Manhattan soft mat lip creme

Nedavno sam od Manhattana dobila na recenziranje ovaj kremasti “ruž” za usne,  i morala sam odmah podijeliti svoje oduševljenje. Čak sam ga koristila i na nedavnom snimanju u kojem je naglasak bio na make upu za mladenke, no o tome za koji tjedan.

Manhattan-soft-mat-lipcream

Manhattan soft mat lipcreme

Dolazi u količini od 6,5 ml, a cijena mu je oko 55kuna. Rok trajanja ovog proizvoda nakon otvaranja je 24 mjeseca, što je sasvim pristojno vrijeme da se proizvod stigne potrošiti.

???????????????????????????????

Moja nijansa je 56K i za moje usne je prava nude boja (po onoj izreci da je nude ruž – ružu boji vaših usana, samo bolji – ne ruž u boji kože :)).

???????????????????????????????

Slični proizvodi dolaze i u onim duplim pakiranjima sa sjajilom za usne, samo što ovom proizvodu ne treba sjajilo preko da bi izgledao dobro.

Princip nanošenja je sličan, samo što nakon sušenja ovaj proizvod ne isušuje usne,pa vam ne treba sjajilo. Usne se neće stisnuti, neće se jako uvući u borice na usnama i izgledat će lijepo- budete vidjeli na swatchevima.

Vrlo lako se nanosi aplikatorom koji je dovoljno precizan,no nakon sušenja će te ga teško pomaknuti s usna. I zbog toga sam ga koristila u make upu za mladenke- ne želite poljubiti mužića i ostaviti ga našminkanoga pred cijelom crkvom/gostima kako god…(znate na koji dio mislim :D).Znači, vrlo je trajan i da ga nisam na silu skidala s usana trajao bi sigurno 5-6 sati.

???????????????????????????????

Pigmentacija mu je fantastična i stvarno se lako u par poteza nanosi na usne, i prekriva ih u cijelosti.

Sama tekstura mu je prilično suha, na prvi dodir sam imala osjećaj da se radi o nekakvom prahu,  ali nakon nanošenja na usne, totalna suprotnost. Kremast je i uopće ne isušuje usne.

???????????????????????????????

Miris mu je blago čokoladni, ništa previše intenzivno, i ne osjeti se nakon nanošenja na usne i ne osjeti se nikakav čudan okus u ustima (što zna biti slučaj s ovakvim proizvodima).

I za kraj, evo nekoliko swatcheva da vidite kako izgleda na usnama :).

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Što se mene tiče, ja mu dajem čistu peticu!!

Jeste li vi isprobali ovaj proizvod? Kako vam se čini? Biste li ga kupili?

11 comments

  1. lijep je,citala sam negdje da ce Essence sjajvi stay with me novi biti mat,zapravo kzu rlo slicnii ovima i bas se nadam da ce bit super jer imam one prve verzije stay ruzeva (sjajne i jako su postojani a bit ce valjda i ovi 🙂 sto se tice Manhattana meni je njihovo sjajilo water flash prekrasno sjajilo,obozavam ga 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj