Balea zimski set

Ovo je samo jedan brzinski post u kojem vas želim natjerati da se zaletite u DM i kupite ovaj set dok ga još ima jer biste mogli požaliti ahhaha.

???????????????????????????????

Trenutno je na sniženju i možete ga kupiti za 19 kuna. Za te novce dobijete ulje za tuširanje(200ml), losion za tijelo (200ml)  i spužvicu/mrežicu za tuširanje. Mislim, sama ta mrežica dođe 10tak kuna, tako da eto, procijenite isplati li se :D.

???????????????????????????????

Drugo- miris- jer ovi proizvodi mirišu božanstveno. Kombinacija bijele čokolade i meda je predivna i dok se tuširam ili mažem ovim losionom samo razmišljam o slikicama na ovim proizvodima koji me podsjećaju na zimu, kolibicu u planinama, vatricu u kaminu i tako to :).

Gel za tuširanje je u biti ulje za tuširanje. Malo je posebnija tekstura od bilo kojeg drugog sredstva za tuširanje kojeg sam isprobala. Lijepo se pijeni, ne isušuje kožu- baš naprotiv i uz sve to još i vidno miriše.  I da, miris se zadrži na koži i nakon što izađete iz kupaonice.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ako pak i ishlapi, tu je losion kojim će te to popraviti. On se isto divan, brzo se upija u kožu – a zimi mi je to vrlo bitno, i dosta dugo mu miris traje na koži. Koža mi je cijeli dan hidratizirana nakon uporabe i nigdje me ne zateže, ne svrbi ili pecka.

 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Spužvica je odlične kvalitete, bolja i od onih koje kupujete posebno :D. Obožavam spužvice koje mi se ne raspadnu nakon dva tuširanja 😀 – btw, ima li još tko takav problem? hhehhe

Sastojke ovih proizvoda možete vidjeti na slikama :). I u biti to bi bilo to, sve vidite na slikama, ukoliko imate kakvih pitanja, pucajte :D. I da, žao mi je što vam ne mogu staviti i miris ovamo 😀

Kako ste zadovoljni Balea proizvodima za tijelo? Koji vam je najdraži?

15 comments

  1. Ovaj set je jednostavno savršen *_*
    Dobila sam ga za rođendan i vec sam prije nekoliko dana kupila drugi, a što se spužvice tice to je najbolje od svega, ne raspada se i ocuvala je oblik!
    Same pohvale za ovaj set! 🙂

    Sviđa mi se

  2. Hm…očito je samo meni ovaj miris pretežak.
    Privukla me ambalaža, i inače sam Baleinim proizvodima jako zadovoljna, ali ovo mi se stvarno ne sviđa… 😦

    Sviđa mi se

  3. ja imam med i mlijeko gel za tusiranje i losion koji se super brzo upija i obozavam ga mackat preko ljeta 🙂 a spuzvicu sam dobila malo drugaciju kao nekakve trakice ali nisu platno ne znam kako da materijal opisem,podsjeca me na stiropor hahaha al odlicne se,ne kidaju se,djeluju kao masaza samo sto dosta “gutaju” gel jer nisu spuzvica niti sta slicno

    Sviđa mi se

    • ja sam se bila pomirila da ih neće više bit, i tražim među losionima i gelovima i vidim nema(jer nisam znala da dođe u setu),,, i skoro odustanem, kad vidim neka ženska nosi takav set, i otrčim iza u dm, onak na polici sa nekim sniženim stvarima i taman još jedan bio ostao 🙂

      Sviđa mi se

Komentiraj