Winter Haul

Nekako nikako da dočekam da mi stignu sve stvarčice s eBaya, pa odlučih svejedno natipkati ovaj post…Kada i ako mi stigne ostatak stvari budem napravila novi, uglavnom s nakitom :D. Ovaj post je ujedno i moja check lista blagdanske wish liste koju sam objavila na Šminkerici pa će se ovdje naći i neke stvari koje možda ne bih inače stavila :D. Budem napomenula uz određenu stvarčicu ako je s moje liste :D. Ajde ajde, znam da ste nestrpljivi, idemo, ovaj puta nema puno stvarčica 😀

Započet ću s jednom divnom vesticom iz Takka u Hrvatskoj koju sam nažalost morala vratiti. Stavljam je ovamo samo kako ne biste i vi napravili istu grešku kao ja! Naime, iako su boje divne ( nešto svjetlije nego na slikama) sam kroj stoji užasno. Uzela sam najmanju veličinu, a opet je izgledalo kao da mi je za najmanje tri broja velik… Rukavi dugački, izrez oko vrata kao da ju je već netko nosio…A iskreno, ni materijal nije bio kakav mi se na prvu činio… Sve u svemu, bilo mi ju je žao ostaviti i ne nositi jer je bila skoro 100kuna pa sam ju zamijenila. I to je prva stvar koja mi je toliko loše stajala da sam ju stvarno vratila u trgovinu!

??????????????????????

Nešto prije Božića otišla sam u cjelodnevni šoping u Pećuh (Arkad) s dečkom! Vjerujem da svi slavonci znaju za ovaj trgovački centar, pogotovo iz vremena dok Portanova i Avenue mall nisu postojali u Osijeku. U ovo doba, ondje nema ništa što nema kod nas, a i cijene su jednake, no mi smo htjeli napraviti mali izlet i bilo je baš zanimljivo :D. Ondje sam kupila dosta stvari, no vjerujem da ih možete pronaći i kod nas jer tih trgovina ima kod nas, pa eto :).

Ovaj prvi pulover sam pronašla u H&M-u, ali na muškom odjelu! Uzela sam najmanju veličinu (s) i dosta dobro mi je stajao, onako, malo baggy, ali slatko. Druga odlična stvar je njegova kvaliteta. Napravljen je od čistog pamuka, težak,debeo, gladak i topao, i tako nešto se nije moglo pronaći na ženskom odjelu (akril, vuna, angora- sve bodljikavo i daleko tanje od ovoga)- a cijene, iste! Ovaj pulover sam platila malo više od 100 kuna na sniženju i užasno mi je žao što nisam uzela i sivi i krem (bez crta), ali ako se dobro sjećam mislim da su imali samo veće veličine…

??????????????????????

Idući pulover sam pronašla u Takku, na odjelu sa sniženom odjećom (njega sigurno ima kod nas u Takku) za 80 kuna. Dosta je tanji od prošlog, uzak je i jako lijepo stoji ako ga pronađete u svojoj veličini. Do sada nisam baš voljela nekakve uzorke, no ove zime sam si baš dala oduška :D. Jako mi se sviđa kako stoji na obične tamne traperice.

??????????????????????

Iduća dva sam pronašla u C&A na sniženju i oba su bila 60tak kuna! Materijal je akril, no dosta debeli i kvalitetno napravljeni pa nemam baš puno pritužbi :D. Izbor je bio solidan, no od ovih, svi su bili na istu foru, samo u drugim bojama! Ja sam izabrala ova dva. Crveni je S i stoji onako, lijepo, ne skroz uz tijelo nego baš kako bi trebao stajati pulover. Ovaj drugi crni sam uzela L veličinu kako bih ga mogla nositi iz tajice, ali svejedno nije dovoljno dugačak pa se malo švercam :D.

????????????????????????????????????????????

To bi bilo to, i sada idemo na hlače koje sam pronašla u Mađarskoj.

Prve sam pronašla u New Yorkeru za oko 150 kuna. Srednje su tamne, rastezljive i najudobnije od svih koje sam kupila. Nisu baš skroz do dolje uz nogu, ali uspijem ih nagurati u čizme :D.

??????????????????????

Ove druge su isto iz NY i skroz su tamne. Ove su mi najdraže jer dugo nisam imala hlače od tamnog trapera :D. Cijena im je ista kao kod prethodnih , a ove su uže na dnu nogavica od prethodnih :D.

??????????????????????

I ove treće, najsvjetlije su iz Takka i mislim da sam njih platila oko 100 kuna. One su skroz uske, skoro kao tajice, samo malo manje rastezljive.

??????????????????????

I to bi u biti bilo to što sam kupila u Mađaraskoj. Sada možemo pogledati što sam pronašla kod nas :D.

U H&M-u sam pronašla haljinu koja je bila na mojoj wishlisti, samo u bordo crvenoj boji i više se nisam predomišljala! Bilo je moje veličine i odmah sam ju zgrabila,nije čak niti bila na sniženju pa joj je cijena bila 250kn.

??????????????????????

Na istom mjestu sam pronašla i ovu srebrnu haljinu koja je ipak bila snižena, s 300 na 150kn, što je totalna jeftinjara za haljinu ove kvalitete! Materijal od kojeg je izrađena je predivan, trajan i već vidim da ću ju nositi dugo dugo :D.

??????????????????????

I da, ako slučajno niste, na ovom linku možete vidjeti kako mi stoje ove dvije haljine!

U H&M-u sam pronašla i ovaj predivni ogromni bijeli šal za samo 35 kuna, tj. Bio je snižen na toliko , sa 70 mislim! Na prvu sam mislila da neće biti dobar jer je rupičast, no vrlo je dugačak i kada se omota 100 puta oko vrata bome je topao, a o mekoći neću ni počinjati pričati!

O

I zadnje što sam ondje kupila su ove majice bez rukava. One su od odličnog rastezljivog materijala i trenutno ih nosim kao potkošulje jer su jako udobne i ne vide se ispod odjeće (iste ili slične boje ).  Sve su bile snižene na 25 kn (po komadu) i to mislim samo ove boje. Recimo, crne, bijele i sive nisu bile na sniženju… Žao mi je samo što nisam uzela broj manje jer se malo razvuku pri nošenju :D. I da, malo su pogužvane jer ih ne peglam :D.

O

U C&A kod nas sam pronašla dvoje hlača i oboje su mi velike jer su se razvukle i mogu ih nositi samo neposredno nakon pranja, tj.sušenja. Cijena i jednih i drugih na sniženju je bila 70 kn. Ove prve su više kao tajice i u boji koju sam dugo željela! Materijal je više kao traper, no nisu baš toliko debele.

 ??????????????????????

Ove druge su  mi super jer mi nisu predugačke i ne, nisu u bordo boji kao one ih H&M-a, ove su nekako tamno,tamno ružičaste :D. Jako su mekane i udobne i nešto deblje, kao tajice, samo što imaju patentni zatvarač, džepove i sve kao obične hlače :D.

 ??????????????????????

Ove pletene trake za kosu sam dugo tražila, i na kraju sam ih pronašla u nekom kineskom u gradu kada sam krenula u šetnju bez kape i smrzla se :D. Jedna je koštala 20 kn!

 ??????????????????????

Što se tiče stvarčica s moje liste, od dečka sam za rođendan dobila Mango torbu i novčanik i to u crnoj boji, jer je znao da mi očajno treba nova crna torba, a ova je predivna, prekrasna i sve naj :D.

????????????????????????????????????????????

Cijene možete vidjeti na njihovoj stranici, budem stavila link ovdje.

Druga stvar s moje wish liste je mobitel i to baš taj- Samsung Galaxy Ace :D. Napokon sam si ga kupila i sada mir opet neko vrijeme :D.

 O

Naravno da sam isti dan naručila i maskice, samo mi nisu još sve stigle. Došao je samo ovaj  silikonski  pingvinčić, a ako vam se sviđa i želite ga naručiti, evo link. Ima ih u svakakvim bojama, a cijena im je malo manje od 4$.

 O

I treća stvar s moje liste je jedan od komada nakita za kosu. Pronašla sam dosta povoljno ovaj a la Kim Kardashian ukras, za oko 2 dolara, link je ovdje.

O

Kad sam već bila tamo (na eBayu :D), naručila sam još nekoliko ogrlica. Sve su odlične, sve su došle kako treba, kakve trebaju, a najviše me iznenadila ova s perlicama jer je predivna! Za ove prve dvije nemam link, no one su bile oko 2-3 dolara maksimum, i znam da sam ih naručila od nekih  top rated sellera—

 ????????????????????????????????????????????

??????????????????????

Cijena ove ogrlice sa šiljcima je 2,38$, a link je ovdje.

??????????????????????

 Cijena ove ogrlice je 3,69$, a link je tu.

Što ste vi ulovili na sniženjima?

24 comments

  1. Sve je krasno, posebno torba, novčanik i ogrlice!! 😀
    Htjela bi vas sve upozoriti kod kupovine nakita s ebaya da pazite na sellera koji se zove GOGO21SHOP. Ima stvarno divne stvari, po jedan dolar, top rated seller, ali ja sam naručila 6 stvari od njega u studenom, ništa nije stiglo! Sad se već mjesec dana pokušavam s njim preko emaila dogovoriti i sporazumjeti oko toga, ali čim sam mu poslala transaction id-ove od svake narudžbe i dokaz o uplati s paypala, jednostavno više nikada nije odgovorio 😦

    Sviđa mi se

    • e ajd molim te pogledaj zadnji Anexijin članak na Šminkerici, ona je imala neke neugodnosti i čini mi se neko slično iskustvo pa je pisala kako je to riješila. probaj ju kontaktirati pa ti možda pomogne… meni se znalo dogodit da ne dođe stvar od nekog, ali ja to odma negative feedback i odma vračaju novac… osim ako ne uklone račun…

      Sviđa mi se

      • Hvala ti puno, pogledala sam i probat ću pronaći taj dispute. Inače, više ne mogu ostaviti niti taj negativni feedback, nemam pojma zašto, možda je prošlo previše vremena? 😦

        Sviđa mi se

  2. Sve je krasno, posebno ogrlice!!! 😀
    Ali ja se od zadnje narudžbe bojim ebaya 😦 Naručila sam gomilu nakita još u studenom, i na kraju shvatila da više od pola toga nije stiglo. Idem ja provjeriti o čemu se radi, i sve što nije stiglo je od jednog sellera – gogo21shop. Top rated seller, naravno. I evo, već se mjesec dana navlačim s njim preko e-maila, pomaže on meni i ispričava se i sve fino i uljudno, dok ja na kraju nisam pronašla svoje transaction id’s (trebalo mi je duže jer naručujem preko dečkovog paypala a on je bio na skijanju) a nakon toga on njega niti slova!! Tako da eto, upozoravam vas sve na tog sellera, i još uvijek se naivno nadam da će moj nakit nekim čudom stići 😦

    Sviđa mi se

  3. Moje dupe je prelijeno za zimski shopping… Čak mi je i do Zare tramak, a doslovce mi je iza kantuna. U biti, mrzim proceduru isprobavanja pod onim šugavim, odurnim neonskim svjetlima i malim changing rooms (kako se to kaže na hrv? garderobama, da) u kojim redovito smrdi. Zato i imam tako malo zimske odjeće 🙂 Al, baš me briga, ja to u slojevima i uz dobar kaput i voila. Ionako ne radim pa sam većinu vremena po doma s full face make upom u nekoj tuti 🙂 How glamurous!

    Sviđa mi se

    • hahha moje dupe nikad nije lijeno za šoping 😀 mogu se dić u 5 ujutro, mogu ne jest cijeli dan, putovat par sati do odredišta … ništa mi nije problem ako ću si nešto kupit…al ak ništa ne nađem, onda je to propast svijeta hahaha i da, ja nikad zato ne isprobavam robicu, zapravo , osim ak je nešt skupo il ne mogu vratiti…

      Sviđa mi se

  4. jesi preko neta kupovala u Mangu ovu torbicu i novčanik? ja jesam identičnu i torbicu i novčanik i danas su me iz dhl-a zvali vjerojatno zbog carine -.- jesi ti imala tih problema?

    Sviđa mi se

    • ma ne, to mi je dečko kupio, mislim u trgovini njihovoj u portanovi…sumnjam da on zna za taj web shop… ja bi već prije naručila od tamo da me nije bilo strah carine… ajd pliz mi javi kako je prošlo da znam/znamo i mi za drugi put 😀

      Sviđa mi se

  5. Kupila si sve super stvari! meni se najviše sviđaju hlače iz NYera, imam nekoliko njihovih traperica, i stvarno su dobre, dušu dale. Super mi je i mob i maskica, a i ove zadnje dvije ogrlice. Možda si naručim ovu bisernu zadnju bijelu… Trebalo bi mi tako nešto slično za svečane prilike jer ću preko ljeta ići u puno svatova, ali ne znam hoće li mi ići uz boju haljine, pa se još premišljam.

    Sviđa mi se

  6. uh,ja si nisam niš našla,a potegnula sam čak do Westgatea di idem 2 put godišnje 😛 razočarana sam bila,al ok. uzela sam samo jedan grudnjak u NY za 40kn.
    al sam zato online trošila 😀 prekjučer mi je stigla ova preeeeeeekrasna haljina http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Ox-Blood-Key-Hole-Double-Pleat-Dress.html koju sam na kraju s kodom platila 15 funti (ovak je na meni http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/424118_10151179996877085_1705852130_n.jpg) i sad još čekam ovu crnu http://www.ahaishopping.com/goods.php?id=2650 (čekirajte stranicu,imaju dosta stvari po 10 dolara i free shipping)
    s ebaya je nakit i to http://www.ebay.com/itm/330836489063?var=540113988589&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.com/itm/330798528948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 http://www.ebay.com/itm/110933217952?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 s tim da ova srčeka još čekam 🙂

    sad mi još trebaju samo čizme neke na sniženju,po mogućnosti kvalitetnije,i torba! ova tvoja Mangova je ooodlična,baš tak nekaj tražim,možda sam da ima zakovice ili tak nekaj 😀 i C&A puloveri su odlični! kak toga nije bilo u Westgateu 😦

    Sviđa mi se

  7. aaa robica je super…novčanik i ona plavo bijeli pulover su preeslatki.. a za maske bolje da ne komentiram.. dobila sam iPhone i odmah naručila 5 maskica (naravno na Ebayu 😀 ) i tih 5 maskica mi neće izaći više od 40 kn 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj