NUXE Suho ulje

Hmmm, kako svi danas nešto dijele, odlučila sam se i ja na to. Samo, prije toga, morate pročitati moju recenziju ovog mog malog luksuza u staklenoj bočici.

???????????????????????????????

Kao što vidite, radi se o Nuxe suhim uljima. Ja sam relativno dugo patila za njima, i prošlog ljeta sam si konačno priuštila jedno. Ovo bez šljokica, u količini od 50ml, a možete ga pronaći i u količini od 100ml u istoj ambalaži ali s pumpicom.

???????????????????????????????

Uz to, nedavno sam dobila dva mini suha ulja za recenziranje. Jedno je isto kao ovo što imam, a drugo je moje nepreboljeno- ono sa zlatnim šljokicama, tako da sam se njemu neizmjerno veselila, i pssst, ali to mi se više sviđa :D.

???????????????????????????????

Cijena ovih proizvoda nije mala, preporučena cijena za 50ml je oko 140kn, a za 100ml 240 kn i naravno da tu postoji ALI, pogledate realno koliko sam ga ja potrošila u više od pola godine. Jest da ga ne koristim svakoga dana nakon tuširanja, samo u nekim posebnim trenutcima, kada se želim malo nagraditi i kada imam vremena za sebe- ali, nije to tako niti rijetko. Također, mogućnosti uporabe ovih ulja su beskrajne. Možete ih koristiti na tijelu, licu i kosi…staviti u kupku, razrijediti puder njime ili ga koristiti za masaže.

???????????????????????????????

Možete ga koristiti čak i kao parfem! Mene malo podsjeća na Chanel No.5 i nisam baš 100%  sigurna je li to istina, jer sam ga zadnji put pomirisala prije 5-6 godina i iskreno, nije mi se svidio. Kada sam prvi puta otvorila i pomirisala ovo ulje miris me odmah posjetio na taj parfem, samo, ovaj put miris mi se svidio. Čudno je to kako s godinama sazrijevamo i kako nam se ukusi mijenjaju :D.

???????????????????????????????

Najbolja stvar kod ovog ulja je to što je ono suho- i taj osjećaj morate isprobati (svaka teta u ljekarni će vam špricnuti malo testera na ruku), ne može se baš lako opisati riječima. Osjećaj je jednostavno fenomenalan! Upija se gotovo odmah, doduše, ovisi o količini koju nanosite – ako je nanesete u razumnoj količini i malo umasirate u kožu, odjeću možete obući nakon par minuta,a čak da ju i obučete dok se ulje nije upilo – neće vam ostati masne fleke na odjeći.

???????????????????????????????

Što se tiče nanošenja na kosu i lice, moram priznati da ga za lice nisam koristila. Znate da imam osjetljivu kožu i da sam napokon pronašla neke kombinacije kremica koje mi drže lice pod kontrolom pa nisam htjela riskirati!

???????????????????????????????

Što se tiče kose pak, isprobala sam, i nisam baš ostala fascinirana i ne bih ga preporučila za svakodnevnu upotrebu i zamjenu za neko ulje za kosu. U nekim situacijama kada nemate drugo može pomoći, zagladiti kosu i dati joj ugodan miris, no osjećaj pod prstima mi se baš ne sviđa previše. No možda je to samo moja osobna perspektiva i ne znači da će i vama tako biti.

???????????????????????????????

Ova ulja namijenjena su svim tipovima kože i čak i moju suhu kožu čine hidratiziranom i do dva dana. Što se tiče same ambalaže, ona mi se jako sviđa (prozirna je jel :)), više bih voljela da imam onu s pumpicom, ali eto, malo sam si škrta za ovakve proizvode pa eto mi na :). Ova skroz mini bočica nema niti ovu plastičnu zaštitu na vrhu kako ne bi previše proizvoda iscurilo van.

???????????????????????????????

Meni osobno nema neke razlike između ova dva ulja, osim što jedno ima šljokice, a drugo ne. Za ljeto svakako preferiram ovo SA šljokicama jer je koža predivna nakon nanošenja i divno se sjaji. Mislim, i nakon običnog ulja je divna, ali se ne sjaji :D. Vidjet  će te na swatchevima da to nije ništa previše šljokičasto, ako ga lijepo razmažete dat će suptilan sjaj vašim izloženim dijelovima tijela i učiniti ga pomalo preplanulim (meni izgleda koža tamnija s ovim uljem sa šljokicama). Imajte na umu da sam ja za swatch koncentitrala veću količinu ulja sa šljokicama na jedno mjesto i da nije bilo sunca već obična žarulja koja je trebala dati taj efekt 😦 .

Što se tiče sastojaka, bitno je napomenuti da sadrži čak  6 biljnih ulja– lješnjak, makadamiju, slatki badem, kamelija, gospina trava, borač  – te je iznimno bogato vitaminom E.  Na slici ispod možete vidjeti što piše na poleđini ulja. Uglavnom namjena, rok trajanja i tako to :).

???????????????????????????????

I za kraj, još malo zanimljivosti o ovom proizvodu:

  • Ovo je najprodavaniji proizvod za njegu tijela u Francuskim ljekarnama
  • Svakih 6 sekundi se proda jedna bočica ovog ulja
  • Jennifer Lopez se doslovno kupa u njemu, a Gwyneth Paltrow piše o njemu u svom blogu…I one su samo mrvica u moru slavnih osoba koje obožavaju ovaj proizvod!

Ovaj proizvod možete kupiti u ljekarnama!

I sada, NAGRADNA IGRA!! Kako sam spomenula, veliko ulje bez šljokica već imam, pa sam mini verziju odlučila pokloniti vama!

??????????????????????

Nagradna igra vrijedi od objave mog posta do 21.2.2013. u 00:00h , znači točno tjedan dana!

PRAVILA:

  1. Morate lajkati moju Facebook stranicu
  2. Morate lajkati Nuxe Facebook stranicu  (ako već jeste, okej)
  3. Morate biti pratitelj mog bloga
  4. Na slici s najavom nagradne igre na Facebook stranici se podpišite imenom, prezimenom i e-mailom pod kojim pratite moj blog
  5. Shareajte tu sliku javno na svom profilu
  6. Ostavite komentar na ovaj post odgovarajući na ova pitanja + vaše ime i prezime

–          Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega?

–          Jeste li ga ikada prije kupili?

–          Kada bi ga imali, za što bi ga najradije koristile?

I to je to, nećemo previše komplicirati ovaj puta :D.

Uživajte :**

66 comments

  1. Dobila sam Nuxovo suho ulje na poklon pa ga i koristim…kao što si i sama navela, za kosu nije baš nešto ali lice i tijelo je prekrasno nakon nanošenja..najveća prednost mi je to što se tako brzo upije! Koristim ulje bez šljokica jer nisam baš fun kozmetike i preparata koji sjaje 🙂 u svakom slučaju je predobro ali i preskupo pa ne znam da li bi si ga ponovo priuštila 🙂

    Sviđa mi se

  2. Bok, svima!
    Imam nuxe suho ulje obicno, super mi je za nokte :)))
    Imam malu bocicu od 50 ml i veliku od 100 ml.
    Meni se nekako cini da je ovo ulje u bocici od 50 ml dosta svjetlije od ulja u bocici od 100 ml !
    Ne znam da li je itko primjetio u ljekarnama razliku !?

    Sviđa mi se

  3. Nikad prije nisam kupila niti imala takav proizvod, ovo mi je kako da se izrazim.. “otkriće”:) Pratim ovaj blog i facebook stranicu tek par mjeseci, i nekako mi uvijek popravi dan.. čak se i vraćam starim postovima jer nekad i zaboravim kako je bitna briga o sebi, a pri tome ne mislim samo na osobnu higijenu, nego nešto malo iznad toga. Podsjetiš me koliko ima proizvoda vani i kako se svi mogu lijepo osjećati.
    Voljela bih posjedovat ovo ulje sa šljokicama. I definitivno bi ga koristila u nekim posebnijim prigodama, a prvi puta bi ga nanijela pri izlasku s dečkom jer me baš zanima dal bi muškarci reagirali na tako nešto, tj dal bi “skužio” neku malu promjenicu.. Dugo sam već u vezi (4 i pol godine), pa mi se čini da se nekako manje trudim.. Praćenjem ovog bloga , to polako mijenjam. Hvala ti na svim postovima. Ostani uvijek tako puna ideja i inspirativna. Pusa od mene:)

    Sviđa mi se

  4. Ovo ulje nisam nikad posjedovala, malo mi je preskupo..sad za zimu preferiram bez šljokica al mislim da je za ljeto ovo sa šljokicama savšeno!! Najradije bi ga koristila za njegu tijela i to ruka, i dekoltea
    Daniela Medojević

    Sviđa mi se

  5. Predivan recenzija, hvala na toliko nagradnih igara!
    Ja ih nisam isprobala jer su mi preskupa ali jako bi ih voljela isprobati
    jako mi se sviđa ovo sa šljokicama, opsjednuta sam 😀

    Sviđa mi se

  6. Radije bih verziju bez šljokica jer ne volim pretjerano šljokičastu kožu. Iskreno, nikada prije nisam kupila ni koristila ovo ulje i baš bih voljela. Najvjerojatnije bih ga koristila za kožu tijela i kosu, iako se mogu garantirati da ga jednoga dana ne bih koristila za apsolutno sve 🙂

    Sviđa mi se

  7. Ovo sa šljokicama mi je fora,upravo zbog šljokica.Hahahahahahah
    Tako mi je sa svim proizvodima,prvo što me provuče bude ambalaža,a tek ako je sa šljokicama 🙂

    Sviđa mi se

  8. Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega?
    Definitivno ovo bez šljokica i to bih ga čuvala za ljeto da svi vide kako se ja sjajim i da mi hidratizira suhu kožu,nažalost financije nedozvoljavaju da si ga priuštim.
    Alma Hamzić

    Sviđa mi se

  9. Nikad ga nisam probala, ali mi izgleda odlično. Ovaj sa šljokicama mi izgleda savršeno za ljeto, pogotovo da mojoj svijetloj koži da malo sjaja. Definitivno bi oba koristila za njegu cijelog tijela. Nadam se da ću ih oba uskoro moći i osobno probati 🙂

    Sviđa mi se

  10. Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega?
    Radije bi probala ovaj bez sljokica jer mi se cini da bi vise odgovarao mojoj kozi. Ali i ovaj sa sljokicama nije los, pogotovo po ljeti 🙂 kad bih se sva sjajila 🙂
    Jeste li ga ikada prije kupili?
    Nazalost, nisam ga nikad kupila a tako bih ga htjela imati..
    Kada bi ga imali, za što bi ga najradije koristile?
    Za tijelo i lice

    Nataša Vučinić

    Sviđa mi se

  11. Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega?
    verziju bez sljokica, zato jer sam svijetle puti, a sljokice bi mislim to jos i naglasile 🙂
    Jeste li ga ikada prije kupili?
    Nazalost ne..
    Kada bi ga imali, za što bi ga najradije koristile?
    mislim da bi isprobala sve varijante^^

    Sviđa mi se

  12. jednom prigodom sam dobila ulje sa zlatnim cesticama i odusevilo me! s tim da ga koristim samo ljeti jer mi je zao da takvo nesto prodje nezamjeceno 🙂 koristim ga samo na tijelu jer imam masnu kosu i problematicno lice (bas super jel da) tako da se ne usudim eksperimentirati
    ginger tea

    Sviđa mi se

  13. imala sam prije suho ulje bez šljokica,oduševilo me-koža mi je bila meka i predivno je mirisala,stalno sam se macakala s njim…ali sam ga nažalost brzo i potrošila, i sad stalno planiram kupiti ga opet ali nekako uvijek imam drugih troškova
    zato si držim fige da ga osvojim

    Sviđa mi se

  14. Hrvoje Gregur

    Bit cu iskren i priznati da me cura natjerala da odigram za nju (znam, shame on me), pa ce i odgovori biti slicni xD

    Buduci da sam kao tipicno musko za kozmetiku zainteresiran ono bas nikako (ne racunam one trenutke ocaja kad me cura vuce po DM-u i Mulleru), moj izbor ide onom ulju koje cura odobri, pa eto – buduci da su zene uvijek u pravu – ulje bez sljokica.
    Sto se tice drugog pitanja – ne, nije me jos natjerala da joj ga kupim xD
    Kako se meni pojam koristenja ulja svodi na podlogu za pecenje kokica, a ovo nekako djeluje preskupo za tu svrhu, pitajte moju curu 🙂

    Sviđa mi se

  15. Ivana Bužić
    – verziju bez sljokica – previse bling blinga za mene xD
    – dobila na poklon ovu verziju sa sljokicama, ali sam si djelovala kao disko kugla (a mozda i zato jer sam pretjerala s kolicinom), pa sam proslijedila cimerici – obozavateljici svega sljasteceg 🙂
    – koristila bih ga za lice, jos uvijek imam nadu da cu naci nesto savrseno za nas suhokosce 🙂

    Sviđa mi se

  16. – Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega?
    Ovo sa šljokicama bi rado imala…jer obožavam šljokice :)))
    – Jeste li ga ikada prije kupili?
    Nisam na žalost…
    – Kada bi ga imali, za što bi ga najradije koristile?
    Za cijelo tijelo 😀

    Mihaela Bogut 😉

    Sviđa mi se

  17. ljubikis@gmail.com
    Već dugo gledam Nuxe suha ulja ali ipak zbog cijene još uvijek nisam u mogućnosti priuštiti si ga! Znam da Nuxe ima divne i kvalitetne proizvode, a ova njihova suha ulja svi hvale tako da ne sumnjam u taj proizvod. Kada bih mogla birati, izabrala bi ulje sa šljokicama za ljeto jer mi se sviđa takav izgled na preplanuloj koži!

    Sviđa mi se

  18. koristila sam avon ulje, loreal ulje isključivo za kosu, za tijelo sam prije znala koristiti baby johnsons ulje, ovo ulje bi rado imala, koristila bi ga za noge i stopala, te ruke, ta su mi područja iznimno suha.

    Sviđa mi se

  19. Anica Mirosavljević
    Svakako bih voljela isprobati ulje sa šljokicama, jer ih jaaako volim, pogotovo kad divno svjetlucaju na mojoj koži i mom tijelu. Ulje bih prvenstveno koristila za njegu kože cijelog tijela u ljetnim mjesecima kad želim istovremeno fino mirisati, podariti svojoj koži lijep sjaj,izgled i mekoću, a uz sve to izgledati glamurozno zahvaljujući šljokičastim elementima koje ovo ulje sadrži u sebi.
    Nisam ga dosad imala prilike niti kupiti niti isprobati, iako sam čula od svojih prijateljica puno pozitivnih iskustava o Nuxe peparatima i pročitala dosta dobrih recenzija o ovom ulju i njegovoj multifunkcionalnoj namjeni.

    Sviđa mi se

  20. da sam koristila neko takvo ulje zasto bih vam lagala
    ali istina je da bi ovo rado imala
    kupila bih ga rado kad nebih bila bez posla i imala love
    tada bih kupoval razne nuxove stvarcice nove
    ovo ulje godilo bi mome tijelu
    mazala bi sebe cijelu
    ruke noge,da mi se sjaje i prirodno dišu
    da prekrasno mirišu
    kad bih bila te srce bar
    ovo bi mi bio idealan rođendanski dar..
    rođendan je 18.2 sve je bliže
    nek mi ulje ovo ko najljepši poklon stigne;)

    Sviđa mi se

  21. Nikad nisam isprobala Nuxe ulje, pa se sad dobrovoljno javljam da budem pokusni kunić :-). Kad bih mogla birati izabrala bih ovo bez šljokica čisto da vidim kako bi djelovalo na moju kožu, za početak bih ga koristila na nogama i rukama jer mi je tu koža nekako najugroženija, suha i ljuska se, a ako bi mi se svidio učinak bez obzira koliko košta kupila bih si ono sa šljokicama, jer jako slabo tamnim, a želja mi je da bar jednom imam predivnu put….makar tjedan dana živjela na kruhu i vodi, ali da bar jednom ne budem najveći sirić kad izađem u šetnju rivom…

    Tea Blaževac
    tea.blazevac@gmail.com
    btw. gdje se mogu nabaviti testeri?

    Sviđa mi se

  22. zelja mi je probati ovo sa sljokicama jer prekrasno izgleda 🙂 ovo bez sljokica imala sam u tester verziji od 4 ml i moram priznati da me iznenadilo to sto je toliko tekuce jer sam prije tog ulja imala macadamia koje je bilo puno gusce,svidja mi se ovo ulje i da ga imam koristila bi ga za kosu tj. za vrhove jer mi se testeric koji sam imala odlicno pokazao 🙂

    Tamara Čalošević

    Sviđa mi se

  23. Danijela Jarčević
    malena12@net.hr

    Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega?
    Koristila bih ono bez šljokica da malo obnovim moju ispačenu kožu. Nisam više ljubitelj šljokica (valjda dođe s godinama 🙂

    Jeste li ga ikada prije kupili?
    Još nisam jer mi je (iskreno) malo preskupo.

    Kada bi ga imali, za što bi ga najradije koristile?
    Za tijelo i ruke. Inače mi je koša jako suha i peruta se, a naročito u zimskim mjesecima.

    Sviđa mi se

  24. Adriana Nigović

    Iako nisam probala nijedno, sviđaju mi se oba ulja. Možda malo više to sa zlatnim šljokicama jer ljeti jako potamnim, pa sam sigurna da bi mi lijepo istaknulo preplanulu kožu. S druge strane, sviđa mi se i to bez šljokica jer bih ga mogla koristiti u svako godišnje doba, a prije svega bih ga koristila za tijelo. Sviđa mi se i ideja da se koristi kao maska za kosu ili kao zaštita kose od sunca. Probala bih ga staviti i na vrhove kose. Na lice se ne bih usudila jer imam mješovitu do masnu kožu, a k tomu je i osjetljiva.

    Sviđa mi se

  25. Natasa Fahrion

    natasa.fahrion@hotmail.com

    Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega? Voljela bih ono ulje sa sljokicama jer obozavam sljokice i sjaj po tijelu, ali vjerovatno ga po zimi nebi koristila(jer skrtarim)vec samo po ljeti ili stvarnoo posebnim prigodbama Po zimi bih koristila ovo ulje bez sljokica- za moju suhu kozu i kosi kojoj su vrhovi popucani.

    Jeste li ga ikada prije kupili? Iskreno, nisam. Nemogu si takvo sto priustiti odjednom, ali sam cula puno pohvala za NUXE proizvode.

    Kada bi ga imali, za što bi ga najradije koristile? kada bih ga imala(velikaa sreca) koristila bih ga najvjerovatnije za moju suhu kozu tijela, jer lice ne volim previse dirati(jednako kao i Vi koristim samo neke odredene proizvode za lice) i koristila bih ga kao pomadica za kosu -prije pranja na ispucane vrhove.

    Sviđa mi se

  26. Nisam ga još imala priliku probati,ali po tvojim recenzijama izgleda odlično.Nisam baš prevelik ljubitelj šljokica,pa bih radije ono bez. Koristila bih ga za njegu suhe kože cijelog tijela ;))

    Sviđa mi se

  27. Blaženka Smoljo
    Ovo mi je ulje na wish listi već jaaako dugo,posebno zbog svoje široke namjene,ali uvijek bude nešto potrebnije za kupiti.Iako mi je i ono sa šljokicama predivno ipak je ono rezervirano samo za ljeto ili neke svečanije,posebne prilike a ja bi da ga koristim staalno ,posebno zimi za njegu kože koja mi je često isušena i treba joj hidratacije pa se ipak odlučujem za ono bez šljokica:) Bila bi sretna kao malodijete da ga osvojim 🙂

    Sviđa mi se

  28. ja bi radije ovo sa sljokicama,nemam ga,niti sam imala ikakve nuxove proizvode,no da ga imam koristila bi ga ljeti,da da dodatan sjaj osuncanoj kozi 🙂
    Kristina Carić

    Sviđa mi se

  29. Svejedno mi je koju verziju,jer nemam niti jedno niti sam ga do sad koristila.A da dođe u moje ruke ovo bez šljokica bi koristila za skidanje šminke,njegovanje presuhe kože tijela i ruku,i za poslije depilicaje npr.;)

    Sviđa mi se

  30. Radije bih ulje bez šljokica jer ne volim šljokice. Do sada ga nisam koristila. Koristila bih ga za njegu isušene kože, posebno ljeti nakon mora ili depilacije

    Sviđa mi se

  31. Ivana Ugarković
    -Radije bih ovu verziju bez sljokica iako ih volim. Buduci da sam inace jako svjetle puti, ni po ljeti ne mogu potamniti, pa vec dovoljno bljestim dok hodam gradom među svim preplanulim curama. Ne bih zeljela bas na suncu izgledati kao Edward iz Sumraka hahaha
    -Nisam ga nikad imala jer je izvan mojih financijskih mogucnosti
    -Koristila bih ga prvenstveno kao njegu za tijelo, ali i za masaze 😀 a vjerojatno bih isprobala i na kosi, cisto da vidim rezultat 🙂

    Sviđa mi se

  32. Iskreno, nikad nisam imala neko suho ulje, ali sad kad u postu gledam ovo sa šljokicama, ubila bih za njega! 😀 Predivno je! Obožavam ljeto i more, a uz to naravno ide predivan sjaj od bronzera i ostalih šljokastih preparata. Moja opsjednutost sa šljokicama ide dotle da često razdrobim neko svjetlije sjenilo i uspem ga u losion za tijelo koji mi je pomalo dosadio.. da, nisam normalna, znam. 😀 Bilo bi mi jako drago da dobijem tako nešto. Jako volim mazalice svih vrsta.

    Ana Dabić

    Sviđa mi se

  33. Airy, kakve su štikle iz Deichmanna? Jesu li kvalitetne? Primjetila sam u tvojim outfitima da ih nosiš,a čine se izuzetno povoljne 🙂

    Sviđa mi se

  34. Anita Miklošić

    Radije bih posjedovala ovo sa šljokicama zato što ih obožavam i jako mi se sviđa kako to ulje izgleda na koži, nikada ga nisam kupila, ali ima frendica pa sam isprobala. Najradije bih ga koristila za tijelo..pogotovo ljeti na preplanulu put, mislim da bi bilo pun pogodak za vecernje izlaske.

    Sviđa mi se

  35. Andrea Čretni

    Radije bih posjedovala ovu verziju bez šljokica jer sam svjetlije puti,a imam dojam da šljokice više dođu do izražaja na tamnijoj puti,posebno ljeti. Nisam ga dosad kupil,iako moram priznati da već duže vrijeme razmišljam o tome,no nikako da negdje naletim na neki testerčić koji bi mi pomogao u odluci.Koristila bi ga prvenstveno za njegu isušene kože kojoj hitno treba nešto hranjivo pogotovo sada zimi kada grijanje dodatno oduzima vlažnost. Kosa mi se jako brzo masti tako da s njom ne bih eksperimentirala,a što se tiče lica,koža mi je mješovita i zadovoljna sam sa trenutnom njegom,tako da nemam isušenih dijelova na kojima bih primijenila ulje.

    Sviđa mi se

  36. Ulje bez šljokica bih radije imala jer si mogu uljepšavati svakodnevno dan finim mirisom. Šljokice su ipak za posebne prilike. 🙂 Nažalost, nisam probala Nuxe ulja.

    Sviđa mi se

  37. Koju verziju suhog ulja biste radije posjedovali i zbog čega?
    Sad, dok još traje zima, koristila bih ono bez šljokica da hidratiziram kožu, a preko ljeta bih definitivno, kako ste i sami napisali, uzela ono sa šljokicama da istaknem kožu, a opet ne djelouje prenapadno. 🙂

    Jeste li ga ikada prije kupili?
    Nisam imala prilike priuštiti si još ni jednom. :

    Kada bi ga imali, za što bi ga najradije koristile?
    Za tijelo definitivno. 🙂

    Sviđa mi se

  38. najradije bi si kupila ovaj sa sljokicama,kako bi se svjetlucala ljeti…kupila bi si ga da mi hidratizira kozu koja je dosta suha i da se lijepo sjajim jer obozavam sljokice…a nisam ga nikad kupila zbog prevelike cijene a mog malog dzepa…
    ivana napast

    Sviđa mi se

  39. Nisam ga koristila,ali kad bi onda bi bez šljokica i to zbog toga jer bi ga koristila za lice,čula sam pohvale za tu namjenu pa bi bilo korisno probati 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj