MUA MEGA Volume maskara

Nekidan sam vas bila obavijestila o paketiću koji mi je stigao od MUA-e, a već sam pronašla jedan proizvod koji me oduševio. Iako sam u nedavnom postu na Šminkerici spomenula jednu njihovu maskaru kao vrlo razočaravajuć proizvod, ovaj puta, situacija se okrenula za 180 stupnjeva.

???????????????????????????????

Cijena ove maskare je 3 funte, a možete je kupiti na MUA web stranici. Poštarina iznosi nešto manje od 5 funti, tako da ako se i odlučite na kupnju najbolje vam je nakrcati košaricu do maksimalnih 160kn. Količina je 7 ml, što je onako, srednje…Ako gledamo između 4,5ml i 11ml kako se obično kreću količine maskara u našim drogerijama.

Radi se o njihovoj prilično poznatoj MEGA Volume maskari, u jarko ružičastoj boji. Ambalaža je načinjena od dosta tanke i prozirne plastike (kladim se da do sada nikada niste mogli vidjeti koliko vam je maskare ostalo u ambalaži :D). doslovno se vidi proizvod do polovice, i onda oko onog gore dijela kroz koji izvlačimo četkicu van. Čudno, ali zanimljivo. Unatoč tome što nije ne znam kakve kvalitete, ambalaža savršeno čuva ovaj proizvod, ni nakon par padanja na pod se nije pokidala ili oštetila.

???????????????????????????????

Najbitniji dio cijele ambalaže maskare je naravno četkica, ova maskara ima na prvi pogled vrlo uobičajenu četkicu- samo što ona to nije. Na prvi pogled vas može podsjetiti na bilo koju veliku četkicu neke maskare, no njene „dlačice“ su duže, tanje i gušće nego kod drugih maskara. Osim što su duže i tanje, čine se i malo „labavije“ no ne u lošem smislu. To  vjerojatno doprinosi činjenici da ne bocu kapak kao većina ovakvih maskara koje sam probala. One jednostavno dotaknu svaku vašu trepavicu i čine ju debljom i dužom, što na kraju rezultira trepavicama s popriličnim volumenom, ali i dužinom. Ova četkica ne sljepljuje trepavice  čak niti nakon trećeg sloja, no uzrokuje grudice na mjestima gdje  četkica ne dopire dobro- tj. ne češlja ih dobro pa ne treba pretjerivati s brojem nanosa. Osim naravno ako ih netko voli, u što sumnjam 😀

???????????????????????????????

Tekstura ove maskare je srednje gusta. Dovoljno rijetka da ne ostavlja grudice u prva dva nanosa, i dovoljno gusta da ne spušta vaše trepavice nakon uvijanja što mi se posebno sviđa!

Boja je potpuno crna i ja sam zadovoljna, crnje od ovoga mi ne treba :D.  Što se mirisa  tiče, ja ga nisam osjetila uopće…

???????????????????????????????

Što se tiče pak trajnosti, reći ću samo da sam ju jučer nosila od 6 ujutro do 21 sat navečer,  s time da sam se popodne malo izležavala! Na kraju dana bila je skroz na mjestu. Malo su mi se trepavice spustile i to je to. Nisam primijetila da mi se trusila, izgubila boju ili nešto slično.

Na slikama ispod će te moći vidjeti moje trepavice bez ičega, uvijene i s jednim , dva i tri sloja ove maskare.

??????????????????????????????????????????????????????????????Prvi sloj maskare.

??????????????????????????????????????????????????????????????Drugi sloj maskare: Pojavljuju se lagane grudice na svim trepavicama.

??????????????????????????????????????????????????????????????Treći sloj maskare: Pojavljuje se još više grudica 😀

??????????????????????????????????????????????????????????????

 I dokaz da ni nakon tri sloja trepavice nisu slijepljene:

???????????????????????????????

Kako vam se čini ova maskara? Biste li ju kupili ili mislite da ima i kod nas boljih maskara za istu cijenu?

*PR uzorak

22 comments

  1. Bas je sada koristim,morala sam probati, nije mi baš koliko sam očekivala,…Češljići su super dugi,i kad sam je otvorila,pomislih “wooow”,ali nije mi rezultat baš poseban! Za tu cijenu je solidna, ali ako je mjerimo sa npr.Maybeline One by one volume express,meni je Maybeline puno bolja,daje puno bolji volumen! Ova MUA samo fino razdvaja trepke što može postići i češljić…čak ni ne produljuje dovoljno! Solidan proizvod za tu cijenu,ali puno više am očekivala.

    Sviđa mi se

  2. Meni je najdraža MUA eXtreme Curl ima lijepo srebrno pakiranje i zakrivljenu četkicu za nanošenje…. Daje mi wow volumen… Inače imam žute trepavice koje su problematične, ako četkica nije dobra nikako ih ne mogu obojiti skroz do korjena…. Ova Mega Volume maskara… meni je super, ali mi je četkica koma zbog nje dobiješ grudice. Formua je ok, probaj koristiti drugu četkicu za nanošenje.

    Sviđa mi se

  3. ja sam napokon dobila, extreme volume, i nikad nisam imala maskaru koja jače miriši, ima super četkicu, jako lijepu boju, al suha je i trusi se.

    Sviđa mi se

  4. Zanima me jel imaš neki novi fotoaparat ili? Slike izgledaju super, puno bolje nego prije i kako dobiješ onu bijelu pozadinu i tako da ono što slikaš bude u prvom planu, a pozadina pomalo zamagljena? Ubija me tooo 😀

    Sviđa mi se

    • koristim svoj stari fotić u biti 😀 bijela pozadina je bijeli papir u biti, a slike su zamučene sastrane jer je objek u fokusu,a sve izvan njega je malo blur i to je to… makro i super makro opcije na fotiću…. a to što slike bolje općenito moram zahvaliti suncu koje se počelo pojavljivati… možeš i mobom napraviti dobru fotku ako imaš odlično osvjetljenje 😀

      Sviđa mi se

  5. tek sam sad skontala da imaš i svoj blog…do sada sam te pratila samo na šminkerci,a li presretna sam sada kda sam otkrila da imaš i blog 😀 pratim te 😀 btw ove slike u naslovnoj- MRAK!!!!

    Sviđa mi se

  6. Htjela sam ju uzeti no zbunilo me to što je kao ima pola 😀 no opet tko garantira da u ostalim maskarama nije tak samo mi to ne vidimo 🙂 a i nije bilo previše pozitivnih recenzija.

    Sviđa mi se

    • ma sigurno ni u druge maskare nisu pune, samo to ne možemo vidjeti… Što se tiče drugih recenzija, ja ih nisam gledala, meni je četkica mrak, radi odličan posao….samo, sama tekstura maskare…onak, prolaz, ali ništa više… nadam se da ću uspjeti tu četkicu ugurati u MF FLE na primjer 😀

      Sviđa mi se

Komentiraj