Opet sam malo šopingirala :)

Baš me nekidan jedna cura pita za ovakav članak, i ja joj kažem da neću skoro ništa ovako raditi jer nisam šopingirala i tako to, i ko grom iz vedra neba, javi mi se potreba za nekim novim stvarčicama… Nemojte se bojati, nisam pretjerivala ovaj puta , jer sam kupila samo ono što mi je trebalo, ali stvarno :).

Iskreno, sve je započelo kupovinom čizama. Kako oduvijek imam problema sa jakim listovima, pronalaženje „idealnih čizama“ se za mene davno svelo na pronalaženje „bilo kakvih čizama koje mogu zakopčati“. Zapravo, taj se moj izbor malo povećao dolaskom Deichmanna u naše krajeve, pa sam kao i svake zime ondje pronašla svoje idealne čizme, zapravo- dvoje! Ako se ne varam, svake su bile 230 kuna, što je sasvim solidno, obzirom da mi izdrže barem dvije sezone.

Prve su obične crne” kožne” čizme koje dođu preko koljena, no može ih se i prevrnuti pa budu normalne. Već dugo nisam kupila crne čizme, pa sam nekako ove godine baš htjela. Patentni zatvarač dođe samo do pola čizama, no ja ga i ne koristim pa mi to ne predstavlja problem :). Nemaju baš neku bundicu iznutra, samo malo deblju spužvicu, no đon je malo deblji i malkoc povišen na peti pa su ipak dovoljno tople. Na svu sreću, ne propuštaju vodu i mislim da će uz debele čarape biti dobre za zimu, no budemo vidjeli još…

 

Ove druge čizme su kao što vidite smeđe i na punu petu. Dugo nisam imala neke povišene čizme, a pogotovo ne koje mogu nositi tokom dana, tako da su mi ove idealne. Super su udobne, lake za hodanje i tople. Isto kao i prethodne dođu iznad koljena, no mogu se prevrnuti. Đon je gumeni i nadam se da se neće klizati tokom zime.

 

Na Šminkerici sam spominjala da ću napraviti članak kako nositi one pletene haljine i tunike s kratkim rukavima, i kada sam probala iskombinirati neke outfite, shvatila sam da mi kronično nedostaje običnih jednobojnih pamučnih majica. Na svu sreću, čim sam krenula u potragu za njima pronašla sam ih u Takku za samo 40 kuna po komadu. Zapravo sam htjela kupiti majice poput one bijele koju ću vam uskoro pokazati- koja u biti potpuno isto izgleda, samo je materijal puno bolji- rastezljiv i ugodniji općenito, no nije bilo moje veličine za tu majicu,pa sam uzela samo jednu, koje je bilo  :). Sve u svemu, nisu ni ove loše, preživjet će ovu zimu.

 

Cijena ove bijele je bila 60 kuna, jer kao što rekoh, puno je bolji materijal nego kod prethodnih.

 

U Takku sam pronašla i ove karirane kratke hlačice koju su bile na sniženju i koštale su samo 50 kuna. Naravno da im nisam mogla odoljeti, a i savršeno će se uklopiti u članak o tome kako nositi kratke hlačice tokom zime.

 

Od odjeće sam kupila još samo ovaj bordo crveni pleteni „infinity“ šal, dakle, šal koji je okrugao,nema kraj, spojen je ili kako god vi hoćete.  Pronašla sam ga u Deichmannu za 60 kuna.

 

Let’s go to the make up :). Kako sam se čuvala za ogromnu narudžbu jučer upućenu na MUA adrese, nisam kupovala previše make up stvarčica zadnjih mjesec dana. Najveći izdatak mi je bio za RealTechniques kistove koje sam naručila s iherb.com, a iznosio je 44$ s popustom od 10$ za prvu kupovinu iznad 40$ mislim i besplatnom poštarinom. Naravno, našla se tu i carina, koja je iznosila dodatnih 115kuna :), milina živa. Na svu sreću, kistovi su fenomenalni, ja oduševljena- traume oko cijene zaboravljene. A i tako su duplo jeftinije od Sigminih :). Čim ih malo bolje isprobam, ide detaljna recenzija.

Kako mi je nedavno ponestalo mog omiljenog L’orealovog Carbon gloss liquid linera, uputila sam se u DM po novi. Izbor je bio nikakav, osim testera je bio samo još jedan koji mi je izgledao kao da ga je netko otvarao, pa nisam htjela riskirati pa sam se bacila u potragu za drugima. Naravno, prvo sam tražila one koje je netko nekada spomenuo. Prvi na tepeti je bio novi Max Factorov color x-pert  liner koji dođe negdje oko 55 kuna, što nije strašno. Vodootporan je, ima spužvasti kistić kao i moj omiljeni, ranije spomenuti i vodootporan je.

Drugi je bio Catrice liquid liner u nijansi 010 Dating Joe Black koji ima identičnu ambalažu kao MF. Kistić koji se krije unutra je doduše skroz drugačiji. Klasičan kistić kakav sam nekada davno voljela je bio dovoljan razlog za isprobavanje, a niti cijena od manje od 30 kuna nije odmogla :).

I posljednji je Essence superfine eyeliner pen i nešto što nikada ne bih kupila da negdje nisam snimila njegov super dugačak vrh koji niti ne sliči klasičnim linerima u flomiću, ako razumijete što želim reći. Stvarno se jednostavno nanosi, ni ima jedan nedostatak- užasno teško se skida.Cijena mu je malo više od 20 kuna.

Ovo posljednje ste možda već vidjeli u prethodnoj recenziji, no evo ga i ovdje. Novi MF Facefinity tekući puder. Kupljen je u Bipi za 100 kuna :). Za detalje se vratite post ispod.

I za kraj sam ostavila nakit. Kupila sam dva seta po dvoje naušnica. Prvi set je iz Takka je platila sam ga 40 kuna. Radi se o metalnim naušnicama, i u biti sam ga kupila samo radi ovih srebrnih – i ako netko zna gdje ima ovakvih zlatnih molila bih da mi kaže jer ih tražim već stoljećima!

 

Drugi set je iz DM-a i platila sam ga samo 19 kuna. Klasične biserne naušnice, samo puno veće od onih koje trenutno imam.

Naravno da sam malo šopingirala i po eBayu, a evo što mi je za sada došlo. Ove crvene, pomalo vintage naušnice jednostavno obožavam i mislim da su savršene za ovo doba godine. Platila sam ih samo 1$, a sellera možete pronaći ovdje.

 

Ove druge naušnice u isto pomalo starinske, no nekako me bole uši od njih pa ih baš ne volim često nositi, mada, jako lijepo stoje. Isto su bile 1$, a seller je tu.

Kupila sam i ovaj set narukvica, koji je bio i povezan još nekom vrpcom ali sam ju izgubila negdje. No , ionako ih nikada ne nosim zajedno već ih kombiniram s nekim drugim narukvicama. Cijena ovog seta je bila 3$, a link je ovdje.

 

I posljednje, ova narukvica sa šiljcima kojima čak niti ja nisam mogla odoljeti. Doduše, pronašla sam idealne, ne previše bodljikave i ne previše strašne i u biti, nešto što mogu bez problema uklopiti u svoju garderobu.  Ovu narukvicu sam platila 1,55$, a link je tu.

I to bi bilo to za ovaj puta. Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? Jeste li se opskrbili za zimu ili još čekate?

21 comments

  1. nemam otvoren račun za e-bay upravo zbog ovakvih stvari koje si kupila jer mislim da se ne bi mogla kontrolirati. Naravno ako mi se nešto jakojakojakojako sviđa tu je prijeteljica koja onda naruči za mene i za sebe pa i za mamu i sestru, ali opet jeftinije prođe nego što bi prošla u našim trgovinama….

    Sviđa mi se

    • pa u deichmannu kupujem, ali većina onih koje mi se sviđaju propuštaju. imam jedne Fila 100 godina stare gležnjače i te su mi najbolje za snijeg…i jedne iz Deichmanna ali već su cijele izguljene pa ih ne mogu nositi u javnost 😀

      Sviđa mi se

  2. =) I ja imam ove krasne narukvice sto dodju u setu od 10 konada i obozavam ih,mogu ih kombinirati sa svim i svacim a i sve skupa zajedno…savrsene su 😀

    Sviđa mi se

  3. o tim narukvicama sam razmišljala prije par mjeseci da ih naručim…i mislim si- zakaj nisam? a vidi kak su slatke joooi! sad mi je žao… bdw skokni na moj blogić 🙂 bit će mi drago :*

    Sviđa mi se

  4. Odlična kupovina, super su mi one smeđe čizme, i ja muku mučim s jakim listovima 🙂
    Moram kupiti ovaj Max Factorov novi puder, jako mi lijepo djeluje na tvojoj koži, pa ga budem isprobala!
    Suuuuuper kaj imaš svoj blog, i jedva čekam nove postove!!!!

    Sviđa mi se

  5. Dobar set narukvica i jako mi se sviđaju prve, crne čizme. I ja obožavam ovakve članke, ali, molim te, ipak nemoj bankrotirati zbog nas, hehehe… Ja jedva čekam idući tjedan rođendanski shopping. U planu mi je sako, majice, traperice, haljina… a onda čekanje sniženja 😀

    Sviđa mi se

    • hahhaha a ma neću 🙂 čekam, sad meni isto još malo neki rođendanski dolazi ehhehe 🙂 i onda poslije Božić to to sve lijepo krasno- moram čuvat da svima kupim poklone 🙂 Ja bi trebala isto nekih plavit traperica si nakupovat i tajica novih…a to mi nekak najmrže kupovati 😦

      Sviđa mi se

    • Mislila sam napraviti neki test crnih lajnera…moram kupiti još dva pa ću onda sve skupa 😀 vrh je mrak stvarno, super lako se nanosi i sve…al skidanje— ja sam misla da će mi ostat te crtice ko tetovaža na ruci hahahah – još sam si kontala šta nisam neke bolje šare napravila hahhaha 😀

      Sviđa mi se

  6. Obožavam ovakve članke 🙂 hoću još još :)))) najviše mi se sviđa …pa sve hehhe ja sam kupila samo par vestica i jedne čizme za sada, čekam neke rasprodaje, one oko Božića su naj :))))

    Sviđa mi se

  7. Majice iz takka su super, dugo traju…ja ih imam već drugu godinu, a stalno ih nosim. I da, ova bijela je potpuno drugačija i puno bolja. Super su i one iz lidla. I ja imam problema sa kupnjom čizmica, ali i hlača. Sad sam kupila u h&m hlače ko tvoje mint, al tamno plave.

    Sviđa mi se

Komentiraj