MUA rumenila

O predivnim MUA paletama sam već pisala, i svakako budem ponovno,no do tada vam želim pokazati jedan drugi njihov proizvod koji me je/nije oduševio. Radi se o njihovim rumenilima, što ste već i iz naslova mogli zaključiti.

O

Ja imam samo dvije vrste njihovih rumenila – ona po jednu funtu i jedno po tri funte, a sva su u kamenu, što bi značilo da mi nedostaju njihova kremasta rumenila, no nadam se da će se i to brzo promijeniti!

Što se tiče rumenila koja imam, željela bih ovu recenziju započeti s rumenilom kojeg imam u samo jednoj nijansi i koje me za svoju cijenu i nije baš pretjerano oduševilo. Radi se o Shimmerkisses rumenilu koje možete pronaći i u nekakvoj brončanoj nijansi, a cijena mu je 3 funte, za 7,3 grama proizvoda.

O

Prvo što me razočaralo je sama tekstura ovog rumenila. Po imenu bi se dalo zaključiti da se radi o shimmerastom/ sedefastom ružičastom rumenilu čije bi svjetlije nijanse mogle poslužiti i kao highlight, no već pri prvom pogledu sam zaključila da sam se gadno prevarila.  Sve nijanse su totalno mat i sadrže sitni glitter, a njegov ljubitelj na obrazima definitivno nisam.

O

S druge strane, sve nijanse mi se čine nekako brašnaste, truse se i dosta se teško blendaju na licu, pogotovo ako ih nanesete samo na tekući puder, bez da ste ga prvo matirali puderom u prahu/kamenu. Potrebno je stvarno dobro paziti pri količini i mjestu nanošenja, jer ako ga prvi puta krivo nanesete, teško ćete blendanjem ispraviti grešku. – A na poleđini proizvoda piše : Super – blendable, je da, baš :D.

O

S druge strane, nijansa koju dobijete nakon miješanja svih boja je vrlo pigmentirana, lijepa, univerzalna i mislim da svim tonovima kože dobro pristaje. Nakon nanošenja glitter se baš i ne primjećuje jer očito popada okolo, i rumenilo postaje totalno mat. Dobra stvar je i što traje jako, jako dugo na licu, kladim se da bi se dalo i prespavati i da bi ujutro izgledalo okej :D.

O

Pakiranje je slatko, čvrsto i primjereno proizvodu ovog cjenovnog ranga. Lako se otvara i zatvara, a preživjelo je čak i jedno padanje i održalo proizvod na mjestu. Rok trajanja mu je 12 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete pročitati na slici ispod.

O

Što se tiče swatcha, prve četiri (počevši od dolje) crte su svaka nijansa za sebe, peta su sve zajedno, a šesta predstavlja petu samo u malo izblendanom obliku :).

Sada možemo na vedriji, odnosno dio koji me je puno više oduševio- pogotovo ako uzmemo u obzir smiješnu cijenu od 1 funte za 2,4g proizvoda. Iskreno, nisam niti mislila pisati o ovim rumenilima jer nisam puno očekivala i odmah sam ih počela koristiti (bez da sam ih prije uslikala, pa se zato ispričavam na malo umrljanim i ne baš svježim proizvodima na slikama). Ambalaža ovih rumenila je dosta lošija od prethodnoga. Vrlo je tanka, prilično jeftinog izgleda i dosta teško se otvara i mislim da proizvod ne bi preživio pad :D, no da se razumijemo, služi svrsi.

O

O

Prva nijansa koju ću vam predstaviti je nijansa broj 4, ciglasto-narančaste , totalno mat boje. Ovu nijansu sam kao što vidite najmanje koristila do sada jer mi trenutno ova boja baš ne pristaje. Na žalost će morati čekati ljeto i malo više boje na mom licu. S druge strane i u to nekoliko nošenja sam shvatila da je u biti ta nijansa jednaka kao i iduća nijansa, tako da neću pisati duplo, sve bitno pročitajte ispod.

O

O

Iduća nijansa je broj 2 (ali mi se čini da je više ne vidim na njihovoj stranici) i spada u svjetlije nijanse ovih rumenila. Boja je nježno prljavo  ružičasta i totalno je mat.  Tekstura je pomalo brašnasta ,no ne trusi se kao prvo recenzirano rumenilo. Vrlo lako se kistom pokupi dovoljno boje, lako se nanosi i blenda na licu. Trajanje ovih nijansi je okej, bez puno diranja po licu vjerojatno će preživjeti cijeli dan.

O

O

Meni osobno je ovo divna nijansa i mogla bih ju nositi svaki dan. Ova rumenila su nešto slabije pigmentirana nego što sam navikla da rumenila budu, no to u svakom slučaju olakšava nanošenje jer se u biti nadogradnjom može postići savršen efekt.

Treća nijansa je broj 6, i u nju sam se također malo razočarala, jer to uopće nije nijansa koju sam naručila- odnosno, uopće ne izgleda kao na slici na webu, zapravo, nijedno rumenilo  ne izgleda, ali kod ovog je razlika najočitija.

O

O

Uglavnom, moja nijansa izgleda kao bronzer, a ne kao rumenilo koje sam trebala dobiti (klik na link da ga vidite). Kao što vidite,naručila sam ga zbog specifične nijanse koja bi bila idealna za ovo doba godine, a dobila sam kopiju brda bronzera koje već imam, ili sam bar to mislila u početku :D. U biti, ova nijansa je shimmerasta , uopće se ne trusi, a tekstura joj sliči na njihova sjenila. Idealno se nanosi, vrlo lako se blenda, jako je pigmentirana za nijansu koja je tako, ne baš tamna. Boja koju ovo rumenilo ostavlja na licu je nešto što ja još nisam vidjela i bojim se da se ni na swatchevima neće vidjeti u potpunosti,ali ipak se potajno nadam da će vaše oko uhvatiti detalj :D. Ova nijansa ostavlja boju kakvu bi očekivala od rumenila koje sam mislila da ću dobiti, samo u puno blažoj varijanti + puno sitnog zlatnog shimmera koji daje divan sjaj obrazima. Ne znam što me to točno toliko oduševljava kog ovog proizvoda, ali mislim da je očito da baš tu nijansu najviše koristim.

I za kraj evo i swatcheva, nadam se da će te shvatiti koji je koji :D.

OO

Ova rumenila, kao i većinu MUA proizvoda, možete pronaći na njihovoj stranici. Poštarina do Hrvatske im iznosi oko 4 funte, no često imaju razne akcije koje možete pratiti putem njihove Facebook stranice pa ne bi bilo loše da ju lajkate.

Kako se vama čine ova rumenila? Biste li ih naručili? Ja si nekako jako želim dvije zadnje nijanse za njihove stranice ali da mi dođu u baš tim nijansama kakvima su prikazane :D.

Usput, ni ruževi im ne odgovaraju u potpunosti po tim slikama.

I da, jesu li vam ovakve slike prevelike? Zabunom sam zabrijala na krivu veličinu i eto, sad sam ih napravila takvima, i  nemam vremena to popravljati, ako vam se baš jako ne sviđa, budem drugi puta više obraćala pažnju na ono što radim :/. A vidim da su oddmah i lošije kvalitete…

16 comments

  1. strpala sam rumenilo u košaricu samo kako bih na drugoj narudžbi (pametni znaju koja vrijednost pošiljke se carini 😉 ) dosegla 10 funti da mi obračunaju popust – na kraju smo se njime oduševile i mama, i sestra i ja, ali sudbina je htjela da mami nijansa 2 najbolje stoji, pa smo joj ga velikodušno prepustile. stvarno je ugodno iznenađenje.
    ps
    vidjela sam te u porti prije neki dan i moram ti reći, preslatka si mi uživo!

    Sviđa mi se

      • a ono, bio mi malo bed, da ne ispadnem neka psycho-stalkerica xD, ali baš sam i mogla, u h&m-u sam bila točno ispred tebe na blagajni. idući puta se sigurno javljam onda! 🙂
        i ne mijenjaj veličinu slika, baš su dobre!

        Sviđa mi se

  2. Uuuuuuuuuuuuuu, meni je ova nijansa 6 baš predivna iako zbilja u kutijici izgleda kao bronzer! 😀 U svakom slučaju i ostala rumenila su lijepa.. A što se slika tiče, meni je još draže da su veće jer se bolje vide ovi shimmeri nego na manjim slikama. E i samo da ti kažem, ne znam sjećaš li se da sam te pitala za I love extreme maskaru. Uglavnom, kupila sam je prije 2 tjedna i odlična mi je! Uopće mi ne smeta velika četkica (samo prvi put sam malo pripazila) i čak sam svoju 2000 calorie stavila na čekanje. 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj