Sve po 20 kuna HAUL :D

Dugo već nisam pisala o novim stvarčicama u mojem ormaru pa mislim da je konačno došlo vrijeme za to. Trenutno štedim za svatove, uređenje kuće i tako to, no naravno da nisam mogla odoljeti nekim stvarčicama, koje sam pogađate, ulovila na sniženjima!

Započeti ću s Ann Christine u Portanovi gdje sam slučajno zalutala s frendicama dok su imalo neko masovno sniženje. Brdo stvari je bilo po vrlo niskim cijenama, uključujući i kapute po 40 kn!! da, dobro ste čuli, samo, kad sam ja došla ostali su samo neki veliki brojevi  😦 očito mi nisu bili suđeni, a iskreno, nisu niti bilo nekakvi. Druga stvar je bilo donje rublje sniženo na 20 – 40 – 60 kn s preko 100 :D. S time sam imala sreće i uhvatila sam predivne komade koje vam ipak neću pokazati :P. No dobro, dosta o tome što nisam, a evo što jesam kupila!

Prva je ova divna haljina sa vrlo sitnim plisiranim uzorkom. Na prvu se čini crnom, no zapravo ima nekakav plavkasti odsjaj, ali nije svjetlucava….Hm, katastrofa opis, ali nadam se da će te uspjeti vidjeti na slikama što sam htjela reći. Najbolja stvar kod ove haljine su otvorena leđa kojima sam opsjednuta, no iskreno, ne daje mi se 200 -300 kn na haljine koje su trenutno u trendu, tako da kada sam pronašla ovu za samo 40 kn (bila je 250) nisam mogla doći k sebi od sreće. Nisam ju niti isprobavala samo sam ju utrpala sa ostalim stvarima ne gledajući ni veličinu ni ništa ahhaa, na sreću štima. Čak sam skontala kako ju mogu nositi i s grudnjakom :D.

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Druga je ova majica bez rukava, prilično širokog kroja koji mi se sviđa jer zbog njega majica ne izgleda previše svečano, no kada bih htjela, mogla bi ju napraviti da izgleda i tako :D. Danas rasturam s opisima nema šta… Te šljokice/perlice na svu sreću ne grebu (imala sam majica koje nisam mogla nositi jer su me grebala ispod ruku…) i ja sam oduševljena njome. Cijena joj je bila 20 kn, a snižena je s 130 kn mislim :D.

????????????????????????????????????????????

Iduća majica nije baš nešto totalno moj stil, no za na traperice i možda uz neki sakoić mislim da ću ju itekako nositi :D. Malo je neobičan model, rukavi su nešto duži i skroz uski, a ostatak majice je prilično širok. Cijena joj je bila isto 20 kn (snižena sa 120kn).

??????????????????????????????????????????????????????????????????

I posljednja majica iz ove trgovine je ova koju sam opet uzela malo preveliku  jer nisam gledala…Čini mi se da bi ona trebala biti onako kratki top, a meni sada definitivno to nije jer dođe do ruba traperica, a ko mi jedan kraj padne s ramena, i duže. Nije da se bunim :D. Volim ovakve majice jer ih mogu nositi i na traperice ali i uz skroz uske suknjice ili hlače s visokim strukom. Cijena joj je isto bila 20kn (snižena s 80).

????????????????????????????????????????????

Sada idemo na New Yorker. Ondje sam kupila samo dvije majice bez ruka, s čipkom uz ovratnik i na kraju majice, dosta su dugačke (preko guze) i obožavam ih nositi ispod uskih majica koje nisu dovoljno duge za tajice, onako, da ova donja čipka viri ispod majice. Ispričajte me zbog pogužvanosti :d, te majice ne peglam jer su uske i na tijelu tako ne izgledaju :D. Obije su bile po 20kn.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sada možemo krenuti na Kik, gdje sam u biti bila u potrazi za nekim dekoracijama iliti dijelovima za njih, a završila sam s hrpom košuljica. Nedavno sam gledala po trgovinama karirane košulje i sve su mi se činile pre skupe, a one koje bi odgovarale cijenom, nisu mi nikako stajale ili je materijal bio katastrofa. Nakon toga sam gledala na mojim krpicama, i nije bilo lijepih ispod 50-60kn što mi je malo puno opet za rabljenu robu i to u ko zna kakvom stanju i tko zna koliko staru. Na kraju sam ih pronašla u Kiku naravno!! Dok ih nisam krenula isprobavati nisam ni shvatila da se zapravo radi o muškim košuljama od flanela :D. Ulovila sam tri boje u S veličini i ja sam presretna :D. jesu malo veće nego što bi bile da su ženski modeli, ali za utrpati u hlače, preko bijele majice ili pak kao tunike su idealne!! Cijena im je bila 17,90 po komadu, a mislim da uz tu cijenu nema potrebe kupovati second hand odjeću heheh. Čim mi se operu i popeglaju ove košulje napraviti ću post o tome kako ih ja volim nositi :D.

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Osim tih košulja, naišla sam i na lagane, pomalo prozirne bluzice po istoj cijeni i naravno nisam mogla odoljeti. Totalno već vidim kako ću ih nositi :D. Ponovno, ostale su samo veće veličine, no nekako mi kod takvih „vrećastih“ stvari nije ni bitno jesu li koji broj veće ili ne :D. Ove zelenkastu si je već mama prisvojila. I da, puno bolje izgledaju kada se obuku nego ovako dok vise na vješalici.

????????????????????????????????????????????

I ti nije još sve, po smiješnoj cijeni od 34 kune sam pronašla i ovaj bapski kardigan :D. Baš mi je trebao takav neki malo duži jer onaj koji sam imala prije se doslovno počeo raspadati od nošenja…  Nije nešto jako debeo i topao, ali za prko nečega je savršen :D.

??????????????????????

S eBaya mi je stigao jedan zalutali kardigan na kojeg sam doslovno već zaboravila da sam ga naručila tako da mi je bio lijepo iznenađenje. Ali zbog toga na žalost više nemam sellera, no ima ih hrpa na eBayu pa možete potražiti, mislim da mu cijena nije bila veća od 10$. Kvaliteta nije baš ne znam kakva, no drži se i nakon par pranja, sve je na mjestu, čak i gumbići :D.

????????????????????????????????????????????

I sada krećemo na moje second hand stvarčice koje sam ulovila u maminom i bakinom ormaru. Prvo ću spomenuti ovu Tom Tailor traper jaknu koju sam pronašla u maminom ormaru, a sada mi savršeno pristaje a njoj sigurno neće nedostajati :D.

??????????????????????

Sve ostale stvari su iz bakinog ormara. Radi se zapravo o nekoliko košuljica, od kojih ni jedna nije mlađa od mene :D. Već mi ih ona davno htjela dati, samo , ja sam bila pre balava da bi cijenila takve stvari, a sada kada za lijepu i kvalitetnu bluzicu trebam izdvojiti minimalno 300kn, dobro su poslužile i te njezine.

Ova prva je u pastelno plavoj i zelenoj boji je starija od mene točno godinu dana jer je kupljena za vjenčanje mojih roditelja :D. još uvijek je u savršenom stanju,  a materijal je predivan, lagan ma uf 😀 jedva čekam da ju nosim u nekoj kul kombinaciji!

??????????????????????

Ova druga nema baš neku priču,ili je se baka nekim čudom ne sjeća, ali to ne umanjuje njezinu ljepotu :D. Znate da obožavam ljubičastu boju, tako da eto :D. Ova mi je košuljica u biti malo velika, no mislim da će uz suknje koje se nose na struku i ako je stavim u hlače ipak biti okej :D. Nema neki jarki uzorak i mislim da će biti odlična za kombiniranje i nošenje uz neki zanimljivi nakit.

??????????????????????

Treća košuljica je stara oko 35godina, a priča je malo tužna pa ću ja zadržati za sebe… Ona je napravljena od nekog čudnog materijala, nije niti svila, a nije niti nekakav „plastični“ materijal, šteta što nema etiketu nikakvu da provjerim :D. Kod ove bluzice mi se najviše sviđaju ovi rađeni detalji na grudima jer ju to čini posebnom. Totalno sam si već zamislila kako ću je nositi, jer mi ova stoji savršeno , dobro, il mi se tako čini :D.

????????????????????????????????????????????

I posljednja je najveća od svih i ima najčudniji uzrok koji u stvarnosti izgleda puno „mirnije“ nego a ovim slikama. Na njoj mi se najviše sviđa ova slatka kragna sa zaobljenim rubovima  i turbo široki rukavi. Nadam se da ću pronaći način da ju uklopim u svim stil odijevanja :D.

????????????????????????????????????????????

Zadnja stvarčica koju sam iskopala u bakinom ormaru je ova bordo crvena torbica, od prave kože s kojom sam se ja igrala kao klinka, a ona je još uvijek u svršeno očuvanom stanju! Baš sam se nekidan žalila da mi treba crvena torbica (e da, kada sam rekreirala one outfite) i sada ju napokon imam. na prvoj slici je još mokra jer sam ju brisala vlažnim maramicama, ali ipak sam stavila tu slikicu da je vidite u cijelosti.  Nije baš jako velika, no osnovne stvari koje vam trebaju stanu bez problema. Možete vidjeti na usporedbi s mojom rukom.

??????????????????????????????????????????????????????????????????

I posljednja stvar koju sam kupila, a ujedno i najskuplja hahah su cipelice za vjenčanje, barem se nadam da ću se suzdržati od kupove nekih drugih 😀  – no svejedno sam ovakve nude cipele jako dugo željela. Kupila sam ih u Aldu, a bile su snižene sa 600 ili 700 na 200 kn 😀 – ponuda koja se ne odbija-  a da ne pričam da su bile posljednje u mojoj veličini 😀 jej za mene 😀

 ????????????????????????????????????????????

I to bi bilo to od mene, što ste si vi kupovali ovih dana?

24 comments

  1. ovo je više fascinantno kako uvijek uspiejš pronaći tako odlične stvari za takve smiješne cijene 😀 ja bi tebe vodila u šoping svaki dan 😀

    Sviđa mi se

  2. ja ću tebe vodit u šoping da mi pronađeš ovako divne i jeftine stvarčice 😀 kada sam vidjela naslov članka misla sam da si bila u nekom sacond handu shopu 😀

    Sviđa mi se

  3. bas sam nedavno bila u Portanovi i u Stradivariusu je roba bila snizena tipa traperice koje su kostale skoro 300 kn na 60 i naravno da sam ulovila jedne krasne 🙂 nazalost jedne jer sam ja uska jako pa ocito nisu mogli prodat a ostali su bili ili veliki jako ili razabrani,tamo sam takodje nasla kombinezon isto tako zatvoren napred,plisani tamno plavi ima divan odsjaj za 60 kn (isto bio 260 kn) ledja otvorena,ja mislila da je haljinica 😀 u Kiku moja mama nasla isto ovakve kosuljice siroke i odabrala neku tigrastu s rozim uzorkom,veze se u struku ali nema ovu masnicu na kratu kao tvoje vec samo otvoreno takodje za 18 kn 😀 njoj se nije svidjela kad je probala kod kuce pa je dala meni 😀 jos ja onako ma sta ce mi to tako siroko,imam tanke ruke bla bla kad ono odlico izgleda : suknjicu isto nadjoh u Stradivariusu za 60 kn kao koznu duboku i snirana je sa strane 🙂 U Pitarelu si nasla patike za 230 kn na snizenju i to dosta modela po 50% nizoj cijeni 🙂 U AC nisam bila jer nikad nista ne nadjem tamo al zato moja frendica kad god ide nadje majice za 10 kn -.- Stradivarius me odusevio nikad nisam ni zalazila tamo jer mislim da su preskupi a sad sam nasla lijepih stvari 🙂 u New Yorkeru nadjoh sakoic crni s zelenim i rozim detaljima za 39 kn 🙂 bio isto nekih 300 kn a evo kombinezona 😀

    Sviđa mi se

  4. suuper 🙂 imam jedan crni sos od stare, dugi sa satenom kao podstava i cipkom preko koja je bas posebna…svi su me pitali odkud mi 🙂 eto, vec vidim da ces super skombinirat te kosulje 🙂

    Sviđa mi se

  5. Zbilja lijepe stvari si haulovala 😀 Najviše mi se sviđa prva haljinica (i ja sam razmišljala da uzmem tu iz AC, ali sam odustala jer mi ne treba crna, a i nisam fan tih otvorenih leđa jer volim nositi grudnjak ispod haljina – što je sigurno sigurno je :D), majice iz AC, prva košuljica iz kika i ova crvena karirana, kardigani (smiješno mi je ovo bapski, ja imam tako neki dulji i zovem ga djedovski :D) i prva košuljica iz bakinog ormara mi je prekrasna. I uvijek mi je zanimljivo za te stare stvari poput torbi, cipela, odjeće kako su neke stvari od prije 20-tak godina u odličnom stanju i danas, a neke što kupiš danas do godine su već isprane. Prije su stvari puno kvalitetnije izgledale. Ja ne mogu reći da će ijedna moja torba tako izgledati za 20 godina.
    I jesu li udobne ove cipele iz Alda?
    Ja sam si kupila samo trenirku i novčanik, ali čekam plaću, na piku mi je neka košuljica iz NYera.

    Sviđa mi se

    • pa možeš nositi grudnjak ispod te haljine 😀 ja sam prvo mislila sa čipkastim bandeau topom je nositi, ali kada sam došla doma i probala je, skontala sam da ova rupa an leđima nije jako velika (ja sam mislila da taj donji dio onak do guze dođe, ali je zapravo puno višlji). i fino onda obučem grudnjak, stavim jednu brtelu oko vrata, a ovaj dio dio di se kopča malo povučem dolje, ispod haljine i to je to 😀

      Sviđa mi se

  6. Fasciniraju me stvari iz bakinog ormara! Toliko lijepih komada odjeće koji su bačeni u zaborav. Kad sam kod bake obavezno prerujem sve ormare i ima toliko lijepih haljina i suknjica, samo što nažalost su moje tete i moja mama bile puno mršavije od mene pa ja u ništa ne stanem 😦
    Jedva čekam neki post da vidim kako si iskombinirala te košuljice 🙂

    Sviđa mi se

  7. a s tobom vrijedi ić u šoping 😀 DRUGI PUT TE ZOVEM I JA DA IDEŠ SAMNOM PA MI NAĐEŠ NEŠTO OD ROBICA :)))))))) cipele su jednostavne a lijepe…lajkam ih!!! ;)))

    Sviđa mi se

Komentiraj