licu, što je vrlo važno i izgleda ravnomjerno naneseno.

Sastav ovog proizvoda možete vidjeti na slici ispod.

???????????????????????????????

Sve u svemu, meni se ovaj proizvod jako sviđa jer obožavam ovakva rumenila! Dodatni plus je što ne trebam niti highlighter uz njega.

Jeste li isprobali Golden rose proizvode? Koji proizvod vam je najbolji i što mislite da bih trebala isprobati?

*PR proizvod

46 comments

  1. znan da je nema veze s rumenilom, al moran primjetit tvoj zarucnicki prsten (nadan se da je to ;))))!! savrsen je!! imas li di sliku di se cili bolje vidi? 😉

    Sviđa mi se

  2. Divno je to rumenilo, i ja sam ga recenzirala ljetos, isto imam. Meni su odlična GR rumenila,imam ovo, manje peceno rumenilo 07 ( zove se terracota blush )i obicno silky br. 210. Tebi bi isto uz ten divno pristajalo to peceno 07, krasna njezno ruzicasta sa zlatkastim shimmerom.

    Sviđa mi se

  3. golden rose make up se može kupiti i u refanu u nami na katu. 🙂 godinama koristim rumenilo nijansu 07 i super je. cijelo pakiranje mi traje oko 6 mjeseci a nanosim rumenilo svaki dan i to me čini posebno zadovoljnom jer nije poput onih malih rumenila koja koštaju 20ak kuna a pola kutijice mi se razleti po sobi prilikom nanošenja. a tek golden rose šljokice za kapke!nešto fenomenalno za sve kojima šljokica nikad dosta! 😀

    Sviđa mi se

  4. koristim golden rose kozmetiku već sigurno pet, pa ako ne i više godina i prezadovoljna sam 🙂 cijena je sitnica a kvaliteta jako dobra, koristim njihovu maskaru, olovku za oči, pudere, ruževe, sjajila, i da kupujem ih u bosni, a tamo im je cijena još manja nego kod nas 🙂

    Sviđa mi se

  5. golden rose dekorativna kozmetika, je bila u Refan drogeriji u Sisku,,, i samo sam si jednom kupila jedan ruž,
    sad kad se zatvorilo, i kad vidim kako sve češće blogerice hvale njihovu kozmetiku mi je žao što mu nisam dala šansu 😀

    Sviđa mi se

    • Hvala 🙂 nisu im sve cijene takve, čini mi se da su recimo tim “pečenim” proizvodima malo više cijene, recimo 🙂 ali obzirom da je izbor takvih rumenila kod nas sveden praktički na nulu, nije ni tako strašno 🙂

      Sviđa mi se

  6. Ja znam da necet objaviti ovaj komentar al drago mi je da ima mogucnost da ga bar ti vidis samo mi je zao sto necu moc procitat tvoj odg!Kako te nije sramota tu stalno objavljujes clanke a na sminkerici si zadnji put 4.3 sta ako su te vrijedale,to je vise bilo zbog tvojih neukusnih komentara a ne zbog tvojih outfita i da,da ne skrecem s teme na sminkericu si se dosla samo promovirat i sad fino kad ‘svi’ znaju za tebe pokupila si se pa ti tu nabijaju wieve na blogu.Ma bravo karakter za poludit,pusa iz Osijeka!

    Sviđa mi se

    • eto, nadam se da ti je srce na mjestu što je objavljen komentar!

      moji članci čekaju red na šminkerici, jer ako nisi primjetila, ima novih cura koje redovito pišu i više nije tako lako doći na red za objavu članka!

      s druge strane, ja za šminkericu pišem više od godinu dana i napisala sam preko 120 članaka i nije istina da sam se tamo samo promovirala, jer da jesam, ne bih se toliko trudila!

      i za tvoju informaciju, ja i bez šminkerice (eto, nakon više od 20 dana bez objave ondje) imam sasvim pristojn broj pogleda, koje zarađujem redovitim objavama postova! tako da sori, ali to što govoriš uopće ne drži vodu!

      i da, ja sada i na blogu imam obveze prema mojim suradnicima i čitateljima, i stvarno mi je žao što ne stignem na oba mjesta pisati kao prije, no trenutno mi je blog prioritet jer ja na šminkerici nisam mogla napredovati dalje od onog što sam napravila….s vlastitim blogom su mi mogućnosti ipak malo veće i znam da to radim za sebe!

      pusa iz Valpova!

      Sviđa mi se

        • Točno tako! Ona je napravila blog zbog onih koje su se žalile da PREVIŠE piše na šminkerici, da je dosadna, da ovo da ono…. i sad opet ne valja…e ljudi, vama ugodit….

          msilim, valjda na svom blogu ima pravo pisati koliko hoće,šta hoće i akda hoće…pa ne plaćaju ju na Šminkerici da bi samo za njih trebala pisati, već je dosta tamo napravila!!!!

          Sviđa mi se

            • pa ja uopće ne kužim što to tebe toliko ljuti?! što sam se ja “proslavila na šminkerici” pa sad imam puno pregleda na blogu ili što ne pišem više tamo 10 članaka mjesečno? ja mislim da sam ja tamo natukla kredita da se mogu jedan mjesec prošvercat i ako mi one ne prigovaraju za to, ne kužim što to tebe dira!

              Sviđa mi se

      • Jako volim tvoj blog i puno više se veselim tvojim člancima na blogu, nego općenito člancima na Šminkerici. Iako sam te zbog Šminkerice počela pratiti, super mi je što si se odlučila na otvaranje bloga, jer, kao što kažeš, nudi ti puno veće mogućnosti, a i stvaraš neki “svoj svijet” 🙂

        Sviđa mi se

        • a ja moram priznati da imam puno manje stresa u životu od kada imam svoj blog 😀 volim ja i na šminkerici nešto objaviti, ali već sam počela dobivati fobije od komentara i stvarno nije imalo smisla da više sama sebe mučim … i to ne samo s člancima s outfitima, nego su općenito komentari tamo divljali, praktički ih više uopće ne čitam na tuđim člancima jer nemam želudac :/

          i da, ovo je sada moj mali svijet gdje mogu pisati što hoću, kako hoću i kada hoću – i objaviti 😀

          Sviđa mi se

  7. Lijepo ti stoji 😀 Meni bi sigurno bilo preružičasto. Ja sam čudna biljka, meni jedino stoje neka rozo-smeđe-crvenkasta rumenila. Trenutno koristim Essence i zadovoljna sam, osim s četkicom njihovom, koja bi mogla biti bolja. Možda je problem u rumenilu, ne znam, vidjeti ćemo kada kupim neko drugo 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj