NUXE Hidratantna maska za lice

Nedavno sam dobila na recenziranje nekoliko Nuxe proizvoda koje ću vam redom predstvljati. Prvi na redu je maska za lice, imena Masque Creme Fraiche de Beaute koja vam jamči 24 sata hidratacije ( a svi već znamo koliko ona treba mojoj suhoj koži) i smiruje kožu.

????????????

Ja sam dobila malo pakiranje od 15ml i koristila sam ju već 5 puta i još uvijek je ima, pa obzirom na to, mislim da će vam puno količina od 50ml trajati prilično dugo. Samo, budite sigurni da ju potrošite unutar njezina roka trajanja koji iznosi 6 mjeseci:). Cijena ove maske je oko 180 kuna i možete je kupiti u gotovo svim ljekarnama.

???????????????????????????????

Tekstura ove maske je na vodenastoj bazi, pomalo kremasta, no ne i masna. Bijele je boje i ne previše izraženog mirisa,koji u svakom slučaju nije neugodan, ali se zadržava na koži duže vrijeme. S njome nećete imati osjećaj da vam curi s lica, no neće se niti zadržati na vanjskom dijelu kože – ona se praktički odmah nakon nanošenja upija u vašu kožu (poput hidratantnih krema).  Sadrži ulja suncokreta i makadamije, 8 biljnih mlijeka i ekstrakt biljke salikornije koji su zaslužni za hidrataciju, a ostatak sastojaka poput bijelih cvjetova naranči i badema, te alantoina i aloe vere  brinu o vašoj osjetljivoj koži. Preostale sastojke nadam se da možete pročitati sa slike.

 ???????????????????????????????

Vrlo lako se razmazuje po koži i nije vam potrebna velika količina kako bi prekrili cijelo lice njome. Osim toga, ova maska za lice namijenjena je svim tipovima kože.

???????????????????????????????

Također, možete je koristiti na dva načina. Prvi je da ju nakon 10tak minuta od nanošenja uklonite vaticom, a drugi, da ju utrljate u lice i ondje i ostavite. Ja sam izabrala ovu drugu opciju. Odmah nakon upijanja možete nanijeti i make up, bez ikakvih posljedica, štoviše, čini se kao sjajan primer za lice, osobito zbog činjenice da ga matira i drži ga takvoga tokom cijelog dana! Najbolje rezultate trebali biste postići uporabom do dva puta tjedno, a tako nekako sam ju i ja upotrebljavala, ne baš u dan točno, ali od prilike. Nanosila bih masku prije spavanja, no nisam morala čekati do jutra kako bih vidjela rezultate :). Čim se maska upila u kožu, u rekordnom vremenu, ona je postala glatka, mekana i mirisna. Nije da je inače sve suprotno od toga, no ova maska ostavlja kožu toliko glatkom na dodir da sam se jedva natjerala da prestanem dirati lice (jer svi znamo da to ne valja raditi :D). Uz ostale proizvode za lice koje sam koristila (uskoro i o njima), moram priznati da mi koža lica nikada nije bila ljepša :D.

Dakle, bez obzira na moju osjetljivu kožu, nisam dobila nikakav osip ili neke druge nuspojave uzrokovane uporabom ove maske, a ako nisam ja , onda ste svi vi ostali 100% sigurni :D.

???????????????????????????????

Što se tiče ambalaže, sviđa mi se što dolazi u tubici iz koje mogu istisnuti potrebnu količinu (nekada i malo previše :D), a ostatak ostaje unutar ambalaže, zaštićen od svih vanjskih utjecaja. Nema mi gorega od proizvoda za lice u koje uvijek moram umakati prste i time unositi bakterije u njih :/. (Mislim, naravno da operem ruke prije, ali, ma znate na što mislim…).

Zaključak. Ukoliko imate potrebe (a vjerojatno imate, bez obzira na tip kože) i ukoliko vam je ova maska dostupna, obavezno ju preporučam. Stvarno nemate što izgubiti, koža će vam biti divna, a obzirom na to koliko vam može trajati, cijena uopće nije pretjerana!

15 comments

  1. obožavam njihove proizvode, i hvala na prepruci za njihovu micelarnu, odlična je i fino mi miriše 😀 svakako budem probala i ovu maskicu za lice jer mi je trenutno koma :/

    Sviđa mi se

    • svatko ima svoje preferencije i potrebe… meni da je prije mjeseca-dva netko ponudio kremu i 500kn koja će mi pomoći, mislim da bih je kupila… ako nemaš problema s kožom komotno se možeš “izvući” i koristiti neke povoljnije proizvode… 🙂 i blago tebi onda 🙂

      Sviđa mi se

Komentiraj