MUA balzam za usne – Sweet kiss

Nije prošlo dugo kako sam pisala o Labelo lip butteru, no svejedno moram s vama podijeliti još jedan sličan proizvod koji obožavam.

???????????????????????????????

Radi se o MUA balzamu za usne okusa/mirisa/boje Sweet kiss kojeg trenutno nema na stranici, što bi značilo da je vjerojatno „out of stock“ :D, što bi onda značilo da je super :D. I da za čudo, ove nijanse na stranici  poprilično odgovaraju onima u stvarnosti…Šteta što baš ova moja nijansa nedostaje :D.

???????????????????????????????

I jest, da. Boja mu je fantastična, ovako kada ga gledamo u kutijici. Kada se stavi na usne, boja na žalost ne bude niti slična. Dobijemo neku ispranu ružičastu boju i puno,puno sjaja na usnama.

???????????????????????????????

Na svu sreću, to lijepo izgleda, za razliku od onoga što Labelo lip butter ostavi na vašim usnama. I da se razumijemo, nanosim ih na isti način – znači usta tutnem unutra :D.

???????????????????????????????

Tekstura im je dosta slična, prvo je prilično tvrd, no nakon nekoliko uporaba se omekša i postane prilično mekan od gore. Nadam se da shvaćate što mislim :D.

Što se tiče njegujućih svojstva, čini mi se da ovaj balzam nije baš toliko odličan kao onaj Labelo, ali u svakom slučaju pomaže, usne budu mekane i glatke tokom dana, i imaju lijepu i sjajnu boju.

???????????????????????????????

Miris ovog proizvoda je divan, pomalo voćni i pomalo slatkast, samo, ja sam u početku, kada sam ga dobila mislila da je odvratan (po pokvarenim kiselim krastavcima) jer sam bila bolesna :D. Tako da eto, nemojte ga njušiti ukoliko vam nos ne radi kako treba :D.

Što se tiče njegove veličine, radi se malo većoj kutijici, tipa upravo one koju stalno spominjem u usporedbi, no količina koju dobijete je 10g.

???????????????????????????????

Kad već pričam o ambalaži, ona je plastična, ne pretjerano kvalitetna, no funkcionira. I da, slova na poklopcu su skroz čudna, na slikama izgledaju mutno- no ona su zapravo u stvarnosti takva- mutna. Boja poklopca je u biti dobivena sitnim ružičastim točkicama, koje na slikama izgledaju kao kada pokušavate uslikati monitor svog računala- previše riječi o glupoj ambalaži, ali to me stvarno iziritiralo. Naravno, ukoliko niste bloger i nemate potrebu slikati svaki proizvod prije korištenja, to vam neće ništa značiti :D.

???????????????????????????????

Cijena ovog proizvoda je 2 funte, što mislim da je sasvim u redu, obzirom na ono što dobijete u ovom proizvodu. Možete ga naručiti preko njihove web stranice, kao i obično.

Imate li iskustva s ovim proizvodom? Imate li možda neke druge nijanse? Kako vam se čini?

*PR proizvod

14 comments

  1. Ja sam kupila prvo jedan pa jos jedan i u zadnjij turi jos 2 😉 haha meni su odlicni i obozaaavamo ih i ja i moja kcerkica. A cijena im je super 😉

    Sviđa mi se

  2. eee bas sam dns gledala te balzame, i mislim si da mi je znat kak izgledaju na usnama, i dođem tu i evo post ko naručen 😀 da te pitam, na toj njihovoj stranici, koliko se proizvoda mora naručit da bi ti poslali? mislim dal se može uzet npr 1 stvari po 2 funte ili tak nesto ili bas mora preć nezz 10 funti?

    Sviđa mi se

  3. Jel se to meni čini ili si ti skoro njihov cijeli asortiman recenzirala 🙂 Jako pohvalno da naša blogerica ima puno MUA proizvoda,i da napiše realnu recenziju 🙂 Fora mi je ovaj balzam ali mislim da za tu cijenu ima boljih u našim drogerijama poput onih novih od Labella.

    Sviđa mi se

      • Mislim da kad bi recenzirala Labello Raspberry Rose bi još više bila u nedoumici 😀 I jedva čekam druge recenzije MUA proizvoda, pogotovo ako će na red doći i kistovi *_*

        Sviđa mi se

  4. Wow,koja razlika u proizvodu između ove dvije slike prije korištenja i poslije korištenja.U posudici mi izgleda drama,ali ne sviđa mi se efekt na usnama.Ne volim samo proziran sjaj na usnama.a baš su mi zapele za oko 2-3 nijanse ovog balzama.Šteta.

    Sviđa mi se

    • ma nije baš skroz proziran sjaj, ima malo svjetlo rozu bojicu… trebala sam staviti sliku cijlog lica, ovako izbloza se vide sve borice na usnama i tako to,pa ne izgla baš jako bajno…budem umetnila još koju slikicu 😀

      Sviđa mi se

  5. Izgleda prelijepo na usnama, efekat sjajila 😀

    Ja trosim 2 pakovanja nekog balzama ili stika mjesecno, prosto se trackam stalno kad sam kuci 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj