MUA olovke za usne

Danas jedan kratki post o olovkama za usne, MUA naravno + tisuću slika na usnama jer su mi jednostavno predivne!! (Ne usne, olovke :D)

Cijena im je jednu funtu po komadu, a mislim da već i vrapci na grani znaju gdje ih možete kupiti i kako :D. Ako ne znate, evo link, ipak :D.

???????????????????????????????

Što se tiče njihove veličine, količina ne piše, no sasvim su normalne/ uobičajene veličine. Na poklopcima imaju šiljilo koje, gle čuda, stvarno i radi. I vrlo je praktično jer u žurbi ne morate tražiti ono neko koje znate da imate negdje 😀

Kad već spominjem žurbu, moram reći još jednu stvar. Prije godinu, dvije, nije mi padalo na pamet koristiti olovke za usne. Mislila sam da njih koriste starije žene, ili eventualno one koje žele tamniju crtu oko usana iz ne znam kojeg razloga…

???????????????????????????????

Sve u svemu, kao što vidite, sada ih volim. Znate zašto? Jer su praktične! Recimo kada žurim nekamo, radije posegnem za crvenom olovkom nego za takvim ružem… Lakše se nanose, preciznije su i na kraju krajeva, dulje traju na usnama. Jesam li spomenula koliko dulje ruž traje na usnama ako njih stavite prije njega?

Trend nošenja olovke umjesto ruža drastično se povećao otkrićem Essence i MUA olovaka za usne koje su odlične. Ja ću danas pisati samo o MUA olovkama, ali eto, i Essence valjaju, samo da znate.

Tekstura im je kao u običnih olovaka 😀 . Jedna od ovih mojih je shimmerasta, a ostale su mat i lagano sjajnog finisha. Na usnama su bez obzira na teksturu super mekane, predivno se nanose i morate priznati da vam nisam rekla da ne bi ni primijetile da se radi o olovkama.

???????????????????????????????

Trajnost je nešto veća ovim nijansama koje ne sadrže shimmer, no ni ta nije za baciti :D. Plus toga, uopće ne isušuju usne i uz njih vam ne treba ni balzam ni sjajilo-  dobro, pod uvjetom da su vam usne u relativno dobrom stanju.

Što se tiče sastojaka, evo popisa, ma šta god oni značili…Hitno se trebam baciti na proučavanje ovih riječi, no nekako mi izgledaju previše apstraktno za moj mozak :/

Cera alba,Ricinus communis oil, Mica, Hydrogenated palm kemel glycerides, Ceresin, Copernicia cerifera cera, Isopropyl myristate, Hydrogenated palm glycerides, Diethylhexycyciohexane, Theobrama cacao seed butter,Butylparaben, BHT ( CI 77891, CI 15850, CI 77499)

Mislim da je to sve što imam reći o ovim olovkama za usne, ukoliko sam nešto izostavila, a zanima vas, slobodno me pitajte u komentarima!

I sada su na redu swatchevi, naravno :). Meni nedostaje jedna nijansa, Softly Lined, no budem dopunila i ovu kolekciju s idućom narudžbom 🙂

PINK ME UP

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

RED DRAMA

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

BROODING PLUM

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jesam li spomenula kako su im simpatična imena nijansi?!

14 comments

  1. Evo ovako zeljela bih naruciti mua sminku, a vidim da ti imas iskustva s narucivanjem pa me zanima kada narucim sminku to mi dode na kucnu adresu?? i kako platim sminku? postaru ili? :O
    hvala unaprijed ❤
    btw. svida mi se jako sve sto radis, samo tako nastavi!! 😀

    Sviđa mi se

  2. Moram te pohvaliti, jer si ti ako se ne varam, jedina koja kad predstavlja neki proizvod pokaže ga na za to predviđenom mjestu. Ne znam, ali strašno me živcira kad neko predstavlja ruž za usne i onda povuće crte po ruci, isto tako i sa ostalim proizvodima. Ne znam zašto se to radi, vjerujem da postoji razlog, ali meni je ovako vjerodostojnije.

    Sviđa mi se

    • Ne vjerujem da sam jedina, ali znam da puno ljudi to ne radi… iskreno, i mene to ponekad živira 😀 ali znam i sama po sebi da mi ponekad ne uspiju slike na licu recimo, red je na tu recenziju i onda moram objaviti samo sa slikama na ruci, ali uvijek gledam da stavim i slike na na mjestu za koje je proizvod i namijenjen 😀

      Sviđa mi se

  3. Jao divne su! Nisam mislila da se mogu koristiti umesto ruza na celim usnama! Ako si to radila i na slikama, ond STVARNO vrede 🙂 Narucicu prvom prilikom 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj