MUA BB Krema

Odlučila sam vam prvo natipkati recenziju BB kreme koja me obzirom na to da nisam očekivala ništa, u potpunosti osvojila! Mislim, i izbjegavam pisati o stvarima koje mi se nisu svidjele, pa ono :D. Što kažete na neki poseban post o takvim proizvodima?

???????????????????????????????

Uglavnom, cijena ove BB kreme je 4 funte (oko 40kn), a ja sam je platila upola manje za vrijeme akcije od 50%, što je više nego odlična cijena za ovakav proizvod. Količina joj je nešto manja nego kod većine drugih BB krema, i iznosi 30ml. Znala sam da negdje mora biti kvakica :D, no osim toga, odnos cijene i kvalitete je odličan. Nekako sam primijetila da se dosta brzo i troši i užasno mi je bed zbog toga 😀 hahah , na svu sreću, nije skup proizvod, pa ne ga ne moram štediti :).

???????????????????????????????

I naravno, možete je naručiti s njihove stranice, najbolje kada nisu u igri nikakve akcije i popusti, a poštarina će vas izaći 4,95 funti, pa radije naručite više proizvoda (jer poštarina ne ovisi o količini), a vjerujem da će se dok završim sa svim recenzijama vaša košarica vrlo brzo napuniti :D.

Tekstura ove BB kreme je malo drugačija nego što sam naviknula da ona bude kod takvih krema. Na prvi dodir me podsjetila na onu običnu plavu Nivea kremu, jer je prilično masna i gusta na prvi, dobro, i drugi dodir.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Zbog njezine gustoće, malo se teže razmazuje po licu i najbolji rezultat će te dobiti ukoliko ju nanosite prstima. Nakon što ju razmažete, vrlo brzo će se „upiti“ u vaše lice, i taj teški osjećaj i „masnoća“ će nestati. Na licu ostaje samo blagi dewy izgled kože koji oni koji preferiraju mat izgled neće pretjerano voljeti. Zato moram spomenuti i da ukoliko preko nje nanesete puder u prahu, riješiti će taj problem za cijeli dan :D, dobro, osim ako možda imate masnu kožu, no ovu kremu i tako ne bih preporučila za taj tip kože.

Što se tiče nijansi, ja sam uzela najsvjetliju nijansu „light“, a možete ih kupiti u 6 različitih nijansi, među kojima mislim da bi svatko mogao pronaći nešto za sebe. Njih možete provjeriti na njihovoj stranici.  Na google-u imate hrpu swatcheva, pa nisam htjela “krasti” tuđe slike :D.

Prekrivanje je vrlo dobro. Prištiće i jače izražene crvene točkice po licu morati će te sakriti korektorom, no ova krema će vam sigurno izjednačiti ten, prekriti slabije podočnjake i crvenila te još uz to hidratizirati kožu tokom cijeloga dana. Ja bih se usudila reći da vam daje pokrivanje poput nekog prosječnog tekućeg pudera. Što se tiče dijelova na licu koji se ljušte, neće ih sakriti, no ja još nisam pronašla neki puder/bb kremu koja to čini, tako da, ukoliko imate takvih problema, riješite ih pilingom prije nanošenja ovog proizvoda.

Što se tiče trajnosti, primijetila sam da se relativno brzo skine s mjesta koja često diram rukama, poput vrha nosa i brade ako ju ne fiksiram puderom u prahu. Ostatk lica je okej, traje cijeli dan.  Ako pak to učinim, ne miče se s lica tokom cijelog dana. Zbog te svoje gustoće se čak niti vodom ne skine ukoliko ne upotrijebim neko pjenušavo sredstvo za pranje lica.

Ova krema ima jako, jako slabi miris po nekom kozmetičkom proizvodu, i doslovno morate umočiti nos u nju da bi išta osjetili. Svi koji mrze mirišljave make up proizvode, slobodno možete kupiti ovaj proizvod :D.

Ambalaža je obična tubica, od meke plastike s vrlo malom rupicom kroz koju izlazi proizvod, što je odlično za doziranje istoga. Pri prvoj upotrebi morati će te maknuti ovu srebrnu foliju, nemojte pokušavati tiskati kao majmuni i ne gledati je rupica uopće zaštićena jer bi vam moglo sve eksplodirati- i ne kažem da mi se to dogodilo, ali da sam tiskala još koju sekundu- sigurno bi :D. Nije da puca od ljepote, ali na to sam već naviknula s MUA proizvodima, na nečemu moraju štedjeti 😀 bitno da ono što je unutra valja :D.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Što se tiče sastojaka, u njih se stvarno ne razumijem, ali očito ne sadrži ništa što bi moglo nadražiti vašu kožu, peckati, uzrokovati osip ili crvenilo, jer, ja je koristim već više od tjedan dana i ništa mi se nije dogodilo, a znate moju kožu hehe! Dobro osim par bubuljica, ali to pripisujem PMS-u :D. Ako se razumijete u sastojke, pogledajte ih na ovoj slici, ako nešto ne vidite dobro, a zanima vas, recite pa vam budem napisala :).

???????????????????????????????

Na slici ispod možete vidjeti usporedbu s Garnier BB kremom u light verziji (lijevo na slici, tamnija). Razlika je očita u boji, ali u teksturi i ne toliko,barem ne na pogled. Znam da vas puno ima tu Garnierovu, pa eto, samo da vidite usporedbu nijansi.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

I za kraj možete vidjeti kako izgleda na licu.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kako vam se čini ova kremica? Koja je vaša najdraža BB krema? – moja je ova, totalno je potukla Garnierovu :D.

11 comments

  1. Meni je Garnierova koma, izgleda jako prirodno na licu. Prekrivanje je nikakvo, masna je jako. Mislim da cu se i dalje drzat tekucih pudera

    Sviđa mi se

  2. ako je masna i teška, super, i ak ima kakva svjetloroza boja, isto super. meni svaka prerijetka i nedovoljno teška.. Ona Deborah se lijeva svud okolo kolko je rijetka.. i prežuta ili prenarančasta, naravno. ove Garnier sucks.

    Sviđa mi se

  3. Lijepo izgleda 🙂 Ja sam si naručila u nijansi light rose pa sada čekam da mi dođe da je isprobam. Nisam zaista očekivala ništa posebno od nje, ali vidim da se tebi svidjela, a i ima dobro prekrivanje – ništa preteško i pretjerano, tako da joj se baš veselim 🙂

    Sviđa mi se

  4. i onda se ja pitam zašto meni ovako blijedoj nije odgovarala garnierova krema? ajme kako je to tamno 😀 hmmm sviđa mi se kako izlgeda na licu, možda i naručim 🙂

    Sviđa mi se

  5. nije losa.imala sam Garnierovu za suhu kozu al mi je nijansa bila tamna zato me ova za normalnu i masnu u light nijansi odusevila,odlicno prekriva 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj