Gabrini rumenilo u kuglicama

Nakon nekih vaših preporuka, došao je red i na isprobavanje Gabrini rumenila. Ja sam se odlučila na ono u kuglicama, malo za promjenu, a točna nijansa koju sam isprobala  je broj 305, mada su i sve ostale predivne i jedva sam se odlučila!

Capture

Kada mi je stigla ova nijansa, bila sam jako sretna jer sam nju odabrala! Nije slična nijednom drugom rumenilu koje posjedujem (a to već postaje vrlo teško postići :D), i totalno me ugodno iznenadila.

???????????????????????????????

Boja u prirodi u biti ne odgovara u potpunosti onoj na slici na Diva web stranici, a niti ja nisam uspjela uhvatiti pravu nijansu ovih kuglica. Na sreću, rumenilo na licu više nego realno prikazuje boju ovog rumenila pa se slobodno vodite njome kod kupovine.

???????????????????????????????

Ove kuglice su jako,jako pigmentirane i stvarno se treba paziti da se ne pretjera pri nanošenju (kao što sam ja na ovim slikama ispod, jer sam jadna mislila da se neće dobro vidjeti…oh 😀 ). Boja je prilično jarka ružičasta, rekla bih pomalo ciklama/fuksija i sadrži vrlo sitan, na licu gotovo ne primjetan srebrni shimmer. Sam finish na koži je  lagano sedefast, a znate da u zadnje vrijeme obožavam takav look, stoga jej :D.

???????????????????????????????

Što se tiče trajnosti, ovo rumenilo je jako  trajno na licu, i čini mi se da bi preživjelo čak i spavanje, ali neću isprobavati. Mislim, boja je toliko intenzivna, jako lijepo sjeda uz kožu da nema šanse da se lako skine s nje.

???????????????????????????????

Unatoč intenzivnoj boji, vrlo lako se nanosi i blenda na obrazima, a ako se i pretjera, lako se može popraviti/ublažiti  s malo pudera u prahu. Što se mirisa tiče, nema niakkav poseban miris, možda malo po nekim praškastim make up proizvodima, nadam se da shvaćate :D.

Tekstura ovih kuglica je neobična, vrlo lako ispuštaju pigment (možete vidjeti na papiru  po kojem su se kotrljale i samoj ambalaži). Ne bih rekla da se truse, no stvarno morate biti oprezni s njima jer im se dosta lako odlamaju komadići koji mogu završiti stvarno svugdje 😀 .

???????????????????????????????

Što se tiče ambalaže, kao i uvijek, ona dođe u papirnatoj kutijici na kojoj su navedeni sastojci ovog proizvoda koje možete pročitati na slici ispod.

???????????????????????????????

Osim toga, jasno je naveden datum proizvode i rok trajanja, za one koji vode brigu o tome :D. I morate priznati da ni na ambalažama puno skupljih brandova ne možete vidjeti ove podatke. Veliki plus od mene :D.

???????????????????????????????

„Prava“ ambalaža u kojoj dobijete ove kuglice je napravljena od prilično tanke, možda i krhke plastike koju ću morati dobrano paziti da joj se nešto ne dogodi. Poklopac se otvara na odvrtanje, a unutar ambalaže ima još tanja plastična zaštita za kuglice.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Cijena ovih kuglica je 42,50kn, a dobijete 20g koji će vam trajati i trajati. Možete ih kupiti putem njihovog web shopa ili u njihovim prodavaonicama u Garešnici ili Zagrebu(Shopping centar Prečko).

 ???????????????????????????????

I za kraj, par slika da vidite kako izgleda na licu, mada ste ga zapravo već vidjeli u prošlom postu 🙂

????????????????????????????????????????????

Kako vam se čini ovo rumenilo? Jeste li ga isprobale? Koje Gabrini proizvode preporučate da isprobam iduće?

*PR proizvod

21 comments

  1. Ja imam nijansu 306 i super je,prava drečava roza nijansa.Čak dosta sliči ovom tvom swatchu na obrazima.Zaklela bi se da je 306 nijansa u pitanju ali eto :D.Slažem se da je dosta pigmentiran,po meni čak i previše.Ja nekako ne volim toliko pigmentirana rumenila jer lakše mi je i draže preć` s četkicom ( s nekim drugim manje pigmentiranim) nekoliko puta nego da zeznem sa jednim nanosom i onda sve ispočetka 😀

    Sviđa mi se

  2. super su ti fotkice 😀 ja bi ih sve ahhaha…što se tiče ovog što bi htjela da recenziraš…. -hm 😀 ruževe obavezno i lakove za nokte !!!

    Sviđa mi se

  3. baš ti dobro stoji… bi li htjela napraviti post o tome kako nanosiš rumneilo, highlighter i bronzer, obrazi ti uvijek izgledaju fenomenalno!!!

    Sviđa mi se

  4. Stvarno je lijepa nijansa 🙂 kad ce slike ombre kose? Jedva ih cekaaam 🙂 i ovo s cime si popunjavala obrve mi ne paše nekako, neznam jel do mene ili, al baca mi na crvenkasto malo? :S

    Sviđa mi se

    • stoje na fotiću…budem vjerojatno večeras objavila na stranici, a do idućeg tjedna će biti tutorial na šminkerici + lucija i adila 😀 ma ne baca u stavrnosti, uvijek mi izgledaju crvenkasto obrve na slikama… to je onaj mua set što sam nekidan recenzirala, nema apsolutno ništa crveno u sebi, i kad ih gledaš izbliza, sve okej, kad gledaš ovak an slikama…užas :/ a sad sam još posvjetlila kosu tako da tražim nešto drugo 😀

      Sviđa mi se

Komentiraj