Manhattan Clearface All in one gel za umivanje

Nedavno sam dobila na isprobavanje jedan Manhattan proizvod, u potpuno novoj, privlačnijoj ambalaži. Radi se naime o All in one gelu za umivanje, iz njihove Clearface linije koja je cijela dobila novo i ljepše ruho.

582659_548201975192147_1758511806_n

Ako ne znate, ova linija je namijenjena problematičnoj koži , a sastoji se od pilinga, kreme za lice, gela za umivanje i ovog All in 1 gela za umivanje koji sam si ja izabrala.

???????????????????????????????

Količina ovog proizvoda je 150ml, što je manje-više standardno i trebalo bi vam biti dovoljno za barem dva mjeseca. Za njega trebate izdvojiti 39,90 kn, a možete ga kupiti u Bipa prodavaonicama.

Da ne bude zabune, ja još uvijek imam suhu i osjetljivu kožu, no, isto tako, imam i mitesere i nečistoće kojih se želim riješiti. Pronaći gel za umivanje za moju kožu koji djeluje i ne uzrokuje mi iritacije mi je do sada bilo nemoguće, stoga sam uvijek koristila neke za drugi tip kože, i imam par koji odlično funkcioniraju. Odnedavno sam i ovaj Manhattanov All in one gel za umivanje uvrstila u tu skupinu.

???????????????????????????????

Tekstura ovog gela za umivanje prilično je gusta, ne razlijeva se čim ga stavite u ruku, a nije baš ni potpuno čvrst. Prozirne je boje i sadrži male plave kuglice koje se otapaju u dodiru s vodom, i na koži ih ne osjetite.

???????????????????????????????

Miris mi je pomalo voćni, blago citrusni ako mi nos radi ispravno (a bolesna sam već neko vrijeme :D). Sve u svemu , miris je ugodan i ne traje dugo na koži nakon umivanja.

Radi se o gelu koji je namijenjen pranju lica tokom kojega vam pruža hidrataciju, tonira kožu, a možete ga koristiti i kao masku za lice.

???????????????????????????????

Što se tiče samog pranja lica, moram reći da odlično skida svu šminku i nečistoće s lica. Pri tome ne isušuje moju kožu ( tu djeluje ovaj dio s hidratacijom), a nakon svega na mojoj koži ostavlja divan osvježavajući osjećaj. I ne mislim osvježavajući samo od čistoće, već me kože stvarno pomalo hladi, ali ne neugodno. Samo, nemojte očekivate nešto previše pjene :).

???????????????????????????????

Što se tiče ovoga da je i toner, iskreno, nikada nisam vidjela svrhu tih tonera, nikada mi niti jedan nije napravio neku razliku na licu (osim kojekakvih iritacija) , i davno sam ih prestala koristiti. Možda zbog toga na ovaj dio nisam obraćala posebnu pažnju niti vidjela bilo kakve rezultate po tom pitanju.

Koristiti ovaj gel kao masku mi je najdraži dio priče. Nanesem ga u malo debljem sloju preko cijelog lica (suhog i očišćenog)  i držim nekoliko minuta. Za to vrijeme počnem osjećati lagano hlađenje i osvježenje. Nakon toga samo ga isperem običnom vodom, a sam osjećaj se zadrži na koži još neko vrijeme. Kao što sam već spomenula, dovoljno je gust da ne curi s lica kada ga stavite kao masku, pa se toga ne morate bojati.

???????????????????????????????

Što se tiče borbe s miteserima, na  tvrdokornim mjestima poput nosa i brade nisam primijetila neko veliko poboljšanje, no to nisam doživjela još od nijednog gela za umivanje, jer bez pravog kozmetičkog tretmana sumnjam da išta može pomoći. S druge strane, miteseri s čela i dijelova lica oko nosa su gotovo potpuno nestali, na prste jedne ruke ih mogu izbrojati.

Rok trajanja mu je 24 mjeseca od otvaranja, što je i više nego dovoljno da ga potrošite. Sve sastojke možete vidjeti na slici ispod.

???????????????????????????????

Jeste li isprobali neke Manhattan Clearface proizvode? Koji vam je najdraži?

*PR uzorak

25 comments

  1. recezija super 🙂 je da sam je tek jutros skužila, ali nema veze – gel je kupljen i ubrzo slijedi isprobavanje 😀 imam jako suhu kožu lica koja se ljušti i tu mi je balea aqua serum jaaaaako pomogao – ne mogu zamisliti dan da ga ne stavim na lice 🙂 ali nakon toga ide debeli sloj neke hidratantne kreme… Do sad sam koristila vlažne maramice za skidanje šminke, ali mislim da mi ne pašu (barem ne Baleina, obično bijelo pakovanje ) jer mi užasno zatežu lice.. a imam i crvenilo na bradi koje se ne povlači već 2,3 mjeseca… i naravno, pokoji prištić na bradi i vratu (posebno kad sam u PMS-u) :O eto, nadam se da će mi ovaj gel biti od koristi- ako ništa drugo, poslužit će bar kao osvježavajuća maska 😉

    Sviđa mi se

  2. super recenzija 🙂 ja imam tekuću podlogu i puder u prahu iz ove kolekcije, ostalo zasad nisam probala.. P.S. meni je soda bikarbona odlična za mitesere, proširene pore, ožiljke i ostalo 🙂

    Sviđa mi se

  3. svidja mi se,koristila sam neutrogenu,vichy i bebe young care i svi su mi ok,inace nemam nekih problema s aknama miteserima pristicima uopce,ali imam suhu kozu i nekada mi se u pore nosa nakupljaju necistoce,sto od sminke sto znoja i slicno,pa volim imati preventive radi,tako da cu isprobati i ovaj…mogu li dobiti preporuku neke dobre kreme ili seruma za suhu kozu..to mi je jedina frka..koza mi je suha i pomalo se ljusti na nosu,celu i pomalo obrazima..pa trazim neko kvalitetno rješenje 🙂 primam prijedloge i unaprijed zahvaljujem 🙂

    Sviđa mi se

      • E odlicno,hvala na prijedlogu,koristila sam i jos uvjiek povremeno koristim becutan ali mi je dosta masna,a manje hidratantna….svidja mi se ova bioderma,ali iskreno sada sam gledala recenzije i najvise mi se dopada po opisu ovaj balea serum,sutra ga idem kupiti i pronaci neki dobar puder s dobrim prekrivanjem za suhu kozu….nadam se da cu imat srece,jer dosada svi isprobani su mi se sasusili na mjestima :/ Oh,help me God :/
        hvala na prijedlogu,pokusat cu sa serumom def!

        Sviđa mi se

  4. Ovo mi se čini odlično, ali imam pitanje.. Je imas za preporuku neku masku ili piling za lice koji pomaže rješiti se mitesera? Do sad nisam imala problema sa time, al sad sam ih puna.. Ako znaš hvala ti unaprijed puno 🙂

    Sviđa mi se

    • iskreno, nemam… jedno vrijeme mi je pomagala neutrogena, ona njihova pink grapefruit linija, ali nekako je prestala :/ otkad koristim ovaj manhattan gel, nisu se pojavili novi, ali isto tako, nisu ni nestali ovi koje sam imala.
      ja bih ti preporučila jedan dobar kozmetički tretman gdje bi ti kozmetičarka sve istiskala ( i to barem dva puta godišnje), a nakon toga ti trebaš samo održavati lice…meni osim toga ništa en pomaže…

      Sviđa mi se

      • Mislim da kad kozmeticarka istiska da napravi uzas na licu, ne znam kako se djevojke uopste odlucuju na tako nesto, vidjala sam neke kojima je napravila takve rupice da je to upadljivije nego sto je bilo prije tretmana, i to u poznatim salonima, samo redovno ciscenje lica, sedmicni piling, zbjegavati pudere… Jer, nema nista ljepse od prozracnog cistog lica.

        Sviđa mi se

        • ne znam, meni je sve u redu s licem,a idem jednom godišnje… boli ko sam vrag dok tiska, kasnije izgledam koda su me bumbari izboli, ali preko noći se sve smiri i bude okej… uz to mi napravi i neke ostale gluposti i čišćenja prije i poslije (ali ne znam šta točno…)

          Sviđa mi se

Komentiraj