NUXE micelarna otopina s ružinim laticama

Micelarne vodice za lice nisu baš neka novost u svijetu kozmetike, no tek su nedavno došle u svakodnevnu uporabu i moram priznati da se moje suho i osjetljivo lice preporodilo otkad ih koristim. S njima sam se upoznala kada sam na Šminkerici dobila Bioderminu micelarnu otopinu na isprobavanje, i od onda ih ne prestajem koristiti. Iako sam tom Bioderminom prezadovoljna (recenzija uskoro), to me nije spriječilo da isprobam još neku, a prva na redu je upravo ova Nuxe s ružinim laticama.

O

Cijena ovog proizvoda je oko 130kn, a dobijete 200ml proizvoda koji će vam trajati barem nekoliko mjeseci.

K njoj me privukla lijepa decentna roza boja ambalaže, i činjenica da sam njihovim suhim uljem bila super oduševljena (ali o tome u nekom drugom postu). Ova otopina ima predivan miris po ružama, no nekako se bojim da se neće baš svima svidjeti, pa je zbog toga bitno reći da se miris ne zadržava na koži nakon uporabe.

O

Sama boja proizvoda je žučkasta, no to definitivno nema nikakve veze- može samo biti čudno ako ste navikli na one  totalno prozirne.

Namijenjena je čišćenju osjetljive kože i njome istovremeno možete čistiti i oči, usne i lice, što je odlično za nekoga poput mene tko nema strpljenja skidati sve posebno :D,a s druge strane ne može zamisliti da ode u krevet s make upom na licu. Ili pak za nekoga tko nema previše vremena.

Sastojke možete vidjeti na slici ispod.

O

Evo što kaže Nuxe o ovom proizvodu:

Ova nježna vodica svojim ultra-nježnim micelima kokosa u samo jednom koraku učinkovito uklanja sve nečistoće i šminku. Cvjetna vodica ruže Rosa damascena, alantoin te biljni glicerin umiruju i omekšavaju kožu dok prirodna hijaluronska kiselina hidratizira kožu i štiti od isušivanja.

Sadrži 97% sastojaka prirodnog porijekla.

Rezultat: Savršeno čista i osvježena koža u jednom potezu.“

A što na to kažem ja?

Ova vodica je vrlo nježna prema mojoj osjetljivoj koži. Tome pridonosi to što vrlo brzo skida sav make up s lica (osim maskare za koju je potrebno 2-3 poteza i malo držanja blazinice natopljene ovim proizvodom na trepavicama), nema grubih poteza, ribanja niti ičega što bi moglo nadražiti kožu.

Također, nakon uporabe ove vodice ne moram istog treba nanijeti kremu na lice jer me ne zateže previše (daleko manje nego nakon umivanje čak i običnom vodom).

Ovaj dio s prirodnim sastojcima može biti samo još jedan +.

Sve u svemu, totalno preporučam ovaj proizvod jer mu jednostavno nisam vidjela lošu stranu. Njime možete učinkovito i bzro skinuti make up, očistiti lice i osvježiti ga, a neće vam isušiti ili nadražiti kožu- meni više od toga ne treba :D.

Demonstracija učinkovitosti. Na ruku sam stavila maskaru i eyeliner, dva najtvrdokornija make up proizvoda. U točno dva poteza blazinicom po ruci sve je nestalo :D.

OO

Jeste li isprobali micelarne otopine? Koja je vama najdraža?

20 comments

  1. još nisam isprobala nijednu micelarnu otopinu. zašto su one bolje od bilo kojih drugih skidača šminke? ja sam prije par mjeseci kupili u hoferu (slovenija) neki kremasti odstranjivač, ali i tonik. i jako sam zadovoljna kak mi skine šminku i nije mi isušilo kožu. platila sam par eura. kupila sam i maskaru u hoferu za jedan euro i bila iznenađena kolko je zapravo dobra, čak bolja od nekih drugih skupljih koje sam probala… možda ponekad stvarno samo plaćamo ime… ne znam.
    iz nuxe-a su mi poslali uzorke kremica (jer tražim savršenu kremu za svoju dehidriranu kožu) i oduševljena sam. al još sam uvijek na vagi dal dati 240kn za kremicu. trenutno mi je to skupo, al koža mi vapi za dobrom kremom… ne znam kaj napraviti… plava nivea joj očito više nije dovoljna..

    Sviđa mi se

  2. imam testere bioderme pa koristim obje,jer koliko god mi je koza mjesana toliko je i netolerantna i podlozna alergijama i ostalim gadostima koja izlaze na površinu

    Sviđa mi se

  3. koristim bioderminu već mjesecima i jako sam zadovoljna ali gledam ovu od nuxa već dugo jer volim nuxe kozmetiku i povremeno je koristim, da li bi vi konkretno mogle dati glas bioderminoj ili nuxovoj?

    Sviđa mi se

  4. Meni su zasad najbolje micelarne Bioderma Sensibio i Vichy. Trenutno imam Topicrem (donedavno nisam ni čula za njih) i isto je dobra.
    Ali ja micelarne koristim za jutarnje čišćenje, ne skidam šminku s očima s njima jer mi ništa osim dvofaznih ne paše 🙂

    Sviđa mi se

  5. Nisam jos nikako isprobala to cudo,a saznala sam za tu otopinu bas na Sminkerici.Bas me vuce da je probam,jel ona moze biti i kao vrsta tonika,npr.samo za osvjeziti lice,ili podloga za kremu,ili je samo za skidanje sminke?Super kako u dva poteza sve skine:)

    Sviđa mi se

  6. Imam još malo Biodermine, pa sam namjeravala probati NUXE kad ju potrošim 🙂
    Mislim da će mi se NUXE više dopasti zbog mirisa, ova Biodermina je nekako monotona. Volim supermirisne stvarčice 😀

    Sviđa mi se

  7. nisam ih isprobala jer za skidanje koristim samo vlazne maramice a nakon njih Nivea visage gel za umivanje tonik i kremu 🙂 cini mi se kao dobra stvar al za mene skupa

    Sviđa mi se

    • ja ne mogu s vlažnim maramicama po licu, odmah bi se cijela osula, koliko god da su blage… a što se tiče skupoće, kada napokon pronađeš proizvod koji ti savršeno odgovara ti je najmanja briga, mada, zapravo, biodermina micelarna , koje je ima 250ml, dođe 100kn, ali o tome u nekom drugom postu…

      Sviđa mi se

Komentiraj