My wedding -Part 3- Odabir vjenčanice

Dok se ostali beauty blogeri zabavljaju na BBD, ja ću pokušati malo zabaviti vas :D. Danas ću vam pisati o tome kako sam birala vjenčanicu, a ostale zanimljivosti ću ostaviti za neki drugi post o ovoj temi.

Capture6

Većina vas je vidjela moju sliku u vjenčanici i na mom pageu i na Šminkerici, samo eto, to nije jedina slika. Htjela bih zahvaliti osoblju iz salona vjenčanica Nikolina u Osijeku što su mi dopustile da se slikam, makar i mobitelom (iako sam imala fotić uz sebe, ali nekako, kad je to u biti zabranjeno bilo mi je glupo izvaditi makinu iz torbe i napraviti photosession tamo :D). I da, mobitel je razlog što su slike eto, takve kakve jesu!

Capture1

Isto tako bih isto to osoblje željela pohvaliti jer su bile nevjerojatno ljubazne, uslužne, na raspolaganju i sve što jedna mlada na dan isprobavanja vjenčanice treba dobiti. Neću se osvrtati na salone u kojima nisi dobrodošao ukoliko se ne rezerviraš termin (iako u salonu trenutno nema nikoga osim DVIJE prodavačice!!) , gdje te oblače u 6 brojeva veće vjenčanice  ili u kojima ne možeš niti doći do prodavačice jer ona trenutno radi „nešto pametnije“. Ne znam samo što im je pametnije i bitnije od klijenata, ali dobro , kao što rekoh, nakon par failova, naišla sam na salon u kojem sam se stvarno dobro osjećala!.

I da, ukoliko tražite ovaj salon po Osijeku, moram reći da se s nove lokacije sele ponovno na staru, i veći dio asortimana im je već u starom salonu, u staroj robnoj kući na Trgu Slobode.  Ja sam prvo otišla u taj novi salon i ondje sam vidjela i isprobala dvije vjenčanice koje su mi se svidjele. I dok ne zaboravim, Osijek nije jedini grad u kojem ih možete pronaći jer imaju dvadesetak salona po Hrvatskoj.

Capture3

Kada isprobavate vjenčanice pazite na te veličine, ja nisam vjerovala kolika razlika može biti u izgledu i samom osjećaju vjenčanice ako je prevelika! I po mojim saznanjima, korzeti se mogu smanjivati, ali nikada nije to to kao što bi bilo da je od prve bio u dobroj veličini!  Na sreću, u salonu Nikolina imali su jednu te istu vjenčanicu u nekoliko veličina pa sam mogla vidjeti razliku.

8

Prva je bila ona koju sam željela, ili sam barem tako mislila, uočila sam ju odmah s ulaza na vješalici na kojoj su bile zgurane i bočno izložene vjenčanice. Naravno, odmah sam rekla da je to ta koju tražim i htjela ju isprobati. I jesam, samo se nisam slikala u njoj ondje nego sam ju ponovno probala u onom starom salonu pa su slike zato od tamo.

2013-02-06 14.09.512013-02-06 14.13.402013-02-06 14.14.44

Sve u svemu, radi se o vjenčanici koja na gornjem dijelu ima štras i cirkone, a na donjem dijelu je skroz obična i napravljena od tila. Ova vjenčanica mi je bila malo velika i zbog toga dojam nije potpun, malo je bila i zgužvana od naprijed, na stomaku jer nije bila ispeglana i nije se dala dovoljno stegnuti na leđima.  Onaj manji model koji sam prvi isprobala savršeno je pristajao u gornjem dijelu, ništa nije padalo (a čim je mrvu velika to se događa), mogla sam se sagnuti, sjesti, okretati i sve… Ovaj drugi je isto okej, ali kada vam nešto pada i morate to natezati, jednostavno nije to to. Kada gledam slike svih vjenčanica koje sam probala, nekako mi se čini da ova koju sam toliko htjela na meni ne ostavlja onaj WOW efekt, kao na primjer ova  iduća.

2013-02-06 13.09.05

Ovu ogromnu vjenčanicu sam vidjela još u izlogu tog novog salona, pa sam ju i isprobala, eto, iz znatiželje, jer tko zna kada ću ponovno dobiti priliku da isprobam ovakvu divnu haljinu koja kao da je dolepršala iz neki davnih vremena :D. Efekt koji je izazvala kod prodavačica, unučice jedne od njih, moje tri prijateljice od kojih je jedna doslovno počela plakati i mene koja sam u njoj stajala jedno 15 minuta je jednostavno bio neizreciv!! Jest da je donji dio ogroman, ne znam kako bi u njoj hodala  među stolovima, ne znam kako bih sjela u auto ili stajala pored mog budućeg mužića,tj. On kraj mene, ahha…Ali to je jedina vjenčanica od ovih koje sam isprobala koja daje taj WOOOW efekt. Najljepše pristaje u gornjem dijelu, isprve je bila moja veličina, a donji dio je san snova! Jednostavno kada sam ju obukla sam se osjećala kao princeza- a ni s jednom drugom nisam imala taj feeling. Sve u svemu, mislim da se bacam na potragu za ovakvom vjenčanicom koja će u donjem dijelu biti barem mrvicu uža.

2013-02-06 13.55.57

Ova vjenčanica je unikatna i postoji samo jedna u cijeloj našoj zemlji. Je lijepa, divno pristaje i sve, ali nekako nije za mene… Više je za neko proljetno vjenčanje s tim svim cvjetićima i nekako se ne vidim u njoj, mada, jako se ugodna za nositi. Lako se kretati u njoj, no imam osjećaj da je kraća da bi ju nosila za tako, malo posebnije prilike!

2013-02-06 14.02.44

Ova vjenčanica je puno bolje izgledala na lutki nego na meni… Niti sam se dobro osjećala u njoj niti je ona tako izgledala na meni. Možda da je bila više zategnuta, nemam pojma…Sve u svemu nije mi se svidjela ni malo i bila je užasno teška…

2013-02-06 14.19.232013-02-06 14.20.292013-02-06 14.20.13

I za kraj jedna specifična haljina koja je daleko od mog užeg izbora, ali morala sam je probati unatoč činjenici da je bila broj 32 :D. Ona ima divan zadnji kraj vjenčanice koji se vuče po podu, a takvu nisam bila isprobala pa sam eto, morala iz znatiželje. Za čudo, prodavačica me ugurala u nju i zakopčala i to patentnim zatvaračem, a rezultat je struk koji izgleda kao da je photoshopiran. Gornji dio ove vjenčanice koje se u biti ne vidi dobro je rađen sa sitnim perlicama i predivan je izbliza. Samo nekako mi se čini da mi ne stoji takav skroz ravno rezani model. Donji dio nije nešto što ja želim, malo je puno too much čipke i tila i satena i još to sve iza… Ne znam,  nije baš za mene :D. Ja sam si valjda zacrtala što ja želim pa sve što nije u tim okvirima ne dolazi u obzir.

Za kraj, evo nekoliko savjeta ukoliko idete prvi puta isprobavati vjenčanice, a koje meni nitko nije rekao 😀 :

–          ponesite si bočicu vode jer je u  salonima jako vruće, a i vjenčanice su teške i tako to

–          obucite grudnjak bez naramenica ili onaj na kojemu se mogu skinuti, i najbolje neka bude bijele boje

–          ako vam je neugodno biti u gaćicama pred prodavačicom, obucite one debele crne najlonke

–          ponesite si svoje  štiklice, one u salonima su previše staromodne i rijetko kome odgovaraju, a  i pete su jako niske

–          imajte na umu ono što želite od vjenčanice i ponesite svoj stav sa sobom. Može se dogoditi da pod nagovorom pratnje ili prodavačice isprobavate vjenčanice koje vam se ne sviđaju, a pored tolikog izbora onih koje se vama sviđaju, nema potrebe gubiti vrijeme na nešto što znate da neće proći.

I to bi bilo to, nadam se da vas nisam previše zadavila informacijama i pričom, i nadam se da vam se svidio post :). Ako  jest, recite, pa ako budem ponovno išla u ovakve pohode , a hoću, obavezno ću vas obavijestiti o tome, no nekako se bojim da će taj pohod biti po Rijeci 😀 .

Sada je red na vas da mi kažete koja se vama najviše sviđa? Što mislite koji model mi najbolje pristaje? Koji od ovih modela biste vi izabrali za sebe?

77 comments

  1. Ajme, druga ti je stvarno prekrasna!!! Stvorena za tebe! I baš se vidi kako si zadovoljna u njoj, po širokom osmjehu. 🙂
    I ja se udajem za dva mjeseca i još sam cijela u tim pripremama. Prije par mjeseci sam i ja isprobavala vjenčanice i prije nego sam došla u salon maštala sam o tim širokim krinolinama, ali sam bila uvjerena da to meni neće stajati. Mislila sam da sam preniska za to i da će me pojesti, ali baš je suprotno. Prodavačica mi je čim me vidjela tutnula u ruke neku ogromnu vjenčanicu, da će mi kao ta stajati predivo. I tak je bilo, naravno! Probala sam i uske vjenčanice, skroz uz tijelo, ali nije to to. Uopće ne dolazi do izražaja.
    Smatram da vjenčanica mora biti malo raskošnija i da se mladenka u njoj mora osjećati posebno, ali i udobno. Na kraju sam se odlučila za malo uži model (ali ništa manje raskošni), čisto iz razloga jer sam se i ja bojala da se neću moći kretati u njoj cijelu večer. Za sad mi još nije žao, ali o tome mogu odlučit tek kad cijeli dan i noć provedem u njoj. 🙂

    Sviđa mi se

  2. Zeno uzmi drugu! 😀
    Apsolutno oduzimas dah u toj vjencanici. Jednom se zivi (i udaje- ne mislim doslovno, no kuzis me :D)!
    Super je kako oblikuje gornji dio ova zadnja, nestvarno dobro izgleda! 🙂
    Sada kada gledam tebe u tim vjencanicama, pitam se kako zene prezive citav dan u tim ogromnim haljinama, plus stikle
    na to i treba paziti da se ne uprljas! 😀

    Sviđa mi se

  3. ajme haljine su predivne….
    svaka čast tetama u nikolini i lijepim haljinama….

    meni je ova princeza jako lijepa i super izgleda….

    prva je isto lijepa, a ovu pod brojem 4 sam i ja neki dan isprobavala u petrovoj (zg)

    ja sam danas svoju ljepotici kaparila… trebala je biti sincerity al je prevagnula neka unikatna koja mi je malo ljepša danas bila… luna

    Sviđa mi se

  4. Druga je stvarno WOW na tebi.
    Ja bi razmišljala ovako: možda je vjenčanica br. 2. malo previše raskošna, ali mislim da je vlastito vjenčanje jedini mogući događaj gdje se može otići tako daleko da se pojavi u balskoj haljini. Samo tada i nikada više (vjerojatno). Zato…br. 2 !!!
    Želim ti sve naj…a što god obukla, bit ćeš lijepa kao i uvijek.

    Sviđa mi se

  5. Za početak sve pohvale tetama u Nikolini u Osijeku. Udala sam se jesenas i ovo je bila moja haljina…
    http://www.sinceritybridal.com/sin/3159
    Prva koji sam probala bila je ko i tvoja prva 🙂 (valjda taj wow efekt na prvu) Zatim sam u katalogu ugledala “svoju” vjenčanicu, probala i to je bilo to, više nisam ništa ni probavala.. Ima ono što mi se sviđalo al opet sam se super kretala u njoj. (inače, na slici izgleda da se malo vuče za mladenkom al nije tako )

    Druga je TA! super ti stoji..

    Sviđa mi se

  6. …hm ja sam se udavala prije skoro dvije godine…isprobala sam hrpu vjenčanica….ali kad sam obukla onu pravu to je jednostavno bilo to i to sam osjećala…nikolina stvarno ima dobar izbor,ali sam ja svoju na kraju uzela na drugom mjestu cijelu dan i noć sam bila u njoj nisam se presvlačila i bila je savršena….preporučujem curam koje imaju velike grudi da svakako zamole da im se prišiju take bretelice,jer inače haljina stvarno ne stoji kako treba….meni si ti u svakoj vjenčanici prekrana,ali ove raskošnije ti stvarno predivno stoje….želim ti da tvoj dan bude najljepši i da sve bude onako kako si si zamislila…. :-)))))))

    Sviđa mi se

  7. Predzadnja je moj favorit, iako si rekla da je teška ili neudobna, zaboravih već.
    A za svoju svadbu ne bih odabrala nijednu jer sve više naginjem tome da uopće ne budem u vjenčanici nego dugoj lijepoj haljini, ali o tome za hmm…ne znam…10 godina?

    Sviđa mi se

  8. evo kak sam si to ja posložila:
    gledala sam onaj sirena kroj, i u tome se ne da hodat a kamoli plesat,
    onda sam gledala te divne kakvu si i ti želiš,
    aliii bit će ljeto (nama je datum 3.8.) i onda si mislim da ću se skuhat, a osim toga šta mi ne paše je činjenica da će onda 6 drugih ljudi morat sa mnom ići piškit da mi drže tu haljinu…to mi je onako… ne znam
    ja sam sve više sklona ideji o nekoj onako kraćoj ili laganoj haljini iz jednostavnosti i praktičnosti,
    i super mi je činjenica da je to moj dan i da mogu taj dan nositi šta hoću, ali ja na svojoj svadbi želim biti pokretna, i da mogu skakutat i plesat i sa svima se slikat, i baš uživat…što zapravo dolazim do zaključka da će mi 4 x teže biti naći cipele
    daj nabaci i jedan post o cipelama, pliiiz

    i još jedna stvar
    nedavno sam pričala sa svojom frizerkom o svadbama i ona kaže htjela je bit ko princeza, imala je ogromnu divnu haljinu,
    nakon sat vremena joj je bilo naporno, nakon 3 sata u je već mrzila
    haljina je imala 15 kila!!!
    i samo se cijelu večer s njom mučila!

    e a mogla bi i jedan post o frizurama,
    to me isto muči
    puštam kosu, ali tek mi je malo ispod ramena, nemam pojma šta ću!

    Sviđa mi se

    • a dobro, kod emne na kraju 9tog mjeseca barem neće biti vruće pa mi to neće biti problem… i iskreno, obzirom na veličinu te vjenčanice, nije baš toliki problem kretati se u njoj i nije jako teška…ali obavezno ću pitati da mi smanje sastrane haljinu, da ne viri toliko 😀 straj me da ne porušam sve sa stolova hahha :d

      što se tiče ovih ideja za postove, mogla bih napisati tako nešto, samo da prikupim dovoljno materijala… nekak nisam inspirirana da napišem cijeli post smao o cipelama… -što bi vas zanimalo po tom pitanju?

      a o frizurama bih mogla, ono neke ideje i tako to 😀

      hvala na idejama u svakom slučaju :d

      Sviđa mi se

  9. i prva i druga ti divno stoje, mislim i ostale ali to su mi favoriti! druga je posebno prekrasna, samo ne znam koliko je praktična upravo iz razloga koje si i sama navela.
    želim ti da si nađeš savršenu, ipak se udaje jednom u životu…ili bi tako bar trebalo biti 😉

    Sviđa mi se

  10. u drugoj po redu si zbilja kao princeza, prekrasno izgledaš!!!
    I meni se sviđa kako ti zadnja stoji, iako, znam, rekla si da to nije to što želiš, ali zbilja ti lijepo stoji.
    Ja sam svoje vjenčanje odavno riješila pa ne bih za sebe odabrala ni jedan model. ,-)

    Sviđa mi se

  11. I meni se najviše sviđa druga. 😀 Dobro, možda je malo too much, al je prava onako Barbie vjenčanica. 🙂
    I tebi odlično stoji. Ja sam visoka i koštunjavo mršava pa si vjerojatno nikad neću moći naći neku takvu da mi stoji. Sreća je što volim i jednostavnije. Jesu li ti ove dvije lijepe? Baš me zanima mišljenje. 🙂 Hvala.

    Sviđa mi se

    • jesu da, druga mi je osobito divna…ja sam se jako dvoumila između takve sa čipkom ili ovih modela, ali sam skontala da mi ove puno bolje stoje…te zatvorene me pojedu cijelu, ali ako si ti visoka, vjerujem da bi ti takvi modeli predivno stajali 🙂

      Sviđa mi se

  12. prvi put kad san gledala vjencanice gledala san ih samo kao haljine. a onda san pogledala tvoj osmijeh u svakoj od njih i definitivno najveci i najlipsi osmijeh imas kad si u drugoj 🙂 a takav osmijeh bi tribala imat na dan svog vjencanja. zadnja ima prekrasan korzet al za tebe je druga pun pogodak 🙂

    Sviđa mi se

  13. Mislim da je super što si se mogla slikat, jer eto vidiš , ja sam po slikama zaključila koja je od ovih haljina najbliža tome što tražiš. i pri tom ne mislim samo na to kako koja haljina stoji, nego.. ak detaljnije proučiš slike, vidjet češ na kojoj si imala najveći, najljepši ili najiskreniji osmijeh.. 🙂 sretno s potragom. btw: čisto informativno.. da li bi ti recimo palo na pamet naručivat vjenčanicu iz inozemstva ili isključivo solucija: probam pa odlučim? pozzek

    Sviđa mi se

    • ma odlično je što su mi dale da se slikam, ovako mogu pogledati slike i realno odlučiti koja je najbolja, što bih htjela promijeniti i sve 😀

      što se tiče naručivanja iz inozemstva- no way 😀 jedna cura koju sam šminkala za vjenčanje je to napravila, i nije joj stigla, i doslovno je dan prije svatova išla tražiti drugu…koma :/ ja sam bila nervozna zbog nje, a ne znam kako bi podnijela da se meni to dogodi…- zapravo,znam, ja si to nikada ne bi ni dopustila…

      Sviđa mi se

  14. Prva mi je super, lijepo izgledas u njoj 🙂 a druga je stvarno ko iz bajke, preeedivna *__* imam tek 18 godina al jedva cekan taj dan da buden u tvojoj poziciji haha 🙂 obozavan vjencanja i vjencanice i uvik se divim curama kako bude predivne taj dan, a tako treba i biti zapravo 🙂 sretno sa svime!!!

    Sviđa mi se

    • ma joj ja sam se zadnjih godina nagledala takvih strašnih, kičastih vjenčanica da sam mislila da neću pronaći ništa za sebe i da ću si morat kupit običnu bijelu haljinu 😀 ali eto,na sreću, pronašla sam tih nekoliko koje su uz male prepravke po mom ukusu 🙂

      Sviđa mi se

  15. Drugi model ti presavršeno stoji, a i vidi ti se na licu da ti se jako sviđa. (:
    Četvrti model ti isto dobro stoji, posebno gornji dio. Mislim da ti ne stoje ovi ravno rezani korzeti. Imaš lijep dekolte, a ovi ravno rezani ga sakriju.

    Sviđa mi se

  16. Hej, druga vjenčanica ti je savršena i izgledaš kao princeza u njoj 🙂 , ali govorim ti iz vlastitog iskustva, prije godinu i pol imala sam svatove i uzela sam nešto stil te tvoje druge. Osjećala sam se predivno, no nikada više tako što….bila mi je preširoka, zapinjala sam svugdje, bilo mi je stvarno naporno, još sam imala problem da mi je podsuknja bila duža , tako kada sam hodala povlačila se ispod nogu..tako da 🙂 pazi i na to.. 🙂

    Sviđa mi se

  17. druga je bajkovita!!! a ti u njoj izgledas predivno 😀 razmisli jos jednom 😀 ili da ti barem malo prekroje da dolje bude uža a ne tako velika! preprepredivna je 😀

    Sviđa mi se

  18. Bez vrijeđanja samo te želim pitati kako ti na prvoj vjenčanici gornji dio može biti VELIK a sve ti kraj ruku i na leđima ‘salo’ ispada van.Ne moraš komentar objaviti no eto ja sam postavila jedno pitanje na mjestu.

    Sviđa mi se

  19. Ja uzivam da razgledam modele vjencanica iako ne planiramo vjencanje za jos godinu, dvije… Ali to je poseban dan i treba da se tada osjecamo kao princeze. Sve su slike prelijepe zaista. Iako si se odlucila koji ces model, ipak se da vidjeti da naizgled slicni korzeti razlicito pristaju, ovisno o gradji tijela. Ova vjencanica br.2 ti preeelijepo pristaje. Po mom ukusu su viska samo ove ruzice dole..ja volim jednostavan donji dio ali da je ogroman, kao npr ova vjencanica za koju mislim da bi i tebi odlicno pristajala: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=407045569366149&set=pb.198900450180663.-2207520000.1361636720&type=3&permPage=1
    Pogledaj i dvije o kojima ja mastam samo da ih isprobam ali daleko su mi 🙂

    Sviđa mi se

  20. niti jedna nije u mom stilu, tj. ne bih ih za sebe odabrala, sli prva s bolerićem i druga (posebno druga) na tebi su predivne- mislim da ne trebaš više tražiti 🙂

    Sviđa mi se

  21. Koliko si visoka?
    Ja također sam zaručena i u potrazi za haljinom,nemamo još datum,ali i to će brzo.
    Pošto sam užasno niska(158 cm) u svemu uskom izgledam kao krafna,široke još nisam probala.
    Ove tvoje su stvarno predivne pogotovo 2 i 4.Prvoj nešto fali,bar meni tako izgleda.

    Sviđa mi se

  22. Meni si najljepša u zadnjoj vjenčanici. Jednostavno mi je čarobna! I ti si čarobna u njoj 😀 A u drugoj si kao iz Disney crtića, i to kažem kao nešto pozitivno jer mislim da svatko na vjenčanju želi izgledati kao princeza.

    Sviđa mi se

  23. Izgledaš predivno u svakoj..baš sjajiš! Trebala bi biti model za vjenčanice! Meni se najviše dopala četvrta haljina, u njoj imaš jako skladnu figuru i stvarno je sama po sebi lijepa!

    Sviđa mi se

  24. Ja sam se pira riješila prije godinu i po dana i najveću muku su mi zadale cipele. Mislila sam da ću se namučit za nać vjenčanicu, ali na svu sreću nisam. Zacrtala sam sebi da ću je unajmit u salon Mila u Brnaze (kod Sinja) i stvarno sam je odmah taj dan našla. Istina, donila sam isprintane, koje su se meni svidile, neke su imale, neke nisu. Probala sam jednu čipkastu od Maggie Sottero koju sam vidila na internetu, ali kada su mi dale da probam i jednu po njihovom prijedlogu i to je bilo to. Još kako me moj otac gledao (i mama naravno, ali ja sam tatina velika maza još uvijek), brk mu se nasmiješio, dalje se nisam trebala mislit. Najbolje je bilo što ništa nije trebala prepravljat.
    Malo sam se zanila. Što ćeš 🙂 O tebi… Druga vjenčanica ti jako jako lijepo stoji. Mislim da je dovoljno vidit tvoj izraz lica u toj vjenčanici. To što si napisala da ne znaš kako bi hodala između stolova, kako bi sjela kraj muža… Možeš tražiti neku drugu vjenčanicu koja će imati malo manji donji dio, ali možda to ne bude to, možda ne bude dala taj WOW efekt koji ti je dala ova vjenčanica. Ne znam. To pišem sa svog gledišta. Draga moja, moj savjet ti je, ako ti se ta vjenčanica toliko sviđa, zanemari sve drugo. Ne brini, proći ćeš kraj stolova, budući muž će preživit tu večer. To će biti njegova večer, ali i tvoja i mislim da se tu večer trebaš osjećat kao princeza bez obzira jel nekome smeta taj donji dio ili ne. Bitna si ti.
    Zadnja vjenčanica ti također jako lijepo stoji, izdužuje ti struk. Jedina mana te vjenčanice je taj kraj koji se vuče po podu. Da se razumimo, on jako lijepo izgleda. Da ga se ide skratit to više ne bi bilo to. Ne virujem da bi htila da te svatko malo netko slučajno nagazi, da ne možeš normalno plesati.
    Eto, malo sam filozofirala po svome 🙂 U svakom slučaju, koju god odabereš bitno je da se tebi sviđa, da se ti u tome osjećaš kao princeza, da znaš da je to to. Unaprid ti želim puno sriće, ljubavi i dalje da ne nabrajam, u bračnom životu 🙂 Sretno!

    Sviđa mi se

  25. I meni je druga vjenčanica prekrasna i da sada mogu ponovno birati, odabrala bih nešto slično 🙂 Predivno ti stoji, ali najvažnije ti je uzeti onu u kojoj se ti vidiš i u kojoj se osjećaš udobno. jer, vjeruj mi, ne želiš cijelu noć biti i plesati u neudobnoj vjenčanici 🙂 Same po sebi su užasno teške i biti će ti vruće, pa zašto si još otežati 🙂

    Sviđa mi se

  26. iako je druga vjenčanica ogromna, najbolje ti stoji. na njoj sam najduže zastala i divila se, a sama nikad ne bih odabrala takvu vjenčanicu. al na tebi je stvarno bajkovita. čim ti je prijateljica na nju zasuzila, znaš da je to ta. 🙂 kad sam sa svojom prijateljicom bila u odabiru vjenčanice, i ja sam se rasplakala samo na jednoj koju je obukla. i tu je kupila. niti u njoj se ja ne vidim, al za nju je bila savršena… tak da, kaj te briga kaj budu drugi rekli, važno da se ti u njoj najbolje osjećaš. pa to je tvoj dan, možeš imati kaj god i kak god hoćeš! 😉

    Sviđa mi se

  27. Ona druga je prelijepa za cistu desetku, ali i prva takodje (10 minus 😀 )
    ova na kojoj kazes: “Niti sam se dobro osjećala u njoj niti je ona tako izgledala na meni. Možda da je bila više zategnuta” izgledas jako vitko u njoj, a sad neko zarad ljepote ce istrpiti, naprijed je lijepa, ova za koju kazes da je “dolepršala iz neki davnih vremena” mi se ne svidja u gornjem dijelu nikako, mozda je do slike pa se ne vidi, ili je uzivo bolje, ali gomila tih ruzica nije bas nesto wow

    Dakle, druga je VRH 😀

    Sviđa mi se

  28. u onoj ogromnoj sirokoj ti stvarno struk izgleda uze 🙂 meni se iskreno najvisesvidja prva vjencanica 🙂 nije presiroka i korset je stvarno divan 😉 ja recimo uopce nisam za vjencanice jer uvijek steknem dojam da mlade jedva cekaju da se izvuku iz nje 😀 ne privlace me,radije bi neku lujepu haljinicu 🙂 kad se moj brat zeni pretprosle godine njegova zena je odabrala haljinicu za vjencanje i ja sam se odusevila 🙂 kupila ju je u portanovoj u butiku ZAHARA nije bila bas cisto bijela ali meni se jako svidjela,na bretele s vecom ruzicom ispod gruci i ristalicima na gornjem dijelu 🙂 imala je ravne sandalice kako nebi bila vislja od mog brata 🙂 od gore je imala jos i bolero i bas se ugodno i lijepo osjecala mada su tad bile paklene vrucine 😀 posto sa ja mrsavica smatram da bi vjencanica na meni izgledala kao na vjesalici ali jednom sam u Vukovaru naisla na izlog s vjencanicama i bas sam nasla jednu malu za tako sitne cure,bas mi se svidjaala 🙂 pre neki dan isla sam u grad s mojima i prolazili smo pokraj salona Nikolina i bas sam se tebe sjetila 🙂 nego ti znaci jos nisi odabrala onu pravu?

    Sviđa mi se

  29. eto, ovak: meni ti je to katastrofa. zast tako siroko… ima predivnih vjencanica – lijepih i sofisticiranih koje nisu, primijetih naziv ovdje “torta”. tako da…. me don’t like. I nemoj sad brisat i zabranjivat komentare, molim lepo 😉 ova sa bolerom ti super savršeno stoji u gornjem dijelu, al zašto toliki til i tolike tone materijala dolje… mislim ok, tko voli – nek izvoli, meni je to onak… pogotovo još za niske mladenke.

    Sviđa mi se

  30. U drugoj vjencanici izgledas kao princeza iz neke bajke, barem mislim da je druga po redu 🙂 lijepo ti stoji, korzet je lijep i nenapadan, istakne taman koliko i sta treba 🙂 a pored nje, ne mogu preskociti ovu zadnju vjecnanicu, koju bih barem ja izabrala, jer ti struk zaista izgleda fenomenalno, a posebno mi se dopada kako je donji kraj duzi, kako klizi, poput neke kraljevske vjecnanice 🙂 jedino se meni dopada vise kombinacija takvog donjeg dijela i gornjeg u obliku korzeta, ja bih takvo nesto 🙂
    valjda nisam previse zakomplikovala haha 🙂
    moram samo da te pitam, posto sam i ja niska, .. uvijek sam mislila da cu imati problema s tim vjencanicama radi visine, izgledaju mi ogromneee, ali vidim da to tebi nije bio problem nikakav ..? 🙂

    Sviđa mi se

    • pa ak ćeš iskreno, ja sam se iznenadila jer sam mislila da će mi sve biti turbo dugačke…ali čak i bez štiklica su mi bile okej, ono do poda, ali ništa strašno…
      jesu ogromne dok ih ne obučeš, a kad ti teta sve to utegne, uopće nemaš taj osjećaj… bitno da ti gore sve štima (ko što sam rekla 10005 u tekstu) i onda ovo dolje ide samo od sebe…nemam pojma kak da ti objasnim, vidjet ćeš kad budeš isprobala jednu 😀

      Sviđa mi se

  31. Druga vjenčanica je jednostavno prekrasna, izgledaš predivno u njoj,blistaš, nema joj premca. Baš šteta što ti je prevelik taj donji dio. Meni se jako sviđa ova unikatna, jako mi je lijepa. Ova zadnja ima malo previše svega, korzet je divan i onaj til i čipka na šlepu, ali ovi nabori mi se nikako ne sviđaju. Sve u svemu predivna si!
    lp

    Sviđa mi se

  32. da, ova velka je stvarno WOW! krasne su,samo mi se zadnja ne sviđa,nisam fan takvih haljina,ja ih zovem torta 😛
    ja bi također tilastu haljinu,ali da je skroz jednostavna,znači bez perlica i kristalića i sličnog na korzetu, ALI s dodatkom boje. sad,bilo to “manje ekstremno” u obliku pojasa i mašne u nekoj jakoj tamnijoj boji,ili,san snova, til u duginim bojama. zaljubila sam se u rainbow vjenčanicu prije nekoliko godina i ne pušta me. zvuči možda grozno,al gle sliku 😀 http://offbeatbride.com/2009/06/rainbow-wedding ja sam inače takva razigrana duša 😀

    Sviđa mi se

  33. Ona s WOOW efektom je stvaarno WOOW.. istina da je ogromna, ali je preeedivna i predivnoo ti stoji. Iako se ne planiram udavat sljedećih 10 godina samo nastavi s ovim postovima, jaako je zanimljivo, a i nama koje nemamo sestre ili najbolje prijateljice pred udajom jaako zabavno. :))

    Sviđa mi se

  34. Ova 2. je stvarno OMG i još tvoj lijepi kes! Kad sam vidjela prvi puta sliku, bila sam onako :OOOO 😀
    Prva je jako lijepa, ali mi nešto ne štima kako stoji, a 3. i zadnja mi se ne sviđaju :/ 4. mi je najljepša i najljepše ti stoji, šteta što ti ne odgovara 😦
    Jedva čekam još ovakvih članaka 😀

    Sviđa mi se

  35. prve dvije ti jako lijepo stoje. ja osobno nevolim da je donjio dio od samog tila,vise volim da je saten,čipka i tu i tamo koji detalj sa perlicama,ne previse. taj salon je prije bio u mom kvartu ali su sad preselili. uvjek ostanem zapanjena ispred njihova izloga jer se nezna koja je ljepša od koje,od onih sirena vjenčanica,uskih,dekoltiranih,sa i bez naramenica,rukava…. izbor je zbilja bogat!

    Sviđa mi se

Komentiraj