Yves Rocher – Grand rouge ruževi za usne

Sjećate se da sam spominjala novi omiljeni ruž? Onaj onako tamno ljubičasti? E pa danas je došlo vrijeme da ga recenziram, i ne samo njega, nego i još dvije nijanse iz iste linije. Nijanse sam sama odabrala, a vodila sam se time da izaberem neke boje koje nemam,a koje bih željela isprobati- mislim, totalno logično!

???????????????????????????????

Za početak bih htjela reći da ove ruževe možete kupiti na web stranici (klik), ili pak putem njihove kataloške prodaje. Proizvodi stignu lijepo zapakirani i sigurni, bez ikakvih oštećenja, i to prilično brzo!

???????????????????????????????

Ruževi koje sam ja dobila na recenziranje su iz nove Grand Rouge linije, a svih osamnaest predivnih nijansi možete pogledati ovdje. Kao što to obično biva, slike ruževa(nijansi) na stranici ne odgovaraju u potpunosti onima u stvarnosti. Nijanse koje sam ja odabrala su sve malo drugačije, no predivne, tako da se u biti ne morate bojati da će te dobiti nešto sasvim deseto…

???????????????????????????????

Moram napomenuti i da su ovi ruževi trenutno na sniženju (22%), pa ih možete kupiti po cijeni od 84,90kn. Količina proizvoda koju dobijete za tu cijenu je 3,7 grama što je nekakav standard, a trebate ih potrošiti u roku 6 mjeseci što nije nikakav problem ukoliko se zaljubite u neku od ovih nijansi.

???????????????????????????????

Svi ovi ruževi imaju izrazito ugodan miris koji ne ostaje na usnama i ne uzrokuje neugodne okuse :D.

???????????????????????????????

Ambalaža ovih ruževa je vrlo lijepa, elegantna i daje dojam visokokvalitetnih proizvoda. Sviđa mi se jednostavnost, lagani naglasak na logu tvrtke i naziv nijanse na dnu ruža (ovo govorim zbog MUA ruževa koji su mi zagorčali život ahahha). Nije izrađena od pretjerano kvalitetne plastike i prilično je lagana u ruci,no čak i nakon fotografiranja na betonu i nekoliko dana nošenja u torbici, ambalaža nije izgubila sjaj niti se oštetila, što je vrlo dobar znak.

???????????????????????????????

Sada možemo krenuti na pojedinačne nijanse ruževa gdje ću vam napisati i ponešto o svakoj.

Započela bih s najsvjetlijom nijansom, koja se prema Hrvatskom prijevodu zove- Dragoljub narančasta, ili na francuskom Corail Voile.

???????????????????????????????

Radi se o nježno koraljno narančastoj nijansi koja sadrži malo vrlo sitnog shimmera koji se ne vidi i ne osjeti na usnama. Upravo zbog njega, na usnama ovaj ruž ostavlja pomalo vodenasti sjaj na usnama (samo izgled, ne i osjećaj!). Ovaj ruž je vrlo hidratantan, neće vam isušiti usne i sjajan je za svakodnevno korištenje.

???????????????????????????????

Boja nije napadna, ali je dovoljno pigmentirana da se primijeti na usnama. Vrlo lako se nanosi, a zahvaljujući nijansi pri tome se ne trebate niti gledati u ogledalo. Čini mi se da ova nijansa daje jedan svježi i odmoran izgled lica koji mislim da se svima sviđa. Što se tiče trajnosti, kao što to obično i biva s laganim i hidratantnim ruževima, niti ovaj ne traje dugo na usnama.

???????????????????????????????

Ja osobno to ne smatram nedostatkom, jer ako uzmemo u obzir nijansu i lakoću nanošenja poput balzama za usne, mislim da nikome neće biti problem nakon jela i/ili pića popraviti ruž.

page2

Iduća nijansa je boja kakvu ja stvarno nemam u svojoj kolekciji. Radi se o nijansi Rose Somptueux, ili Ciklama.

???????????????????????????????

Ova boja točno odgovara svom imenu po boji. Radi se o tamno ružičastoj boji,koja ne sadrži apsolutno nikakav shimmer u sebi, no unatoč tome na usnama ostavlja blagi sjaj. Vrlo je pigmentirana, a samu jačinu boje možete odrediti kod samog nanošenja na usne.

???????????????????????????????

Što se tiče nanošenja, s ovom nijansom treba biti oprezan jer je upadljiva i trebala bi biti nanesena savršeno što će te najlakše postići upotrebljavajući kist za ruž. Na svu sreću, ova nijansa je puno dugotrajnija od prethodne, pa popravljanje neće biti potrebno, barem ne često! Ova nijansa nije pretjerano hidratantna, no neće vam isušivati usne kod nošenja.

???????????????????????????????

I da, ova boja vam totalno može zamijeniti crvenu, jer je dovoljno klasična , no opet, ne toliko ozbiljna kao crvena.

page

I tadaaaaam,došao je red na posljednju i meni najdražu nijansu! Radi se po Potpuno ljubičastoj ili Violet Profond nijansi.

???????????????????????????????

Kao što ste već možda vidjeli radi se o izrazito tamno ljubičastoj nijansi, bez imalo shimmera i laganim sjajnim finishem na usnama. Sam ruž u ambalaži izgleda smeđe (da, nije do osvjetljenja ili fotića, stvarno je takav!), no kada se nanese na usne , to je već druga priča. Obzirom na izvrsnu pigmentaciju i samu boju, treba ga nanositi kistom za ruž kako bi se dobili najbolji rezultati.

???????????????????????????????

Sam intenzitet boje možete same određivati prilikom nanošenja, a ja preferiram nekako srednji intenzitet (swatch na ruci je recimo najjače što može biti, a na usnama je srednje…). Ovaj ruž se vrlo lako uvlači u borice usana i na njihovim rubovima voli malo iscuriti van, no to taj problem rješava olovka za usne.

???????????????????????????????

Najbolje koristite neku u boji kože ili još bolje prozirnu! Sama trajnost mu je poprilična, a čak i kada ga skinete s usana one znaju ostati malo obojene.

page1

I to bi bilo to. Koja nijansa se vama najviše sviđa? Koju biste od onih 18 nijansi izabrali za sebe? Jeste li ikada kupovali Yves Rocher proizvode putem web stranice ili kataloške prodaje?

???????????????????????????????

*PR proizvodi

31 comments

  1. Preekrasni su ruzevi, ciklama mi je najljepsi 🙂 hoces mi molim te reci koji kistic za ruz koristis? Ja sam nedavno kupila artdeco i katastrofa je 😦

    Sviđa mi se

    • ja koristim neki iz onog mog starog seta kistova s Fraulein38.com, neki na sklapanje onako… a gle, možeš uzeti bilo koji mali kist za sjenilo, najbolje sintetički i to će ti isto biti super… zna biti onih malih za korektor i tako to …u Mulleru recimo 😀

      Sviđa mi se

  2. par puta sam vidjela neke njihove proizvode na šminkerice, ali nisam imala pojma da je kataloška prodaja 🙂 to na fora ko avon i orifflame?

    Sviđa mi se

  3. e to ja zovem recenzijom!! slike su ti predivne i ti si predivna , a ruževi su svakako za isprobati- samo, meni se najviše sviđa onaj prvi 🙂 idealna nijansa za na posao !

    Sviđa mi se

  4. ovaj zadnji ti stoji za umrt 😀 nisam te baš zamišljala s takvim ruževima, ali kad sam vidjela onu sliku na faceu *-* girl crush ahhaha

    Sviđa mi se

  5. Odlična recenzija,divne nijanse ruževa ali mislim da za taj novac u drogerijama ima puno sličnih nijansi po nižim cijenama.Naravno, tko si može priuštiti nek uživa u ovim ruževima jer su nijanse krasne,pogotovo ciklama *.*

    Sviđa mi se

  6. Ja kupujem njihove proizvode jednom mjesečno, jako sam zadovoljna, te zaista brzo stignu! Najviše mi se sviđa ruž dragoljub narančasta, baš je osvježavajuća! Slike su ti predobre!! Kaj si možda već otišla na more?

    Sviđa mi se

Komentiraj